JD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Varmıdır bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 no-bilen, topicde no-türkçe, no-na koyim bu nası başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 İngilizce de değil sanki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dsfsdf ya nebulada kasıodum sıkıldım çok boş geldi etraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bence hazır oynıcak yer bulamıyoken bırakmaya çalış çok mutlu oluyosun bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Çok boşluktayım ya ondan oynuyorum yoksa bırakmıştım . Wow mow düşündüm sonra geç dedim uraşılmaz öle şelerle 2 skill kasıp actiona çık dedim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 aga VeletUO çok süper gel bak www.veletuorulz.com 200 kişi var full ph 10 dk'da 248534x oluyon aga gel parada veririrm sana kasarız beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Xenocide said: aga VeletUO çok süper gel bak www.veletuorulz.com 200 kişi var full ph 10 dk'da 248534x oluyon aga gel parada veririrm sana kasarız beraber BAŞGAN ADAM KESEK Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tuzak kuralım olum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 lan host alıp ben acıcam soyle bi shard,aile icinde takılırız he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 fldlgsdg yaptığın yatırıma değmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 yok yatırımında degilim ya 3 kuruş 10 kisi onlayn olsa basarım editi kendi aramızda demon keseriz birbirimize atak veririz yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Öyle keyifli olmaz ki hocam. Direk Bronx'in o free scriptleri ile açılmış, saçma sapan robelar binekler olmayan temiz bir server lazım. Ama herşeyin yanında kullanıcı da lazım. Artık o eski kullanıcılar yok maalesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 kod olayına katılıyorum,ya hani avrupada amerikada metropollerde kurulan ve saglam referanslarla uye alan gay kılaplar vardı ya,uye alım prosedurunu onlar gibi uygulayacaksın,elanrealms vardı bi uye kalitesi bakımından saglam onun da sistemi cok sacmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Valla bilmiyorum. Elanrealms diye bir yerde de oynamadım. Uo'yu Bronxle bıraktım, çoookca zaman sonra amentes 2 de oynadım sonra gene bıraktım 3 server gördüm sanane nebula amentes gittikçe kötüleşiyordu zaten. Benimde oyun oynama çağım geçti zaten, ama bugünlerde sıkılmıyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 is guc okul hayatında yeteri kadar alan kaplıyo elbette oturup cocukluktaki gibi 6-7 saat basından kalmama durumu olmaz fakat insan arasıra istiyo gunun yorgunlugunu atmak icin işten ya da okuldan gelmissin soyle ayakları uzatmıssın 1-2 saat takılıyosun arkadaslarınla sohbet edip 2-3 adam kesiyosun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 bi corbeau vardı noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 ZUAHAHHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Baluu said: Öyle keyifli olmaz ki hocam. Direk Bronx'in o free scriptleri ile açılmış, saçma sapan robelar binekler olmayan temiz bir server lazım. Ama herşeyin yanında kullanıcı da lazım. Artık o eski kullanıcılar yok maalesef :D Baluu acayip güzel bişey soylemiş. Kent bu bayramda da yanımızda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 DoruK said: bi corbeau vardı noldu ona? He he, Bronx askere gitti geldi, corbeau halen beta olamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 nebuladaki gamemaster editçi bronx tan mı bahsediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 editçi olmayanından bahsedıyoruz. editçi olanını tanımıyoruz. ufak tefek şeyleride (ki yapıosa.) editten saymıyoruz. olabilecek şeyler bunlar. maaşla çalışan ya da size parayla hizmet veren insanlar değil onlar. istiosa açar karakter herşeyini editler oyunda kesemezsin bile. laf etmeye yine de hakkın olmaz, bırakırsın oynamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 dimi ya deyimi yerindeyse bileğinin hakkı ile kazanmak ne işe yarar editi bas egon tatmin olsun hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 bu kadar ciddiye alma oyunları. bileğin hakkı falan. kullanıcı adı şifre yazıp giriosun oyuna o kadar. onların yaptığı çevreyi sen yap sen editlettir o zaman kendini madem edit var dıosun hryerde. senın yaşn kadar oynamışımdır ben ultima online heralde. senın edit yapıyor dedıgın bronxdan önce neler neler geçti nebulada. 10 kişiden 1 i editti. parayla item satan gm ler dönemi geçti. noldu? ben hala aynı insanım. editleyenler, editlenenler hala aynı ınsanlar. şu an hiç birimiz oynamıyoruz bile sıkıldık. bi kerede gözüme uykusuzluk gırmedı ah herkes edit ben değilim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar