Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100-150 playerlı Sphere No-PVP No-Edit No-Velet Shard

JD

Öne çıkan mesajlar

Valla bilmiyorum. Elanrealms diye bir yerde de oynamadım. Uo'yu Bronxle bıraktım, çoookca zaman sonra amentes 2 de oynadım sonra gene bıraktım 3 server gördüm sanane nebula amentes gittikçe kötüleşiyordu zaten.

Benimde oyun oynama çağım geçti zaten, ama bugünlerde sıkılmıyor değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Öyle keyifli olmaz ki hocam.

Direk Bronx'in o free scriptleri ile açılmış, saçma sapan robelar binekler olmayan temiz bir server lazım. Ama herşeyin yanında kullanıcı da lazım. Artık o eski kullanıcılar yok maalesef :D

Baluu acayip güzel bişey soylemiş. Kent bu bayramda da yanımızda bence.
Sosyal ağlarda paylaş

editçi olmayanından bahsedıyoruz. editçi olanını tanımıyoruz. ufak tefek şeyleride (ki yapıosa.) editten saymıyoruz. olabilecek şeyler bunlar. maaşla çalışan ya da size parayla hizmet veren insanlar değil onlar. istiosa açar karakter herşeyini editler oyunda kesemezsin bile. laf etmeye yine de hakkın olmaz, bırakırsın oynamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar ciddiye alma oyunları. bileğin hakkı falan. kullanıcı adı şifre yazıp giriosun oyuna o kadar. onların yaptığı çevreyi sen yap sen editlettir o zaman kendini madem edit var dıosun hryerde. senın yaşn kadar oynamışımdır ben ultima online heralde. senın edit yapıyor dedıgın bronxdan önce neler neler geçti nebulada. 10 kişiden 1 i editti. parayla item satan gm ler dönemi geçti. noldu? ben hala aynı insanım. editleyenler, editlenenler hala aynı ınsanlar. şu an hiç birimiz oynamıyoruz bile sıkıldık. bi kerede gözüme uykusuzluk gırmedı ah herkes edit ben değilim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...