Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 an itibari ile biletimi almışım bayramı orda geçireyim diyorum hazır bakanlarımız dokuz günde tatil yapmışken bi heycan sardı ki anlatamam valla billa diyorum ki başım sıkışırsa sokakta kalırsam aştide uyucam bana yemek getirirsiniz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Aştide akşam yemek veriyorlar galiba iftar için aç kalmazsın, 2 hafta önce oradaydım yemek masaları tabakları falan vardı heryerde. Edit: ffs bayramda gidiceksin galiba ozaman kaldırırlar masaları falan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 neyini yencen ankaranın bişi yok şehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bilmem, illaki vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Dost kitabevi war onun önünde oturan yuvarlanan insanlar war onları yenersen sonsuz saygımı kazancaksın Llama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 harbi iki tane çak ağızlarına onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Llama gider onlarla beraber otururmuş... yuvarklanırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Yapmaz abi öyle şey.Adam yenmeye gidiyo yuvalanmaya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Llama kordon'da yuvalanıyordu galiba yaa, dostun önündeki tipler de öyle işte, onların kordonu yok diye neden çip sınıfına koyuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kordonda oturup için tipler dost kitap evinin önündemi içiyorlar ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bildiim kadarıyla sadece oturuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Baluu said: Llama kordon'da yuvalanıyordu galiba yaa, dostun önündeki tipler de öyle işte, onların kordonu yok diye neden çip sınıfına koyuyorsunuz. dışarda içmek farklı dostun önünde içmek farklı ama hacı. dosttakiler dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ankarada sokakta pek icilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ohoo : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yerine göre tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dostun önündeki o veletleri her gördüğümde gidip şunları tokatlasam diye hep düşünüyorum gördükçe ama sonra adama bak çocuk dövüyo falan diye rezil olmak istemediğimden hep vazgeçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Apache said: ankarada sokakta pek icilmez içilcek ver yok oldugundandır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 heh o dostun önünde rapci veletlerle muhabbet etmiştim.hepsinin tshirtler dize kadar. cezaya filan sayıyolar, yok o kızı yaptım, onu asla yapmam. baya yazdı cocuk 2 saat, sonra doğan geldi gittik. bu arada yalnız kalırsan pm filan at yaparız birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Spastik_Serce said: bu arada yalnız kalırsan pm filan at aman dikkat sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahuauhahua lan temmuz kime naptım şimdiye kadar .:) msn de ekle beni ;: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Spastik_Serce said: cezaya filan sayıyolar, yok o kızı yaptım, onu asla yapmam. baya yazdı cocuk 2 saat, sonra doğan geldi gittik. hatırlıyorum o günü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mADmaXimus said: Spastik_Serce said: bu arada yalnız kalırsan pm filan at aman dikkat sdf evallah spastık :D mad.. neye dikkat edicek adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bana da öm atabilirsin, içeriz oturup. İyi geceler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Llama said: mADmaXimus said: Spastik_Serce said: bu arada yalnız kalırsan pm filan at aman dikkat sdf evallah spastık :D mad.. neye dikkat edicek adam :D serce degil, sen dikkat et yanliz kalirsan ara felan diyo, bobrekler gidebilir hatta baska seyler de gidebilir o konulara girmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hiç bişey olmaz herkezin böbrekler kendine kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar