Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nonda napıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nocom said: endless_night said: nocom said: 1-1 mi oldu ¿ he endo bjk de attı 50 ytl kac ytl oluo mac sonunda :) bakmadım daha lan parayı hesaplayınca uğursuz geliyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 at be baros :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi of deliricem 3 atmıştık şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yuh lan baroş. senın aldığın parayla koca koca şehirler doyuyor, ama kaçırdıgın topa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 of baroş offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 baros scs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu arada baros bi tane çaksa açılcak. daha geldıgınden berı atamadı ama ınanılmaz hırslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yuh bu out mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hakeme gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ikinci yarı gol yemese bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 finishing i 5 abi su nondanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 sdklgh.. son 30-45 arasını izledim de, sdgjksdgh.. Nasıl takım abi bu bellizona, yürüyerek kaleye girersin valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hakem yuvarlaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 MacLeod said: lincoln sayesinde 10 kişi gibi oynuyoruz sahada. şu sahtekar lincolnün tek bir maçını görebilecekmiyiz iyi oynadığı. ayıp be abi adam kaç asist yaptı. nondaya 2 top attı sanırım, barosa çıkarttı. süper top dağıtıyo ne kötüsü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi nası atsın o pozisyonda? neresınden atcak adamın aşırtacak hali yok o kadarcık mesafeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nondaya verdikleri parayı bana versinler ondan daha çok gol atarım lol skibbeyi görünce gülesim geldi adam o kadar kötü oynarken hatalar yapılırken susup oturuyodu korner verilmedi diye atam yırtındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 nondaya verdikleri parayı bana verseler alır kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 editlicem die alıntıladım allah kehrıtsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 1-7 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 baros yapabiliceginin en iyisini yapti kanimca o pozisyonda, helal olsun. kewell hakkinda zaten yorum yapmaya gerek, adam sahane. nonda hayvansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lincoln bence sahanın en iyisi süper paslar çıkardı ama cok güzel harcadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lincoln e 2 kere kötü dedik ya otomatik olarak kötü yaptınız adamı adam kaç tane asist yaptı.ayrıca suan maç 5-1 di net bir şekilde nonda kaçırdı ama 2. yarı 2 tane atar hep öyle bu adam :).kanser edicek illa kadro seçimi yanlıs.serdar kurtuluşu beğendim ama emre aşık gereksiz.meira ya nazar değdi.çok iyi çok iyi dedim bu maç kötü.sanırım emre aşık oynuo diye oda şaşırdı. onun harici bi kucumseme var.bellinzona hafife alıncak gibi değilmiş koşuyorlar iyi top yapıoolar ama tabi bizim rakibimiz olacak güöte değil en az 4-1 biter bu maç gol yedğimize bakmayın sabha kadar oynasak atamazlar ama ofsayt taktiğinden gol attırdık adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 FromTheHell said: MacLeod said: lincoln sayesinde 10 kişi gibi oynuyoruz sahada. şu sahtekar lincolnün tek bir maçını görebilecekmiyiz iyi oynadığı. ayıp be abi adam kaç asist yaptı. nondaya 2 top attı sanırım, barosa çıkarttı. süper top dağıtıyo ne kötüsü? bunu yazmaya gelmiştim ama medya nasıl doldurursa öyle konuşan bazı arkadaşlar lincoln ü harcıyor boş yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 rovaşata gol atması lzm beğenmeleri için.yoksa ince ara pasları falan kesmio bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar