Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: AC Bellinzona - Galatasaray 18.09.08 @ 21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

lincoln bugün fena değildi. adam baros ve nondaya bir sürü top çıkardı daha ne yapacak adam?

lincoln'den önce ayhana saldırmak lazım gelir zaten. adam direkt el freni başka birşey değil. Mehmet Topal kendini hemen toparlamalı ve formasını almalı. rakip takımlar orta alanda hiçbir baskı görmeden direkt servet ve meira üzerine geliyorlar, bir yere kadar dayanır adamlarda. bekler (pardon sağ bekimiz yoktu zaten) desen Volkan Yaman savunma zaafları olan bir oyuncu. Uğur Uçar ve Hakan Baltanın bu takıma acilen dönmesi gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

ya 9maçın 8i tutup 1i yatar oda psg son dk atmasa alıydum parayı ona çok üzüldm ya dfsds
gs ne biçim takım ya 3 gol yenirmi şu takımdan allasen
acaip acaip şeyler ya bide 10 kişi kalmş
yani okadar pozisyona girmedi aslında gs karşı takım o kadar malki adamalr soktu o pozisyonlara gsyi
çok başarısız çok.
meira ii oyuncuymş yalnız onu begendim(3gol yememize ragmen)
lincoln berbat otesi ya böyle topçumu olur ya
baros un attıgı iki gol var ikisinide bi cacık yok karan olsa atardı 4 5 tane
çok salak bu takım ya ne zaman düzelcek merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız her kolay rakibimiz dişediş. zor bi takım gelse yemın ederım iyi oynicaz. potansiyel var. karşı takım oyunu bozuyor bızımkılerde dağılıyor şımarıyor kötü oynuyor. rakiplerimizde böyle hayatının oyununu oynuor. al geçen hafta lig maçında ömer hayatının oyununu oynadı. o günkü oyunu yılın kalecisi ödülü kazandırmalıydı. bugünde yine ne paslaştı herifler. kalecileride iyiydi aslında çok kurtardı.
Sosyal ağlarda paylaş

ayhan yanında mehmet topal falan olmadan oynayamıyor.ayrıca emre aşık kötü bir tercihti.bence servet artık oynamamalı.emre gungor-meira daha iyi olur.cunku servet agırlık bakımından çok sırıtmaya başladı artık.yeterince kahraman oldu bence satsınlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...