endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cado said: lincoln bu maçı kazandırdı şimdi 5 hafta sakatlanır :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi macı da cuk farkıyla kazanmayalım bea arkadas..adam gibi eze eze kazanalım da icimiz rahatlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bu kadar gol yemesine rağmen yenmesini bildi tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lincoln başından beri mal mal paslar atıcagına şut çekmeyi deneseydi 2-3 tane atardı ama 90+4 te aklına geldi kaleyi yoklamak beyfendinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yahu ne mal mal pası.adam 5 tane net golluk asist yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 teknige bak be, rakibin topuguna carptirip atti adam golu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yannız bne golu goremedim.3-3 de kapadım televizyonu ahha.yahu niye bize böyle mulayim takım denk gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Red said: yahu ne mal mal pası.adam 5 tane net golluk asist yaptı Gollük pas diyelim... GOl olsa asist olurdu , güzel de olurdu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bende onu demeye calısıyodum editlemeye üşendim.bana göre maç 8-3 bitti :).kabullenemiyorum böyle 4-3 son dakikada falan.o kadar gol kaçmamalı ya.ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lincoln bugün fena değildi. adam baros ve nondaya bir sürü top çıkardı daha ne yapacak adam? lincoln'den önce ayhana saldırmak lazım gelir zaten. adam direkt el freni başka birşey değil. Mehmet Topal kendini hemen toparlamalı ve formasını almalı. rakip takımlar orta alanda hiçbir baskı görmeden direkt servet ve meira üzerine geliyorlar, bir yere kadar dayanır adamlarda. bekler (pardon sağ bekimiz yoktu zaten) desen Volkan Yaman savunma zaafları olan bir oyuncu. Uğur Uçar ve Hakan Baltanın bu takıma acilen dönmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 maçta 2 penaltı, 1 korner, 1 taçımızın da verilmediğinin kayıtlara geçmesini istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya 9maçın 8i tutup 1i yatar oda psg son dk atmasa alıydum parayı ona çok üzüldm ya dfsds gs ne biçim takım ya 3 gol yenirmi şu takımdan allasen acaip acaip şeyler ya bide 10 kişi kalmş yani okadar pozisyona girmedi aslında gs karşı takım o kadar malki adamalr soktu o pozisyonlara gsyi çok başarısız çok. meira ii oyuncuymş yalnız onu begendim(3gol yememize ragmen) lincoln berbat otesi ya böyle topçumu olur ya baros un attıgı iki gol var ikisinide bi cacık yok karan olsa atardı 4 5 tane çok salak bu takım ya ne zaman düzelcek merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 yalnız her kolay rakibimiz dişediş. zor bi takım gelse yemın ederım iyi oynicaz. potansiyel var. karşı takım oyunu bozuyor bızımkılerde dağılıyor şımarıyor kötü oynuyor. rakiplerimizde böyle hayatının oyununu oynuor. al geçen hafta lig maçında ömer hayatının oyununu oynadı. o günkü oyunu yılın kalecisi ödülü kazandırmalıydı. bugünde yine ne paslaştı herifler. kalecileride iyiydi aslında çok kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Red said: yannız bne golu goremedim.3-3 de kapadım televizyonu ahha.yahu niye bize böyle mulayim takım denk gelmiyordaha ne kadar mulayım olabilirlerdi ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 3 defans tutmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ayhan yanında mehmet topal falan olmadan oynayamıyor.ayrıca emre aşık kötü bir tercihti.bence servet artık oynamamalı.emre gungor-meira daha iyi olur.cunku servet agırlık bakımından çok sırıtmaya başladı artık.yeterince kahraman oldu bence satsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oha gsye ballı diyenler var. çok ballıyız efenim. ama şansa forvetlerimiz cenabet. nonda git yıkan eşek herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 herşey nondanın ilk kaçırdıgı golle başladı.yahu sen o golu atsan maç kopacak gidicek.1 kaçırdı 2 kaçırdı sora adamlar dedi bunlar kazma biz atalım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 3 defans yaramadı , birde buna servet'in ekstra öküzlükleri eklenince yedik 3 gol daha da yiyebilirdik. Lincoln + Baros iyiydi ama bugün. bide Lincoln ; abi pls çarptırmadan bi gol at artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 toggie said: adamın butun golleri boyle ya. ilk seferde adamın ayagına carptıgını gormedim oha bu ne dedim. meger balmıs gene. hahaha Bian "akula" vuruşumu yaptı sandın yoksa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 maçın en hoş enstantanesi de bir atak organizasyonumuzda kewellin aydına topu çıkarması ve aydının da servete al da at dercesine bir son adam muamelesi yapması, servetin de gaza gelip sıfıra inme çabaları. ondan sonrasını hatırlamıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cavanagh said: berabere bitçek gibi his var içimde nedendir bilinmez=) işallah 2. maçta asy'de farklı yenip geçeriz turu lol lincoln balını unutmuşum ben sdf neyse 4-3'e eleriz artık ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lincoln aynısını geçen sezon siona yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Red said: herşey nondanın ilk kaçırdıgı golle başladı.yahu sen o golu atsan maç kopacak gidicek.1 kaçırdı 2 kaçırdı sora adamlar dedi bunlar kazma biz atalım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Lincoln fizik dehası bence. Bu kadarı şans olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar