ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yav arkadaş 2v2 için drood yok mu şu serverda? yada iyi olanların hepsini kapmışlar mı? çıldırmak üzereyim arena yapamıorum :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Horde/Ally? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 lol droodlar bu 2v2 sistemi varken açıkta kalır mı hiç.Lvl kasan droodları bekleyecen bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya abicim çok biş iistemiorum.. aklı olsun yeter.. zaten ölmüolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cok bilionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben vardımda acc um kapalı lich king gelmedende açtırmam açtırıncada feral olurum zaten bu mesajıda öylesine yazdım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ya WP yapıoruz adam dispell kaçırıo. lan işin o senn. classından anlayan bi adam bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 look said: cok bilionuz selam wissy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Snefru said: ben vardımda acc um kapalı lich king gelmedende açtırmam açtırıncada feral olurum zaten bu mesajıda öylesine yazdım (:P) acaip keyif aldım okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Snefru said: ben vardımda acc um kapalı lich king gelmedende açtırmam açtırıncada feral olurum zaten bu mesajıda öylesine yazdım (:P) Epic ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 varsa 3v3 yapıcaz açtırıcam ben de acc'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar