suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Stad : BJK İnönü stadyumu Hakem : Martin Ingvarsson Hava durumu : 17/23 , Yağmurlu , nem: %96 , rüzgar 25 km/saat Beşiktaşın rahat kazanıcağını düşünüyorum. Rakip tamamiyle oyunumuzu bozmaya çalışıcak ve çok fazla hucümu düşünmeyecek. Hava koşullarından dolayı kanat organizasyonlarının ve duran topların iş yapıcağını düşünüyorum. Etkili silahlar Delgado , Holosko ve Bobo'nun oyunları çok önemli. İlk 30dk 1 gol bulursak rahat 3 farklı bitiririz gibime geliyor. Bu maç nedense Batuhan'ın çok oynamasını istiyorum... Bjk muhtemel 11: Rüştü serdar kurtuluş Zapo Sivok Seriç Holosko Cisse Uğur Tello Delgado Bobo 8 yabancı hell yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 oha bence hiç turk oynatmayın daha ii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Rakip bence küçümsenmemeli. Zira kuralar çekildiği sırada kendi liglerinde 6 da 6 yapmış vaziyettelerdi ve bu 6 maç içinde Shaktar ve Kiev maçlarıda vardı. Şuan ne durumdalar bilmiyorum ama bildiğim bişey varki oda Bjk nin işi sıkı tutması gerektiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 rakibin brezilyalı forveti çok etkili diyorlar. tam bir kontra atak oyuncusuymuş. canımızı yakma oranı epeyce fazla sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 böyle kadrolara tiltim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Isimiz cok zor eger ciddiye almazlar ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 3-0 4-0 falan alırız cok etkili brezilyalı forvetlerini zapo karsısında görmek isterim. Ayrıca 6+2 ne akdar tırt bır kural ya 6 tane oynattır ya da 8 tane cok mu zengın kuluplerımız 2 yabancı oyuncuyu kenarda oturtuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mokoko said: oha bence hiç turk oynatmayın daha ii. bu sene dışında geriye baktığımz sezonlarda genelde hep kontenjanı olan takım bjk olurdu. bu sene onun hıncı çıkıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 4-1 alırız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 maç d smarttamı yine :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 İçimden bir ses 2-2 diyor ama gönlüm Beşiktaş'tan yana; umarım holosko etkin oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 show tv bar bar bağırdı maç bizde diye. şimdi satmışlar bizi adiler, gs'nin maçını koyup bizi futbol smarta göndermişler. allah bildiği gibi yapsın sizi show tv. beşiktaş'ın o kadrdoyla çıkacağını hiç sanmıyorum ayrıca. yalnız uefa'da fazla türk oynatmamak iyidir. yabancılar daha normal oyunlar oynuyor en azından. panik falan yapmıyorlar. mantıklı bir yöntem. artık bol gollü bi galibiyet bekliyoruz. inönü'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bildiğim kadarıyla içerdeki maçları satın almış d-smart deplasman maçlarını başka kanallar yayınlıyor. Yani reklamı yapılan rövanş maçıdır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 MAç normal kanllarda değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 dsmart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 neden dsmartta yaa show tv veriyor gsnin kini ya deplesmanda olunca mı vercekler acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bi süpriz yasanmazsa bu macta tur gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ever llama deplasman maçlarını vercekler evdeki maçları dsmart veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 İzleyemeyeceğiz ya kesin BJK 4-5 tane atar, izleyebileceğimiz maçta kanser eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben pek 4-5 olacağını sanmıyorum açıkçası .. 2-1 / 2-0 gibi bi skor olabilir gibime geliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 geçen sefer netten izlemiştik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 beşiktaşa bastım 50yetele yenilmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Llama said: neden dsmartta yaa show tv veriyor gsnin kini ya deplesmanda olunca mı vercekler acep tüm avrupa kupası maçlarının iç saha olanları dsmartta deplasmanlar için maç öncesi yapılıyor pazarlık o belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 besiktas rahat alir maci gs dusunsun bence bi spriz olabilir yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar