Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OHA Yağmur

DoruK

Öne çıkan mesajlar

cerebralis said:
ya yağsın bööle sevimli sevimli ama adamı donuna kadar ıslatmasın..sakin olsun tadını çıkaralım..şehrin ortasında biyerlerden toprak kokusu gelsin şenlenelim..güzel şeyler bunlar:D
hele bi de sahil varsa oh ohh

sahile gerek yok... ıslansın her yer... güzel güzel koksun... soukta alim elime kahvemi, içim bi güzel... tadını çıkarim kışın... kış boy um ben tamammı? X(
Sosyal ağlarda paylaş

abi kış soğuk, karanlık, sıkıcı ve kasvetli.
yaz ise sıcak, aydınlık ve dilediğini yapmana izin veren bir hava var. yazın dışarıda uyumak istersen uyursun hatta. ama kışın bunu yaparsan donma adını verdiğimiz olay gerçekleşiyor ve ölüyorsun genellikle..

yollar kapanıyor, her yer çamur oluyor, trafik felç, hava erken kararıyor, ıslanıyorsun istemesen bile, üşüyor ve titriyorsun, kollarını bedeninin yanından ayıran kalınlıkta dev giysiler giymek zorunda kalıyorsun ki bunlara palto mont diyoruz, ayaklarına da beton gibi ayakkabılar giyiyorsun, gözlük takıyorsan buğu yapıyorlar ve önünü göremiyorsun, şemsiyeni uçuran rüzgar saçını da dağıtıyor haliyle, yüzün salak bir kırmızılığa kavuşuyor esen rüzgarla, şehire fosil yakıtların iğrenç dumanı çöküyor, zaten ulaşım falan felç.. bu iğrenç gazları da soluyorsun bir de üstüne üstlük..

kışı sevenleri hiç çözemiyorum.. yaz özgürlük ise kış f tipi cezaevidir bana göre..
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
cerebralis said:
ya yağsın bööle sevimli sevimli ama adamı donuna kadar ıslatmasın..sakin olsun tadını çıkaralım..şehrin ortasında biyerlerden toprak kokusu gelsin şenlenelim..güzel şeyler bunlar:D
hele bi de sahil varsa oh ohh

sahile gerek yok... ıslansın her yer... güzel güzel koksun... soukta alim elime kahvemi, içim bi güzel... tadını çıkarim kışın... kış boy um ben tamammı? X(

hey adamım sakin ol,senin sorunun ne ha!!
walla kış da güzel ama yaz bööle rahat,tatil falan ya ondan cazip gelio heralde..amaaan ne savundum be alın kış size :D
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
abi kış soğuk, karanlık, sıkıcı ve kasvetli.
yaz ise sıcak, aydınlık ve dilediğini yapmana izin veren bir hava var. yazın dışarıda uyumak istersen uyursun hatta. ama kışın bunu yaparsan donma adını verdiğimiz olay gerçekleşiyor ve ölüyorsun genellikle..

yollar kapanıyor, her yer çamur oluyor, trafik felç, hava erken kararıyor, ıslanıyorsun istemesen bile, üşüyor ve titriyorsun, kollarını bedeninin yanından ayıran kalınlıkta dev giysiler giymek zorunda kalıyorsun ki bunlara palto mont diyoruz, ayaklarına da beton gibi ayakkabılar giyiyorsun, gözlük takıyorsan buğu yapıyorlar ve önünü göremiyorsun, şemsiyeni uçuran rüzgar saçını da dağıtıyor haliyle, yüzün salak bir kırmızılığa kavuşuyor esen rüzgarla, şehire fosil yakıtların iğrenç dumanı çöküyor, zaten ulaşım falan felç.. bu iğrenç gazları da soluyorsun bir de üstüne üstlük..

kışı sevenleri hiç çözemiyorum.. yaz özgürlük ise kış f tipi cezaevidir bana göre..

işte kışı bu özellikleri için seviom... çağresiz bi hava.. bu yüzden çabalaman gerek... :D
Sosyal ağlarda paylaş

kış >= yaz üzgünüm

yani yazın avantajı daha enerjik olabiliyoruz güneş enerji veriyor dışarda spor yüzme bikinili kızlar falan güzel şeyler tabi.

ama kışın
1. kıyafet seçenekleri katlanıyor (bkz. 2. sayfadaki mesajım)
2. üşümenin çaresi var : bilumum ısıtıcılar + giyinmek gibi. ama yazın yüzmediğin sürece terlemeye mahkumsun ve rezalet bence.
3. sevdicekle sarılarak uyuyabiliyorsun, her an sarılarak gezebiliyorsun fakat yaz sıcağında bu ne mümkün.
4. yazın bi olayı yok, kışın yağmuru var karı var şimşeği var snowboard u var depresyonu var.
Sosyal ağlarda paylaş

1- sonbahardan kışa geçerken ki yağmurlu ve hafif soğuk hava
2- ilkbaharın yaza geçmeden önce cıvıl cıvıl sıcak ve nisan yağmurlu havası

yaz güzel diyenleri kınıyorum!1 kışın sokak ortasında ısınabilirsiniz. fakat yazın sokak ortasında serinleyemezsiniz.

sıcak (td)
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:
ya o diil de kışın giyinme işi çok sıkıyo..giyin kat kat kat..hele bi de soyut olarak da somut olarak da soğuk bi şehirde yaşıyosanız vay halinize.
insan kendini robot gibi hissediyo kolunu kaldıramıyo:D

Herkesin başına en az bi kere gelmiştir şu olay. Sırf bu yüzden mont giymek istemiyorum sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o giydiğiniz kalın şeyler ne bana göre biliyor musun, eski çağlarda mahkumların ayaklarına bağladıkları prangalar gülleler var ya. ahanda onlardan işte.. böle ağır ağır..

keyifsiz bişi kış. diyet ürünleri gibi tatsız, bixi cola gibi gazsız.. sayfalar boyu yazarım aslında. hatta blogumda da var 2tane dev yazı geçen seneden..
soğuk1 ve soğuk2

yaz güzel, zaten fazla terlemem ben. sıcak dokunmaz hiç. ama soğuk feci etkiliyor. dışarıdan gelince eller tutmuyor, kafa zaten ayrı bi alem..

para toplayın da brezilyaya falan taşınayım bu kış.. ha ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
525e gittim donuma kadar ıslandım
adamlar bide klimayı açmış hepsini kaparttırdım oturdum birami içtim kurudum sonra eve geldim

İŞTE BİR KIŞ MAĞDURU DAHA!

yüce medeniyetler topluluğu bu eziyete bir son vericektir elbet.. bush lafım sana! kışa karşı da savaş açalım diyorum.. erenlere sordum; kışın tarih olduğu zamanlar yakındır! dediler..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...