Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Kendimle çelişmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Release günü 800MB patch döşeyen son anda kendi postunu kurtarıyordur ve gelecek küfürleri göğsünde yumuşatmakla sorunludur. Uploadları kökleyin, ben geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 http://img407.imageshack.us/img407/3530/orlyxaevy8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ya sanırım kaçırdığınız bir nokta var. Beta client'ı çıktığında digital download olarak çıktı, yüksek ihtimalle en son çıkan build'di kendisi, zira ciddi iki bir patch geldi toplamda 300mb falan. Yani eskisini değil en yenisini betada kullandılar. Oysa size bu CDlerin gelmesi hemen 2 günde olmuyor farkındasınız değil mi? CDlere konulan build, betanın daha eski bir build'i gayet de olabilir. Zira gold'unu çıkardılar da milyonlarca kopyalandı o buildden dünyanın her yerine yayıldı paketlendi hepsi. Normal bir oyunda yaklaşık 1 haftayı alır bu süreç, milyonlarca satılması garanti olan bir MMO için düşünemiyorum. Digital download ile fiziksel CDleri karıştırmayalım bence. Beta ile oyunun çıkması arasında uzun süre olsaydı anlayabilirdim de, open beta sadece 1 hafta sürdü? Ayrıca ek dil paketleri vs'yi sonradan eklemeleri bence de mantıklı. Beta'da test edilen bişey değildi, şimdi koydular. Tamamlanmamış oyun görmek istiyorsanız AoCnin ilk çıktığı günleri oynamalıydınız, WAR gayet de "tamam" bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ne alaka şimdi AoC'un daha başarısız olması neden Warhammer'ı bağlıyor? Beni bağlamaz, kutudan çıkana 250mb patch kafi (o da iyi hızla), fazlası eziyet. Müşteriyim, haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Arkadaşım madem peç çektiriceksin bari bi altyapı kur. 1 megarobit internetim var 10la çekiyorum. İsyan ederim ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Büyütsünler biraz patchleri ya sıra var zaten bi de sizle uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Xaenin said: tersagun said: Allah Allah, anlayamadım bazı yorumları.. oyuna sonradan eklenebilecek bir şeyi oyuna şimdiden eklemek masraf, ne demek oluyo? Örneğin benim kutumdan 2 kurulum cd'si çıktı. 2. CD'yi hiç koymasalardı oldukça ucuza gelecekti oyun o zaman, neden öyle yapmamışlar acaba? Sonradan ekleyebilecekleri bişeyi release zamanı eklemelerinden bahsediyorum. 2 tane kurulum cd si yerine 1 tane çıksaydı oyunun yarısını da sonra mı oynayacaktın? Şöyle saçma sapan mantıklarla gelmeyin deli oluyorum gerçekten ya. Adamlar dil eki için ekstra masraf yapmak istememişler, sonradan eklemek daha mantıklı bir business hamlesi olarak gözükmüş, son derece de mantıklı. Ortaokula gittiğinizi de sanmıyorum, şunun nesini düşünemiyorsunuz o zaman? Yok hayal kırıklığı, yok oyun tamamlanmamış. Başka bişey söyleyin, şu olmamış diyin, animasyon boktan diyin, oyun kötü diyin de, adamlar 800mblık patch koydular ve siz bunu yavaş indiriyosunuz diye bok atmayın. Demek istediğin ben şu anda 800mb patch yüklüyorum çünkü oyunu satanlar benim zorla İspanyolca oyuna sahip olmamamı istiyo, öyle mi? Sen eğer insanlara bilmediği 4-5 dilde zorla oyun yükletmeyi başarılı bi business hamlesi olarak görüyosan, deli kalmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 E iyi et de, haklı şikayet var haksız şikayet var. O mantıkta herşeye şikayet edebilirsin, ha etmek istiyorsan et ama boşuna edersin :) Kimsenin keyfine hafifletmeyecekler o patch'i, en fazla hızından şikayet edebilirsiniz onun için de keşke daha iyi internetiniz olsaydı, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Dil pakedi 3gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tersagun said: Xaenin said: tersagun said: Allah Allah, anlayamadım bazı yorumları.. oyuna sonradan eklenebilecek bir şeyi oyuna şimdiden eklemek masraf, ne demek oluyo? Örneğin benim kutumdan 2 kurulum cd'si çıktı. 2. CD'yi hiç koymasalardı oldukça ucuza gelecekti oyun o zaman, neden öyle yapmamışlar acaba? Sonradan ekleyebilecekleri bişeyi release zamanı eklemelerinden bahsediyorum. 2 tane kurulum cd si yerine 1 tane çıksaydı oyunun yarısını da sonra mı oynayacaktın? Şöyle saçma sapan mantıklarla gelmeyin deli oluyorum gerçekten ya. Adamlar dil eki için ekstra masraf yapmak istememişler, sonradan eklemek daha mantıklı bir business hamlesi olarak gözükmüş, son derece de mantıklı. Ortaokula gittiğinizi de sanmıyorum, şunun nesini düşünemiyorsunuz o zaman? Yok hayal kırıklığı, yok oyun tamamlanmamış. Başka bişey söyleyin, şu olmamış diyin, animasyon boktan diyin, oyun kötü diyin de, adamlar 800mblık patch koydular ve siz bunu yavaş indiriyosunuz diye bok atmayın. Demek istediğin ben şu anda 800mb patch yüklüyorum çünkü oyunu satanlar benim zorla İspanyolca oyuna sahip olmamamı istiyo, öyle mi? Sen eğer insanlara bilmediği 4-5 dilde zorla oyun yükletmeyi başarılı bi business hamlesi olarak görüyosan, deli kalmaya devam et. Yaptığın patch sadece dil patchi değil bu arada, betadaki fixler falan da var o patchin içinde. Onları da istemiyorsan tamam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Benim demek istediğim de o.. Ufak tefek düzeltmeler olacak tabii ama bunlar 100-200mb'ı geçmez. Neden bu kadar büyük olduğunu merak ediyodum ben de, yeni zonelar eklemişler sandım ama boyutu büyüten gereksiz dil eklentileriymiş demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 İndirme hızına gelince, 1 saat 25 dakikada 30 MB indirmiş, matematiğini siz yapın :) Hatta sanki Mythic bunun farkındaymış gibi patcherı ona göre yapmış, utancından hız göstermiyor, eheuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Serverlarda da yüksek ping olmaz umarım. Son dönemde bizim bölgedeki internet çok kötü durumda, geliyo gidiyo, yavaşlıyo.. (Şişli çevresi). Oynayanlar ortalama kaç ms ping alıyolar, göstergesi varsa oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 acaip lag var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 felaket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 8 peaks rezalet şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Oyundaki insanların forumda bu kadar gezmesinden belli zaten :-) Umalım da oyun ve patch serverları aynı olsun, o yüzden oyunda lag olsun. Yoksa bi kaç gün sonra bu patch yoğunluğu bitince de lag kalacaksa kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ee oyuna girebilen yokmu? yorumları alalım pls... oyunu alsammı almasammı kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lanet olsun böyle installera. Film izledim geldim baktım 120ye çıkmış hız, 50 dakkaya falan biticek görünüyor. LA BEN YATICAKTIM AMA! Offf şimdi bu bitmeden yatamamki. Lanet olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 gel gel ben bekliyorum seni ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 cok komik gelecek ama ben hala patchliyorum snrm 1kb ile patchliyormus hemen port forwardin yaptım duzeldi simdi cattara cuttara patchliyor hic acıması kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yehaa super cekiyor on dakkaya biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kesicem internetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 aha bitti heuhe hdi ben girer sabah cok iyi patchliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar