Densiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Senin yazını okuduktan sonra bari bende açayım yapsın dedim. Net limiter dan baktım söylediğin gibi 10 u geçmiyordu. Aradan 5 dakika felan geçti tekrar bakıyordum bi anda 25 e fırladı. Bir kaç dakika sonra yeniden 10 a düştü. 10 dakika sonra felanda bitti PLAY dedi. Oyuna girdim 350 kişi sıradasınız dedi çıktım :P Acaba bende bi sorun oldu felanda, patch i eksikmi yaptı. Kıllandım şimdi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 822 mb patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bi bug olmuştur o halde. Patch i indirecek patch i çekmişimdir. Patch i yapmaya başlayacağına oyuna girmiştir, bilemiyorum :D 800mb 10k ile çekilmezki. 24 saate yakın sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bende şuanda patch i cekmekteyim 10-15k arası...O degilde madem aldık ben ve kardeşim ORDER oynatıcaz..diger order arkadaslarla aynı server da birleşelim derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 benim merak ettim cancel etsek kaldigi yerden devam ediyormu patch 822mb 10k ile anca 1 gunde falan biter cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Tamamladığı dosyalardan devam ediyo, ama 100mb'lık dosyanın ortasında cancel edersen, 50 mblık kısım boşa gider heralde. Denemeye cesaretim yok ;-) Lakin 1 saati geçti, 3% oldu.. Maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 aynen öyle olur merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Patcherın yavaşlığına bu başlıktan mı küfrediyoruz? Yoksa yeni bi tane açsam mı? Yarın falan anca başlarım heralde oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ben patchin yavaşlığına mı küfretsem, ilk günden verilen 830mb'lık patche mi anlam veremedim. 830 mb az buz bi boyut diil, adamlar çaktırmadan yeni yeni zonelar yüklüyolar bu şekilde heralde. Düzeltmeler, class dengelemeleri, bug düzeltmeler 830 mb tutacak değil ya.. Açıkçası hayal kırıklığı ile başladı Warhammer maceram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Patch yapıp bişeyleri düzeltmeye çalıştıkları için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyunu tamamlanmadan cıkardıkları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oyun çıktığından beri 830 mblık patch gelmedi. İndirdiğiniz patch diğer lisanları da içeriyor. İngilizce harici diğerleri nasıl kaldırırsınız, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 evet keske wow gibi olsaydı.raide girebilmek icin ucyuz tane addon cekme zorunlulugu mesela.yani belki disc e sıgmıyordu bir tane daha disc ekleseler maliyet artacaktı vs. vs. bu adamların sırf dusunsun diye para verdikleri insanlar var. bu arada benim patch 208mb ama büyük ihtimalle router kaynaklı bir sorunum var bu ultra yavas durumda.OB de cok hızlı cekmistim cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mulgear6 said: oyunu tamamlanmadan cıkardıkları için Oyuna sonradan eklenebilecek bişeyi oyuna dahil etmek ekstra masraf bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 oh aldım geldim oyunu şaşkınbakkaldaki nezihten aldım ordaki d&r'da da vardı. bir de collecter's edition almak isteyenlere:nezih'te vardı CE pre-order yapmış olmaya gerek yok heralde adam zaten şey dedi koptum "bunu alıcan(CE'yi vererek)bu onun eki(SE)" dedi.dedim abi napıyosun collecter's edition o.buda böyle bi anım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Wow u 5 yılda tamamlayamadılar yav her ay patch geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Allah Allah, anlayamadım bazı yorumları.. oyuna sonradan eklenebilecek bir şeyi oyuna şimdiden eklemek masraf, ne demek oluyo? Örneğin benim kutumdan 2 kurulum cd'si çıktı. 2. CD'yi hiç koymasalardı oldukça ucuza gelecekti oyun o zaman, neden öyle yapmamışlar acaba? Ve ayrıca wow'da her ay patch çıkıyo ve o patchlerin çoğunluğu sadece "patch" oluyo, 5-10mb'lık düzeltmeler sadece. Arada sırada da content patch dedikleri büyük patchler oluyo ki onunla da oyuna yeni şeyler ekliyolar, mevcut oyunu zenginleştirmek için. Ki ne zonelar, ne dungeonlar eklediler, hiç bir patch 800mb olmadı. (Expansion patchi hariç). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 _ILuVaTaR_ said: "bunu alıcan(CE'yi vererek)bu onun eki(SE)" dedi.dedim abi napıyosun collecter's edition o.buda böyle bi anım işte. Lol çaktırmasaydın keşke 50 lira kara geçerdin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Zamanında becerememişler 4 yıl sonra düzeltiyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 axedice said: _ILuVaTaR_ said: "bunu alıcan(CE'yi vererek)bu onun eki(SE)" dedi.dedim abi napıyosun collecter's edition o.buda böyle bi anım işte. Lol çaktırmasaydın keşke 50 lira kara geçerdin işte :P işte düşündüm de 2sinin de üstünde barkod var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ya harbi ilk günden 800mb patch olmaz o da ayrı bi yetoluk savunmayın şimdi adamları heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cehaletine veriyorum. onu geçtim o patch eski biz indirmedik mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tersagun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Kendi kendinle çelişiyosun.. Eski patch diyosun ama oyunu yeni alan insanlara o "eski" patchi yükletmelerini doğal karşılıyosun. Alt mesaja ekleme: beta clientı olanlardan bahsediyo sanırım, onlar önceden yüklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Hayır bi kere bu firma ayrım mı yapıyor sana peç çektirmeyip bana çektiriyor? NE BİÇİM İŞ ARKADAŞIM BU?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 tersagun said: Allah Allah, anlayamadım bazı yorumları.. oyuna sonradan eklenebilecek bir şeyi oyuna şimdiden eklemek masraf, ne demek oluyo? Örneğin benim kutumdan 2 kurulum cd'si çıktı. 2. CD'yi hiç koymasalardı oldukça ucuza gelecekti oyun o zaman, neden öyle yapmamışlar acaba? Sonradan ekleyebilecekleri bişeyi release zamanı eklemelerinden bahsediyorum. 2 tane kurulum cd si yerine 1 tane çıksaydı oyunun yarısını da sonra mı oynayacaktın? Şöyle saçma sapan mantıklarla gelmeyin deli oluyorum gerçekten ya. Adamlar dil eki için ekstra masraf yapmak istememişler, sonradan eklemek daha mantıklı bir business hamlesi olarak gözükmüş, son derece de mantıklı. Ortaokula gittiğinizi de sanmıyorum, şunun nesini düşünemiyorsunuz o zaman? Yok hayal kırıklığı, yok oyun tamamlanmamış. Başka bişey söyleyin, şu olmamış diyin, animasyon boktan diyin, oyun kötü diyin de, adamlar 800mblık patch koydular ve siz bunu yavaş indiriyosunuz diye bok atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar