Mike Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bone said: 5.7 dediğin 7.5'tir büyük ihtimalle o değil de, CS'nin öyle ahım şahım bi tarafı yok ki. Herşey aimde bitiyor. Adamı gördüğün an hiç salise sekmeden öldürebiliyorsan zaten CS bitmiştir senin için. Al eline sniper rifle + desert eagle, geleni hakla gideni öldür. Öyle taktikti maktikti kasmaya hiç gerek yok. Zaten "pro" takılanların birçoğu aim sayesinde bu kadar frag kasıyor. 6.0'lı günleri özledim ya :) Oyun daha bi hızlıydı, mp5 gereksiz silah değildi, awp kullanması bu kadar kolay değildi felan, oyun bu kadar ezbere düşmemişti. bi de dust-dust2only gitmiyordu oyun, mis gibi docks, militia felan olurdu... millitia prodigy falan olurduda, cs aimle bitmiyor bi dünya tecrübe gerekiyor maçlarda, public için aim yeterli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 benim bildiğim ilk cs versiyonu 3.x lü bişeydi ( teroristler desert eagle ile başlardı hatta oyuna) orange box u ilk aldığımda 10 dolar daha verip cs:s de almıştım cs:s oynamışlığım yoktu daha öncesinde , öyle bir sardıki oyun beni tf2 oynamak için kurmuştum oyunu sözde cs:s den çıkmaz olmuştum , oyuna ilk girdiğimde gözümü açamadan yalan ediyolardı orası ayrı :D nefret etmiştim kendimden bu kadar kötü olamam diye .. tabi daha sonra azim ettim kastım :) ak-47 ile oynuyordum hep (en sevdiğim silah kendisi) 10 kurşunda 10 kişi aldığımı hatırlıyorum (nerd misali) acaip zevkliydi tak tak böyle kafalara sıkıyosun absürd mesafelerden , ama steam accm hacklendi adamlarda hacklenen acclere hiç bişey yapmıyoruz dediler :( yani demem o ki bol oynayacaksın fun serverlarına girip zaman harcama git en nerd adamların arasında oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Hocam CS'nin basari kistasini soyluyorum: basmak. Adam gorunce, duvar arkasi/duvar onu kiricaksin mouse1'i. Oyun bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Ilk versiyon 1.0'di tabiki :) Ama Turkiye 3.1 ile basladi. O zaman toplasan 30 kisi falandik. C4'u istedigin yere koyup patlatiyordun falan. Round bitse bile silahlar yerde kalmaya devam ediyordu falan :D. Sonra CS beta 4.0'a gecildi, oyuncu kitlesi artti (backalley ve ingram gelmisti, deli soteler basladi.) Ne guzeldi be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Başarı basmak demek yeterli değil bence :) Basmak sadece araç olabilir ama çok fazla maç yapmak ve bunu yaparken aynı 5 ile yapmak başarıyı getirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 keleşle tarama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 paticiğin niye cs serverları yok ki :/ şöle sabahlara kadar fun bölümler oysanak hafta 1 2 ciddi maçlar yapsak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 cok iyi olurdu paticik 1.6 cs serveri ,walla non-steam cok güzel serverlar war illa steam gerekmiyor birde iş aim de bitiyor ak-47 mause 1 basılı tutarak bir adamı oldürüp ardından diğerine gecebilmek önemli yani mermilerin nereye sektiğini kestirebilmek oda oynaya oynaya oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 netten sağlıklı oynayamıoruz streamda bile wall aim hack kullananlar can sıkıyor... veya birkaç ipucu alıp oyuna girdim 5 kere hs attım direk anam bacım sövüldü :P banlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 publicte hs atılmaz ! duvara hiç basılmaz ! hele admin vurduysan bu şekilde vay haline :)direk yersin banı , buda genelde server adminlerinin yaş ortalamasının 18 altı olmasından kaynaklanıyo. ila mac mac diorsanız gün saat belirleyin , bende server var yaparız 1-2 map ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ne zaman ateş etsem birileri ölüyor ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 xunn said: Ne zaman ateş etsem birileri ölüyor ne yapmalıyım? :D warrior fact lara benzedi bak :D ab den cleave atıyorum av den kill alıyorum gibin oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bazı sunucular olurdu, bölümler oylanmazdı, envai çeşit güzel bölümlerle eğlenceli geçerdi o roundlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 var öyle serverlar stream da sadece fun mapler oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Duzenli oynayarak bu isten gelir elde edebilmektir. Evine esantiyon mouse, headset geliyorsa veya millet seni canli izleyebilmek icin para veriyorsa olmussun demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ve Turkiye'de Prolugun P'si bulunmamaktadir. Sadece cirpinan 2-3 clan vardir. Bunun nedenleride yine kendini gelistirememis oyuncu kitlesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu arada wcg grupları açıklanmış, azerbaycan var 2 yıldır türkiye yok sponsorlar yüzünden heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 dereque said: Başarı basmak demek yeterli değil bence :) Basmak sadece araç olabilir ama çok fazla maç yapmak ve bunu yaparken aynı 5 ile yapmak başarıyı getirir. değil bence, lathspelle katılıyorum bu konuda. ama sadece CSde değil, neredeyse tüm oyunlarda bastın mı alıyosun. dota aggresif adam, war3te rush/baskıncı adam, wowda rush yapan adam, generals/red alertte base basan üstünlük kurar. istisnalar kaideyi bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Silph, sponsor'un olmamamasinin nedenide community'nin olmamasidir. Sponsor reklamini yapacagi pazara girer, adamin t-shirt'unun ustunde ki reklami okuyacak adam yoksa niye girsin sponsorluk isine. Biz zamanimizda saga sola cakarken cesitli firmalarla sponsorluk gorusmeleri yaptik, artik NTV'sinden tut telefon firmalarina kadar. Ki zamaninda en azindan az da olsa community vardi, WCG Turkiye, CPL falan oluyordu. Ona ragmen "sponsorluk bize gelir saglar mi, ne gibi yarari olur bize?" diye sorguluyorlardi mutemadiyen. Ben hak veriyorum sponsor olmak istemeyen firmalara. Pazar yok cunku. 2000'de toplam 30-40 kisiydik bu oyunu ciddi oynayan. Baska kimse yoktu "pro" olacak kadar kendini veren ve iyi oynayan. Ama ben "LVL turnuvasi oldu, WCG oluyor, CPL olacak, gaming comunity'si buyuyor" diyordum. Ama ne oldu, aksine kuculdu, o iyi oynayanlar oyunu birakti, yerlerini dolduracak oyuncular gelmedi. Suan oynayan o 2 takimda zaten bizim donemin sonlarindan kalan oyuncular, hala cabaliyorlar ama bence bosa kurek cekiyorlar. O zamanlar yenilerin gelmeyecegi nette ki hileci, kufurbaz, amele tayfasindan belliydi. Ayrica bir baska mantaliteye daha parmak basasim geldi. Turk camiasi eskicidir. Yenilige kapalidir. Yeni versiyonlar, yeni oyunlar degil eskileri oynanir. Gecmiste kalan seylere israrla devam ederler. Mesela 98-99'dan beri HLDM oynuyorim, ego olacak ama rakip yoktu yani (AG'den once). Clan olaylari vardi ama turnuva zaten olmuyordu. 2001-2002 gibi sanirim artik HLDM dunya'da bitmis, turnuvalari olmuyor dogru duzgun. AG'ye gecilmis ama oda belli local turnuvalarda, Turkiye'den cok uzaklarda oynaniyor. Ben bu raddeden sonra ne kasayim? Ama baska bir iyi oyuncu arkadasim var, TRK'da o zaman, dedi ki "Lath gel, TRK'da gucleri birlestirelim, yenilmez oluruz" falan. Filmlerde ki replikler gibi cumle kurdu. Dedim ki "hocam bitti artik HLDM, nesine kasiyoruz bundan sonra, para mi kazanicaz, bisey mi olacak? Gereksiz kasmayalim bosver" dedim. Adam birde arkadasimiz olacak, kufurler saydirdi, gitti. Sok icinde kaldim, adamin malligina mi, hayallerine mi, arkadasligina mi sasayim? Sonra bunlar kasti zaten, bir bok oldumu? Hayir. E git UT kas, Quake kas en azindan enerjin bir boka yarasin. Birde son olarak bu tipler gidip WCG, CPL gibi turnuva duzenleyenlere atiyor sucu ki aman evlere senlik. Of su camiada neler gordum, ne tiplerle karsilastim, kitap falan mi yazsam ne yapsam? Ama oda satmaz ki, 3-5 adam var zaten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Zeppelin said: dereque said: Başarı basmak demek yeterli değil bence :) Basmak sadece araç olabilir ama çok fazla maç yapmak ve bunu yaparken aynı 5 ile yapmak başarıyı getirir. değil bence, lathspelle katılıyorum bu konuda. ama sadece CSde değil, neredeyse tüm oyunlarda bastın mı alıyosun. dota aggresif adam, war3te rush/baskıncı adam, wowda rush yapan adam, generals/red alertte base basan üstünlük kurar. istisnalar kaideyi bozmaz. demek istediğimi anlamamışsın.. istersen dünyanın en iyi basanı ol (ne demekse ) , dediklerim olmadan hiçbişey olmaz , en azından bu Cs için geçerli. WCG bu sene olucaktı güya TR'de , geçen sene sponsor olayı aşıldı denilmişti , yine bişeyler ters gitti demekki. Ama CPL zaten dünyada populeritesini kaybedeli 2 sene oluyor , dereceye giren oyunculara paralarını vermemeye başladıktan sonra... Gecen seneki CPL e adı sanı duyulmamış clanlar katıldı.. Bu sıralar ESWC , KODE5 , Extrem Masters popüler olan organizasyonlar ki TR bunların hepsine takım gönderebiliyor (bkz Dark Passage) Sadece DP nin bütün turnuvalara gitmesi bile TR de Cs nin öldüğünü gösteriyor aslında. öldürüyor derken ProGamer lık açısından. Sponsor bulmak gerçekten imkansız , TR de Cs için parası olan insanları kandırmak (sponsor babında ) , inandırmak daha da imkansız ( zamanında az denemedik). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bol bol sağlam clanların maç demolarını izle.Yer tutuşları filan öğren.Ne zman ne yapacağını bilirsen aim inin sağlam olmasına gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 dp nasıl bütün turnuvalara gitti, em online zaten ilk turu geçemiyorlar, eswc elemesi de yoktu. bir tek kode5'e gidebildiler o da 2 yıl önce türkiyede kode5 elemesi yapmıştı bi eleman tek başına sonra sponsorlar para vermeyince gönderememişti finallere dpyi, bu yılda kode5 işte bi güzellik yapıp özel invitela aldılar. ha gittiler de ne oldu sıfır çekip geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 öle veya böyle turnuvaya biyerinden girdiler işte demek istediğim.. sıfır çekmiş , çeyrek final oynamış o önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 deathmatch serverlarında oynayarak aimini çok hızlı geliştirebilirsin. birde cs.wasp.gen.tr var epey iyi oyuncular giriyor fake olarak giren epey pro var ordan da baya bir şey öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bu wasp hangi versiyonu kullaniyor ya, orjinal 1.6 ile girmeyi denedim "this server is using an older protocol" dedi, 1.5'le girmeyi denedim "this server is using a newer protocol" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar