Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Knights Of The Old Republic

Theghosthand

Öne çıkan mesajlar

Long time ago in a galaxy far , far away...

Biowarein yaptığı ve Star Wars hayranlarının çoğunun en iyi RPG olarak gönlünde taht kuran Knight of the old republic'in zaman diliminde geçiyor çizgiromanımız.Luke Skywalkerin doğumundan yaklaşık 4000 yıl öncesinde.Büyük Sith savaşı sona erdiğinde galaxy yeni bir tehtidle karşı karşıya kalıyor:Mandolorianlar.Binlerce yıldır adaletin ve barışın koruyucusu olan jedi order fikir ayrılığı içindedir.Bir grup Jedi, savaşta daha önplanda olup bu mandolorian tehtidini sonsuza kadar ortadan kaldırmak istemektedir.

Hikayenin gidişi ilk bölümü bir açık edebilir:

HATED by the republic HUNTED by the jedi A PADAWAN on run to nowhere

Tam bu olayların ortasında; (Kotoru oynayanların çoğunun hatırlayacağı) Taris gezegeni Jedi Knight olmayı bekleyen bir grup padawana ev sahipliği yapmaktadır.Bu padawanlardan en sakarı Zayne Carrick'e Gryph adlı suçlunun yakalanması görevi verilmiştir.İşleri pek umduğu gibi gitmese de zar zor suçluyu yakalayan Zayne , Jedi knight Törenine geç kalır.Zaten knight olabileceğini düşünmemektedir.Fakat Şans zaynein yanındadır.(There is no luck there is only force).Jedi knight olmayı bekleyen arkadaşları Masterlarının ayakları altında cansız yatmaktadır.Gördükleri karşısında zaynein tek yapabildiği kaçmaktır...

http://us.f10.yahoofs.com/phugc/OcwiHFSw0FFD/photos/2b1c3fba23d74a4eda59ede032598429/sr_aad80af86df160.jpg?ug_____D4B9SXmGy
Kahramanımız Zayne Carrick

Crimelord , mastermind Gryph ve Duygusal robotumuz Elbee

Güzeller güzeli Jarael

Camper

Rohlan Dyre

MASTERLARIMIZ

Lucian Draay

Q'Anilia

Raana Tey

Xamar

Feln

Son olarak benim gibi Kotor MMO yu bekleyenlerin , sabırsızlananların en azından okuyacak birşeyleri olur.
Elimden geldiği kadar iyi tanıtmaya çalıştım.Fazla spoiler verdiysek affola.
Link vermiyorum zaten torrentte paket halinde çok rahat indirebilirsiniz.33.bölümün bugün-yarın çıkmasını bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

10. bölüm çok önemli.Dikkatli okuduğunda ileride ortaya çıkacakları anlıyorsun.Birden fazla süprizin ipucu o bölümde veriliyor:D
Çizimlerin yer yer çok kötüleşmesine katılıyorum.Aynı sayının iki farklı sayfasında bile büyük farklar oluyor.Ama ben genede çok beğeniyorum.
Star Wars legacy ,dark times , rebellion bunları da okuyorum.Diğerlerini bunun kadar beğenmiyorum.Nedeni şu kotoru okuduğumda kafamda bir film oluşturabiliyorum.Diğerleri de güzel ama böyle film havasını vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...