Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Long time ago in a galaxy far , far away... Biowarein yaptığı ve Star Wars hayranlarının çoğunun en iyi RPG olarak gönlünde taht kuran Knight of the old republic'in zaman diliminde geçiyor çizgiromanımız.Luke Skywalkerin doğumundan yaklaşık 4000 yıl öncesinde.Büyük Sith savaşı sona erdiğinde galaxy yeni bir tehtidle karşı karşıya kalıyor:Mandolorianlar.Binlerce yıldır adaletin ve barışın koruyucusu olan jedi order fikir ayrılığı içindedir.Bir grup Jedi, savaşta daha önplanda olup bu mandolorian tehtidini sonsuza kadar ortadan kaldırmak istemektedir.Hikayenin gidişi ilk bölümü bir açık edebilir: HATED by the republic HUNTED by the jedi A PADAWAN on run to nowhere Tam bu olayların ortasında; (Kotoru oynayanların çoğunun hatırlayacağı) Taris gezegeni Jedi Knight olmayı bekleyen bir grup padawana ev sahipliği yapmaktadır.Bu padawanlardan en sakarı Zayne Carrick'e Gryph adlı suçlunun yakalanması görevi verilmiştir.İşleri pek umduğu gibi gitmese de zar zor suçluyu yakalayan Zayne , Jedi knight Törenine geç kalır.Zaten knight olabileceğini düşünmemektedir.Fakat Şans zaynein yanındadır.(There is no luck there is only force).Jedi knight olmayı bekleyen arkadaşları Masterlarının ayakları altında cansız yatmaktadır.Gördükleri karşısında zaynein tek yapabildiği kaçmaktır... http://us.f10.yahoofs.com/phugc/OcwiHFSw0FFD/photos/2b1c3fba23d74a4eda59ede032598429/sr_aad80af86df160.jpg?ug_____D4B9SXmGy Kahramanımız Zayne Carrick Crimelord , mastermind Gryph ve Duygusal robotumuz Elbee Güzeller güzeli JaraelCamperRohlan Dyre MASTERLARIMIZLucian DraayQ'AniliaRaana TeyXamarFeln Son olarak benim gibi Kotor MMO yu bekleyenlerin , sabırsızlananların en azından okuyacak birşeyleri olur. Elimden geldiği kadar iyi tanıtmaya çalıştım.Fazla spoiler verdiysek affola. Link vermiyorum zaten torrentte paket halinde çok rahat indirebilirsiniz.33.bölümün bugün-yarın çıkmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 süpermiş hemen listeye ekliyorum download edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Çizimler biraz çirkin geldi de Q'Anilia abla blindfold fetişimi körükledi. Ekledim torrentini. Bakalım nasılmış :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kotor MMO zaten yok muydu? Wow un gelmesiyle beraber çöküşe geçen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Star Wars Galaxies'i diyorsun sen.Filmlerin zaman diliminde geçiyor o.Kotor MMO ''KOTOR oyunun'' zaman diliminde geçecek. Bioware yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yani darth malak olabilicez o da guzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bir yıl kadar önce başlamıştım bunu okumaya, nedense patide hiç yazmadım. Güzeldir, ilerde öykü ve karakterler epey sağlamlaşıyor, sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu orlando bloom mu revan olacakmış yoksa? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Revan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Theghosthand said: Star Wars Galaxies'i diyorsun sen.Filmlerin zaman diliminde geçiyor o.Kotor MMO ''KOTOR oyunun'' zaman diliminde geçecek. Bioware yapıyor. waaaagh !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 33 çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şimdi başladım okumaya 26 bölümlük torrentden. Dediğim gibi çizimler itici geldi. Amerikan gencine sevdirecez diye yaptıkları ana kahraman da biraz abest kaçmış. Bir 10-15 bölüm okıycam, bakalım nasıl gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 toplu olarak 26 bölümmü buldun sen kaede. Ben birtane 25bölümlük buldumda ispanyolca. Düzgün bir link neyim atıversenize bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 baada baada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 evet toplu 26 batch. Dur tekrar link bulim atim. Bu sırada hafiften toparlamaya başladı çizgi roman. Çizimler hala itici ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kaede bana da pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bağada bağada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dotadaydim anca gördüm attim linkleri >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 baada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 lol dilenme topicide oldu burası =) indiriytorum ben az kaldı okuyacağım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Theghosthand said: Revan bu böyle tasvir etmeseler şaşardım zaten Çağrı filmi hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Sol gözünü görüyorsunuz ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 parmak kiri olmasın o? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 10 civarı baya toparladı ama hala Zayne ve espiriler çok amerikan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 10. bölüm çok önemli.Dikkatli okuduğunda ileride ortaya çıkacakları anlıyorsun.Birden fazla süprizin ipucu o bölümde veriliyor:D Çizimlerin yer yer çok kötüleşmesine katılıyorum.Aynı sayının iki farklı sayfasında bile büyük farklar oluyor.Ama ben genede çok beğeniyorum. Star Wars legacy ,dark times , rebellion bunları da okuyorum.Diğerlerini bunun kadar beğenmiyorum.Nedeni şu kotoru okuduğumda kafamda bir film oluşturabiliyorum.Diğerleri de güzel ama böyle film havasını vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar