jankis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2003 adamım micheal moore un (bkz. bowling for columbine, bush a ettiği hakaretler ve sonuçta kendisini en iyi belgesel oscar ına götürecek yol) böle bi programı varmış ben bilmiyodum varlığından önce seinfeld in haberi geldi .. onla dans ederken bi de bunu gördüm ohooo oldum yeni sezonda cnbc-e de her çarşamba 21.00 de bakalım nası birşey gene bütün foyaları ortaya çıkarıyodur adam p.s:prog ismini yanlış yazmış olabilirim :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bugün başlıyo .. kesinlikle merak ediyorum izleyin derim 9 da[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 süperdi ya .. rezil etti humana denen kuruluşu helal olsun micheal moore[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 çok güzeldi cidden, küçük iğnemelerle hem eğlendirdi hem de ölüm döşeğindeki birine yardım etti hll olsun[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 babam humana binasındaki çekimlerde hayıflanıp durdu nası çekmişler bunları falan diye .. hele bi de hani yukarıdan falan zoom yapılmıştı ya beni de kıl etmedi deil accık acaba gizli kamera mıdır ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hmmz olabilir, bilmiyorum biraz mantıksız ama belki güvenlik kamerasındaki görüntüleri almışlardır? güvenlik başka bi firmanınsa belki izinle felan olmuştır?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 humana faciasıydı o resmen,bu kadar da abartılır mı populizm adam olucem fln dio buda buna cenaze duzenlio aklı sıra, sanki adam oldurulse katili de cenazeye davet edilecek arkadan da gulme sesleri adam olucek olmasa kamera sakası olsa bu olay bende gulerdim ama bu ne bole bi de adamın konrtatında pankreas nakli yapılmaz dio, nakli de iceren kontrat yapsaymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 eldar ama aynı kontrat şeker hastalığından doğan tüm sorunları iyileştirmeye yönelik bir madde de içeriyor. bilmem farkında mısın ama adamın pankreas yetmezliğinin sebebi ŞEKER HASTALIĞI.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 bana da beyaz saray sahneleri biraz garip geldi. pek dikkatli izlemedim ama o senatörlerle tşk geçtikleri yer beyaz saray diilmiydi? ne o öyle elini kolunu sallaya sallaya 15 tane witch hunter'la elinde kamera girip eğlenebildiğin biyermi beyaz saray? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 said: Selamon, 11 September 2003 01:58 tarihinde demiş ki: eldar ama aynı kontrat şeker hastalığından doğan tüm sorunları iyileştirmeye yönelik bir madde de içeriyor. bilmem farkında mısın ama adamın pankreas yetmezliğinin sebebi ŞEKER HASTALIĞI.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Abi ole diosunda mesela sen evini hırsızlıga karsı sigortaladın ama yangına karsı sigortalamadın ve diyelim ki evine giren hırsız yangına calıcagını caldıktan sonra yangın cıkardı bu durumda yangının parasını vermelerini bekleyemezsin ki Gerci ben o kontratı okumadım, hatta o 2sn. gosterdikleri zaman bile bakamadım ama adam bu abuk program yoluyla care aradıgına gore; ya mahkemeye gidemiyor cunku hukuk nezdinde haksız veya gitmis ve sonuc alamamıs.İki durumda da haklı olan sigorta sirketidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hiçde bile. Kanunları bilmediğin açık (bilmem kaç nesildir hukukla içiçe bir aile) zararı veren hırsız olduğu için sigorta şirketi hırsızın verdiği tüm zararı karşılamak zorundadır. Buna yangın da dahil. Hani belki yangını hırsız çıkardı diye ispatlayamazssın ama pankreasın şeker hastalığı yüzünden sorun çıkardığı doktorlar tarafından belgelli.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ben tamamını seyretmesemde begenmedım, ya tmm amerıkan kulturuyle alakalı dızıler fln seredıyozda bu bıraz fazla geldı bana... amerekıda yasamıyorum.. yanı ben begenmedım[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 kardesim ne ben kanunu bildigimi iddia ettim ne de sen o kontratı inceledin peki sorarım sana bu adam niye hakkını mahkeme de aramıyo boylesi daha mı kolay geliyor nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 2. bölümünü izledim dün gülmekten öldüm süperdi bundan sonra paso izlicem hehuea aklıma geldikçe kopuyorum! feciydi ya hehe hehee heuheeauıah[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 eldar bizdeki durumların bir çoğu süper sanılan amerika da da geçerli. adam human a ya dava açsa sence kazanma şansı nedir ? humana trilyonları yönetiyor o adam ise bir kaç bini. güçlünün baskını, rüşvet v.b şeylerin hepsi amerika da da var. ve humana davayı kaybederse prestij kaybedeceği için davayı kazanmak uğruna hiçbir şeyden çekinmiyor. [hline] buarada ikinci bölümde hakikatten şahaneydi. "Beat The Riches" beni çok eğlendirdi. O şerefsiz papaz mıdır nedir, onunda türkiye de ki mollalardan farkı yoktu. Tam anlamıyla "The Awful Truth" edit=kodlama hatası (hemde 2 kere yuh amma yeteneksizim) [hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' [Bu mesaj Selamon tarafından 18 September 2003 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Selamon tarafından 18 September 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 en güzeli coupling ustune tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Artık hoşgörü mü diyeyim özgürlük mü diyeyim şaşırdım. Adam senatör e hiç zina yaptınız mı diye soru sorabiliyor.. Türkiyede böyle birşey olduğunu düşünemiyorum. Böyle bir soruyu bir milletvekiline sorsanız tepenize anında 8 tane koruma çıkar daha sonra da hakaretten hapis yersiniz.. Güzel bir program, cnbc-e deki izleyeceklerim arasına hemen yazdım..[hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 [b]BEnim Cici silahım da harika bi calısmaydı.İzleyen var mı bilemiyorum.Amerikan halkındaki silahlanmayı anlatıyor.Maykıl abimizi guneydogudaki asiret dugunlerimeze davet ediyoruz :) Onblar sadece 3 kisi onları yenebiliriz...Hehehe..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... [Bu mesaj Albatros tarafından 18 September 2003 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 18 eylulden sonra kimse izlememis heralde, hala devam ediyor program. Gecen haftaki bolumde baslayan `iseelucy` kampanyasi devam ediyor bu bolumdede. Ama eski bolumler gosterildigi icin internet sitesi artik kullanim disi. ne diyeyim, michael moore'un anlatim tarzi belli, program cok guzel, amerikan ruyasini canli tutan dev sirketlerin aslinda yillarca gecici isci calistirip, is kazalarinda herhangi bir masrafi karsilamadigni, calisanlarin saglik sigortalarinin yapilmadigini gormek ilginc. Oldukca eglenceli bir uslubu var, ignelemeden cok bariz saldiriyor kimi zaman. tavsiye ediyorum.[hline]piyasada cok kalem var. [Bu mesaj Dojorel tarafından 22 October 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Bu Cuma [24ekim] 21.05'te awful truth'un en iyi bolumlerinin NTV'de ozel gosterimi olacak. Henuz izlemeyenler icin haarika bir firsat.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 hmm izlemediyseniz dojorel'in sölediğini kaçırmayın derim ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 En güzellerinden biride mickey'le konuştuğu zamandı sonunda tavuk konuşuyodu mickey çok güzel köle evleri biliyorum sonrasını koltuktan düştüğüm için yarım yamalak hatırlıyorum çok komikti mickey mouse düşerken bu arada hemn gidip ntv'yi açıyorum tşkler[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bak şu allahın işine arktan klavye ödünç aldıydım f çıktı benimki q ''yarın'' yazdıydımda ''hemen'' diye çıkmış bak[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Başlıyor yarım saat sonra ,ben de sadece 1 bölüm izlemiştim(beat the rich olan) bunu izleyeyim bari..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 coupling'le filan kıyaslanmış ağlamak istiyorum ya.. adam çarpıklıkları, haksızlıkları en etkileyici şekilde gözler önüne getiriyor ve bunu yaparken insanlara yardım da ediyor. o sigorta şirketi de istediği kadar haklı olsun hukuki bakımdan, bir insanın hayatı sözkonusu. hukukun çözemediği bir durumda devreye girdi ve o adamın hayatını kurtardı resmen. bizdeki reha muhtar gibi salt duygu sömürüsü filan da değil. üstelik şirketi de politikasını değiştirmeye mecbur etti, helal olsun. pankreas nakli yapılan adam çocuğunu kucaklarken gözlerim yaşaracak gibi oldu ki zerre kadar itibar etmem duyarlılığa teşvik kılığında rating kaygılı duygu sömürülerine.. bugün de hindistan & pakistan'ın nükleer silahlanma yaışını verdi ki umarım arcane izlemiştir.. ;) ha ben bu adamı ve programı uzun zamandır biliyordum ama pek hoşuma gitmemişti tv'de verilen tarzı, 1-2 programı seyredince gördüm ki boş değil kesinlikle. hem entellektüel, hem bilinçlendirici, hem de eğlenceli. bu özellikleri biraraya getirmek çok güç ama başarmış, helal..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar