Batido Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 suanda turkiye icin ce pre-order yapabilicegimiz biyer warmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ce'nin icerigi falan acıklandı mı ? ne var icinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 CE icerik soyle wotlk dvd 208 sayfalik art book frosty (in game pet) behind the scenes dvdsi (roportajlar falan varmis icinde) official sound track cdsi northrend haritali mouse pad 2 tane TCG starter deck ve 2 extra card fena deil bence. aral ithalat getiricekmiş CE on siparis olayi yok bildigim kadariyla. gecen yilki gibi ilk gidenler alir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gönder tuşu ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 World of Warcraft: The Wrath of the Lich King on DVD-ROM. The Art of World of Warcraft: Wrath of the Lich King, a 208-page book featuring never-before-seen images from the game. An exclusive in-game pet: Frosty, the baby frost wyrm. A behind-the-scenes DVD containing over an hour of developer interviews, the Wrath of the Lich King intro cinematic with director’s commentary, and more. The official soundtrack CD, containing 21 epic tracks from the game, along with exclusive bonus tracks. A mouse pad featuring a map of the newly opened continent of Northrend. Two World of Warcraft Trading Card Game March of the Legion™ starter decks, along with two exclusive cards available only in the Collector’s Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Kaç para olur ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 100-150 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 peki onu normal şartlarda temin etmek istesek türkiyede bulabiliyormuyuz? mesela wotlk çıktıktan 1 ay sonra diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 turkiyede ilk gece tukenir herhalde gelenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Gece alamamıştım ama ertesi sabah 11de elimdeydi tbc. Ama acı çekiyoruz valla, internet kötü, oyunun dağıtımı kötü, blizzard ilgisiz, aral bilgisiz. Acı içinde oyun oynuyoruz ba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 tbc ciktiginda 00:30 gibi elimdeydi oyun, etiler dnr dan aldim. bizim saatle 01:00 gibi dark portal acilmisti ve ilk girenlerden biriydim. bence gayet iyiydi aral'in organizasyonu. ha istanbul disindaysan bilemem 1 gun gec gidiyordur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pati event yapacaksak ben varım. ama anadolu yakası olsun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Anadolu yakasında geldiği gibi direk alabileceğim neresi var? Ayrıca kaç adet getiriyorlar, eskiden 10-20 tane getirirlerdi anında biterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gecen sene tvlerde falan cıkmıstı gece kuyrukta bekleyenler. 15-20 falan değil ama en az 200 tane getiriyor bi dukkan. bu sene bu sayı daha da artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Biz raid yapıcaz etilere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 direk cd key eline ulassın diyenler oyun release olduktan 15 dakka sonra gamersloot.com diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gamersloottan cokcileler cektim ben tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bana sorarsanız CE içeriği cok vasat. TCG'i popüler kılmak amacıyla kullanmışlar CE'ı. TCG desteleri yerine bir heykelcik cok daha başarılı olabilirdi. Northrend haritasını mousepad yerine poster halinde verselermiş cok daha güzel olurmuş. Eskiden Ultima vardı (online olan değil), onun orjinalini aldıgımızda kumaş üzerine basılmıs harita cıkıyordu içinden. Bu tarz kaliteli işler CE'yi daha güzel kılabilirmiş ama artık geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Mousepad TBC'de de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Evet ben halen outlands mousepad'i kullanıyorum mesela =P ayrıca bence CE'de şu authenticator zımbırtısı olsa çok daha güzel olurdu =) Bende bu CE'de gelen mini pet bile çok kötü, orjinal değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 pet yerine mount olsaydı dusunebilirdim :) soundtrack albumu de cok cekici geliyor aslında bana, wow'un muziklerine ayrı bir hayranlıgım var ama bulunamayacak sey olmadıgından satın almama sebep değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cuce said: gamersloottan cokcileler cektim ben tavsiye etmiyorum ne tarz bi çile çektin açarmısın. Ben zaten su ana kadar 1 kere alısveriş yaptım oda tbc almaktı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar