iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bana gelen bi maili paylaşmak istedim. geçici bir iş,paraya ihtiyacı olanlara faydalı olabileceğini düşündüm. Network Yurtdışı Eğitim olarak üniversite öğrencilerine ad- soyadı, telefon numarası, e-mail adresi ve imza karşılığı ücretsiz olarak “Üniversite Akademik Ajandası” dağıtımına Ekim 2007 de başlanacaktır. Ayrıca ajanda ile birlikte her öğrenciye ücretsiz olarak binlerce NESCAFE, ÜLKER METRO ÇİKOLATA, RESTOREX (Saç dökülmeyi önleyici şampuan) ve EPISIVA ( Tüy dökücü krem) de verebiliriz. Ayrıca çekiliş ile birçok ödüllerimiz olacak ki bunlar içinde dağıtımın hızını artırması için size afişler göndereceğiz. 1.Kalite Hamur Kağıt ve Spiralli olan “Üniversite Akademik Ajandası” nı dağıtacak öğrenci kulüpleri veya üniversitede okuyan arkadaşlar aramaktayız. Bu işi yapacak arkadaşlara da dağıttıkları her 1000 adet ajanda için 250 YTL ödeme yapılacaktır. **İlgilenen arkadaşlar ö.m atarlarsa gerekli telefon numaralarını ve mail adresini kendilerine verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Oha süper, hemen evdeki zaman makinama binip geçen seneye gidiyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gerçekmi yoksa spammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hiç farketmemiştim. yanlış yazmış adam 2008 olcak o. mail attım çünkü kendisine bişi sormak için bu sene.yanlışlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İyi de ben 20k tane dağıtırım deyip adamın evinde depolamayacağının garantisi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ad soyad telefon numerosu imza. sallaman o kdar kuvvetliyse takdir ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu tarz işlerden parasını alamayan bi ton kişi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 aynen bizim arkadaşta alamamıştı bi tonda küfretmişti güvensiz oluyor bu tür işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 parayı görmeden listeyi vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 "paraya ihtiyacı olanlar" diye görünce her seferinde atlayasım geliyor da.. beklentim bu değil. başlık çok çarpıcı, kahretsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 di mi.. ben de geliyorum başlığa her seferinde. bir şey de yazamadan geri dönüyorum.. paravan bir şirket kurup sahte zayıflama hapları falan mı satsak acaba yaw? çok iyi para var galiba o işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 satarız placebo, zayıflarlar belki şansa, kurtarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 enteresanmış.. hem tonla ajanda promosyon dağıtacaklar hem de dağıtana para verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Adamlar mail spamlayabilmek, reklam yapabilmek için dağıtıyorlar, artık e-mailler altın değerinde. Ben böyle bir işe girecek olsam ve paramı vereceklerini bilsem netteki isim listelerinden insanların isimlerini alırım, hepsine mail adresi açarım bir de imzalarını sallarım kimse de birşey anlamaz. Hiç üşenmem 10k insan için de yaparım 2.5k ytl vereceklerse. Düşünen arkadaşlar deneyebilir, daha sonra defterleri bir matbaaya ya da kağıt fabrikasına satarsınız ordan da parayı vurursunuz, şu diğer eşantiyonları da bakkallara itelersiniz toptan aldıklarının 1/2 fiyatına. Kesinlikle alırlar. 10k nescafe 3in1 verseler tanesi 0.1 ytl'den 1000 lira para kazanırsınız xD Ama böyle şeyler yalan oluyor, ajanslar insanları çalıştırıp, paraları işletip aylarca milleti peşinde koşturup sonra da paraların sadece bir kısmını veriyorlar genelde. 2 sene önce redbull air bilmemnesinde bile arkadaşlarımın parasını 3 ayda verdiler, üstelik anlaştıklarından azdı. Bir de ingilizce bilen prezentabl kişiler arıyoruz diyip ordaki bütün amelelik işlerini yaptırmışlar. Gerçi onlar da o sene marketlere kasa kasa redbull satıp vurmuştu voleyi orda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 e telefon ederlerse mail atmak yerine? telekomun 100 lü paket pbxleri falan var o bile kurtarmaz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 zamanında buna benzer bir şey yapmıştım ben de; en az 20-30 tane isim salladım ama hiçbirinden de bir sorun çıkmadı açıkçası. pek aramıyorlar diye biliyorum, sadece maillerde "recipient not found" gibi şeyler olursa sıkıntı olabilir, mailleri düzgün sallamak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 elesso said: e telefon ederlerse mail atmak yerine? telekomun 100 lü paket pbxleri falan var o bile kurtarmaz valla. Yok yok en az 20 30k kişiye ulaşmaları gerekeceğinden telefon etmezler, toplu forward falan olur, sallayıp sallamadığın anlaşılır direk. Onları da göze alıp tek tek açacaksın işte. Bir de telefonları cep nosu olarak vereceğinden mesaj yollayacaklardır, bunlar no reply olduğundan geri dönüş de olmayacaktır, telefon en az sorun yaratacak şey bence. Hani örneklem oluşturup arasalar o kadar kasıp salladığın numaralar %90 birisine ait olacağından adam gak guk bile dese np. Ha bir de nette dünya kadar mail databasei vardır, birini excelde yazdığın isimlerin karşısına copy/paste yap mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben kimsenin imza vereceğini sanmıyorum. oldu olacak vatandaşlık numarasını da isteselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 imzayla bir şey olmuyor abi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar