Karea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 son zamanlarda arenada başıma sık sık geliyor eh rog olarak da maçların %90 ı arena da zamanında bir blind e bakıyor tam o sırada blind resisted hatta daha saçması blind missed le karşılaşıyorum can sıkıcı nedir bu bendeki şansıslık mı yoksa son zamanlarda blind a bişiler mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Eh ben Overpowerin dodgelandigini gordukten sonra blindin misslemesi o kadar da kotu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 blind hep misslenip parrylenmiyomuydu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Herşey resistlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben lvl 10 mage'in lvl 70 lock'un attığı shadow boltu resistlediğini gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ya anlarım 100 kerede 1 kere resistler de sonuçta bu rog un main ability lerinden biri arena gibi bi yerde sık resistlemesi akıl alır şey değil ben 40 yılda 1 fear resistlersem şanslı sayıyorum kendimi arenada ama günde 3 kere 5 kere blind missliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 char bozuk o zaman senin. ben 3-5 kere gördüm blind'in misslediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 daha bana atılan blind ı resistledigim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o değilde önceden ben pro bir druid olarak hiç blind yemiyordum abolish dispel yüzünden.Nerflediler kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Bug'mı değilmi bilmem ama blinddan reagent kaldırıldığından beri sanki %10 miss şans kazanmış gibi. Baya sık resisliyorum bana atılanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Deathcoil resistleyince daha bir koyuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Delidumrul said: Eh ben Overpowerin dodgelandigini gordukten sonra blindin misslemesi o kadar da kotu degil. bu nasıl oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 kör eden toz adamın gözlerine kaçmıyor sanırım :S benimde cok sinir oldugum olaylardan biriydi. blind miss, resist oldu olcak parry ile dodge da koy tam olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 blind physical olduğu için olmuyo mu bunlar? abolish poison/totem ile kaldırılmasını tercih mi edersiniz? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Evet işte o zaman çok iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Aket-Atum said: Delidumrul said: Eh ben Overpowerin dodgelandigini gordukten sonra blindin misslemesi o kadar da kotu degil. bu nasıl oluyo? yazdığı gibi, overpower atıyosun adam dodgeluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Abi lay on hands critliyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cuce said: Aket-Atum said: Delidumrul said: Eh ben Overpowerin dodgelandigini gordukten sonra blindin misslemesi o kadar da kotu degil. bu nasıl oluyo? yazdığı gibi, overpower atıyosun adam dodgeluyo valla mı? bak sen okuyamamışım onun tooltipinde can't be dodged demiyo mu? onu kastederek soruyorum nasıl oluyo diye. hani anlayamadıysan açayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hersey yazıldıgı gibi degil demek istemiş bende bircok kez gördüm overpower yalanını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Kıraymor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ARKADAŞLAR KARŞINIZDAKİ RAKİP ENGİNEERİNG GÖZLÜKLERİNDEN KULLANIYORSA TOZ ADAMIN GÖZÜNE KAÇMIYOR. TEŞEKKÜRLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bdie götünüz dönük blind atmayın. missler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 said: onun tooltipinde can't be dodged demiyo mu? onu kastederek soruyorum nasıl oluyo diye. bug işte alala adam kodunu yazıp açıklamamı yapsın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 e onu dodgelayınca bir tane daha overpower şansı doğuyo o zaman..sonsuza kadar gider bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 cd var aga fggdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar