cavanagh Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 buraya taşıdım m.united başlığını, burdan devam edersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bLackcha0s said: anten yerine çatal takınca star süper çekiyor. tuto yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 dünki liverpool real madrid maçında hakem sanki bana taraf tuttu gibi geldi penaltı değildi %100 tekrarını izleyince haynzın direk omuzuna çarpıyo maskeranonun robene direk arkadan kayarak girdiği bi pozisyon var devam dedi direk sarı kartlık bi poziyosundu felan sonra torres in haynzla bildiğin dalaşması var ordada görmezden geldi felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Dartanian said: bLackcha0s said: anten yerine çatal takınca star süper çekiyor. tuto yapsak ulan neyine tuto yapıcan? sök anteni tak çatalı ahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Dartanian said: bLackcha0s said: anten yerine çatal takınca star süper çekiyor. tuto yapsak sigaranın içindeki jelatinmidir nedir onu da külah gibi yapıp deneyebilirsiniz. çatal olmazsa tel bulun onu takın. bi sürü şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bLackcha0s said: Dartanian said: bLackcha0s said: anten yerine çatal takınca star süper çekiyor. tuto yapsak ulan neyine tuto yapıcan? sök anteni tak çatalı ahahaa Net göstermiyo daha önce denemştm ya da yapamamştm adsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bide mümkünse bu gün inter ve roma yensin çeyrek finale çıksınlar 4 ingiliz takımı bayar 2 italyan olmalı ispanyollar da bence çıkar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 roma ve mançester tur atlar diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jimmychoo Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 manchester hertürlü atlicak ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 interi amma küçümsediniz umarım inter yener bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 manchester en çok antipati duyduğum takımlardan, inter de en sevdiğim takımlardan. inter yönetsin istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Cık cık hiç yakıştıramadım. Tam tersi. Glory glory Man. Utd. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tek istediğim şey akşam italyan takımlarının ingiliz leri elemesi adaya ellerine alıp dönmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Juventus elese sevinirdim ama İnter beter olsun Manchester sezonu 5 kupayla kapatsın istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 İngilizler tez zamanda elensinler pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 nileppezdel said: Juventus elese sevinirdim ama İnter beter olsun Manchester sezonu 5 kupayla kapatsın istiyorum :D atalanta - inter maçına intere oynayıp atalanta yenince iddaa dan kaybedip interden nefret eden biri gibi konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Yok Juventus taraftarıyım da ondan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bende ingilizleri sevmeyip italyan hastasıyım tabi viva arjantin o ayrı ingiltereden sevdiğim tek oyuncuda niyeyse Alan Shearer. o adamında hastasıydım küçükkene. inşallah elenir ingilizler allahım amin dinimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Juve'liysen kimseden özel olarak nefret etmene gerek yok kimse seni sevmiyor zaten:P İngilizler nedense banada itici geliyo ya hele Arsenal,hayır severim zencileri de toplamışlar kabile gibi ne biliyim takımda 1 tane ingiliz yok,sonra İngiliz futbolu süper oluyo ya çıkıyo olay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 :D İngilizler iyidir ya, Chelsea hariç. Bi de Man. City hariç tabii.. En çok taraftarı olan en başarılı takımı olunca ülkenin sevilmez tabi B-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ingilizler kötüdür, manu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ingilizler iyidir, manu kötüdür :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bigit eru ya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 manu rezildir, liverpool iyidir, manu ya iddaa oynadım, manu da iyidr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Arsenal (tu) Juventus (tu). Gerisi poh yisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar