Dddbb Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Stygian Abyss'le yeni bi client gelcek mi? yoksa 2D ile KR'ye devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 sanmiyorum yeni client geliceigni, eskilerle devam eder muhtemelen. 2D yide kaldiricaklardi guya,kaldi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Querral Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Yeni Görüntüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sphere emulatoru olsa bide tadından yenmez :D alksjdlha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 beta https://betacenter.eamythic.com/UOSA/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2009 az kaldı az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 epeydir giremiyordum bugün betaya seçilmişim / apache Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Betaya seçilmişim de benim account an itibariyle disable :D ya da herkesi seçiyor olabilirler. Bilmiyorum... Bilemiyorum... Birisi Beta'dan resimler atabilir mi? Eger betaya seçilmeyen varsa beta için gerekli seri numarayı(ea ın bana verdiği) kendisine içerden ss atması şartıyla verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Dddbb said: Stygian Abyss'le yeni bi client gelcek mi? yoksa 2D ile KR'ye devam mı? Geldi bile. Şurdan 11 mb patcher indiriyoruz. 1.8 gb istemci. Betada olmak geremiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 cok takılıyor bende oyun.agır ıslıyor.sızde durum nedır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 8 eylülde çıkıyormuş. 30$ olacakmış oyun. 14-23 ağustosta şu an ki aboneler open beta olarak oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar