Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: evin içinde dolanıyorum radikal kararlar vermek için karanlık bi odaya kitliyorum genelde orası tuvelet oluyor eğer çok sıkıldıysam balkona çıkıyorum ve dimdik yere bakmaya çalışıyorum sadece düşündüğüm şey ise yere çakılsam ölürmüyüm oluyor sonra geçiyor sıkıntım bu kilitledigin yer zifiri karanlıkkenmi dusunuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 download gitar mastürbasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 gitarıma sarılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 herkezin sıkıldığı bunaldığı dönemler olur.bu dönemlerde yalnız olmamak en iyisidir hatta imkan varsa beraber disco bara gitmek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 uyumak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 müzik dinlerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Meditasyon yapınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Fantastik kitaplara bi tekrar daha yapıyorum. İyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: sıkıntımı bastırmış oluyorum yenmiş yada atlatmış olmuyorum zati yenmiş ya da atlamış olma da. bence komedi dizisi izlemek en iyisi veya işte forumlarda bilimum abuk subuk oyun oynamak. yazıyosan sıkıntını bi hikayeye dönüştürebilirsin, genelde iyi gelir veya ne biliyim enstrüman çalıyosan o sıkıntıyı enstrümana aktarırsın çalarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 evdeysem ve partnerim online ise wowda arena, online değilse gitar. dışardaysam eftalyaya yada diyara nargileye giderim. gece geç saatlere denk geliyorsa (ki çok çok nadiren olur), votka-limon koyar günlük yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Estel_Anorien said: Meditasyon yapınız. bir patiyle denedik . aşırı sıkıcı . işi çok iyi bilen bir adamla da yaptık ki para amaçlı yapmıyor ,bir arkadaşın babasıydı . yemedi .bana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 aynen benımde sorunum var yapıcak bişey bulamıyorum giriyorum cs ye adam öldürüyorum sonra sıkılıyorum pc de batak atıyorum yıne sıkılıyorum sonra haberleri okuyorum yıne sıkılıyorum sıkıl sıkıl bi yere kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 9. ujncu filan extra oldu. ,iiyiyiyiyiym feci para girdi iyiyiiiyyim canıım sıkılmıyor iyiiyiyiym, herşey çok iyi olcak iyiiiyiym lolollllollololl iyiyiyiyiym kendimi kandırııyorum biraz iiyyiim , biraz kötüyüm iyiyiiiyyiyi ehheehehe paticik sizi seviyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 meditasyonu birileriyle birlikte yapmak zorunda değilsin. Tek başına da yapabilirsin. Sessiz sakin hiçbirşey düşünmeden oturup sıkıntına yoğunlaşırsan özünde hiçbir sebebinin olmadığını göreceksin. En büyük dönüşümler sıkıntı dönemlerinde gerçekleşir. O yüzden her sıkıntı bir nimettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: sıkıntımı bastırmış oluyorum yenmiş yada atlatmış olmuyorum zati Sabır bap sabır. Gün gelir devran döner herşey eskisinden de iyi olur.Sen kendini bırakma gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 çok haklısın one.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 adriana lima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 şimdi şöyle ki eeee ööö sıkıl sıkıl eline hiçbi şey geçmiyo abi, bunu düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Estel_Anorien said: meditasyonu birileriyle birlikte yapmak zorunda değilsin. Tek başına da yapabilirsin. Sessiz sakin hiçbirşey düşünmeden oturup sıkıntına yoğunlaşırsan özünde hiçbir sebebinin olmadığını göreceksin. En büyük dönüşümler sıkıntı dönemlerinde gerçekleşir. O yüzden her sıkıntı bir nimettir. valla yaptım. yoğunlaşamam ben ona .o sorun zaten .alttan yağmur sesleri , doğa sesleri ne ararsan yapıyorum ama olmuo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dirayet kelimesinin anlamını öğrenin, oyunlardaki stamina kavramına oradan yaklaşın, önemseyin. en ufak şeyde çökmeyin, inatçı olun azıcık. her şeyi hayattan beklemeyin. bütün bunları becerebilmek için de önce sakin olmak gerekiyor. kendinizi sakinleştirmeyi öğrenin. bunu öğrenince, bu sefer aynı şeyi daha iyi öğrenmeye vakit ayırın (hemen öğrenilmiyor zira, ben n. kurdayım hala gidilecek yol var, ehü). emo olmayın. emoculuk oynamayın. ipleri elinize alın baps. göreyim sizi. depresyon kişinin kendine yakıştırdığı bir şeydir çoğu zaman ama direnin, yakıştırmayın! bi ara nası sıkıcı biri olunur yazımdan alıntı koyucam buraya, hatırlatın. şimdi toplantıya giriyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Apache said: bu kilitledigin yer zifiri karanlıkkenmi dusunuyorsun evet super oluyor tahsiye derim en ezından gözün bi nesneye takılıp sulanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 allalla deniyim bi ara pek sıkıntım yok ama böyle bir konuya odaklanıp düşünmesi keyif verici bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 düşünmeme engel olacak şeylerle uğraşıyorum, mesela beni eğlendirecek sevdiğim arkadaşlarla buluşmak vs, ya da wow falan oynuyorum, eğlenceli bir dizi falan açıyorum. sıkıntılı zamanlarda boş oturmak, öyle yürüyüş vs gibi düşünmeye zamanın olacak şeyler yapma. yoksa düşündükçe daha da darlanırsın daracık olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet biraz sıkıp item kassam sıkılınca bende arena yapabilirdim.ama ne yazıkki üzerimdeki itemlerle arena yapınca sıkıntım daha da artıyor.ultimada bayıyor artık.tek keyfim cs kaldı.o da ztn akşam 12 den sabah 4 e kadar oyalıyor.gerisi izlediğim filmleri bidaha izliyorum güzellerini kendi kendime komiklik filan yapıyorum.bi şekilde geçiyor işte zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar