Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıkıntılı zamanlarda ne yaparsınız

Spastik_Serce

Öne çıkan mesajlar

Llama said:
evin içinde dolanıyorum
radikal kararlar vermek için karanlık bi odaya kitliyorum genelde orası tuvelet oluyor
eğer çok sıkıldıysam balkona çıkıyorum ve dimdik yere bakmaya çalışıyorum
sadece düşündüğüm şey ise yere çakılsam ölürmüyüm oluyor sonra geçiyor sıkıntım

bu kilitledigin yer zifiri karanlıkkenmi dusunuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
sıkıntımı bastırmış oluyorum
yenmiş yada atlatmış olmuyorum zati

yenmiş ya da atlamış olma da.

bence komedi dizisi izlemek en iyisi veya işte forumlarda bilimum abuk subuk oyun oynamak. yazıyosan sıkıntını bi hikayeye dönüştürebilirsin, genelde iyi gelir veya ne biliyim enstrüman çalıyosan o sıkıntıyı enstrümana aktarırsın çalarken
Sosyal ağlarda paylaş

meditasyonu birileriyle birlikte yapmak zorunda değilsin. Tek başına da yapabilirsin. Sessiz sakin hiçbirşey düşünmeden oturup sıkıntına yoğunlaşırsan özünde hiçbir sebebinin olmadığını göreceksin. En büyük dönüşümler sıkıntı dönemlerinde gerçekleşir. O yüzden her sıkıntı bir nimettir.
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
meditasyonu birileriyle birlikte yapmak zorunda değilsin. Tek başına da yapabilirsin. Sessiz sakin hiçbirşey düşünmeden oturup sıkıntına yoğunlaşırsan özünde hiçbir sebebinin olmadığını göreceksin. En büyük dönüşümler sıkıntı dönemlerinde gerçekleşir. O yüzden her sıkıntı bir nimettir.

valla yaptım.
yoğunlaşamam ben ona .o sorun zaten .alttan yağmur sesleri , doğa sesleri ne ararsan yapıyorum ama olmuo .
Sosyal ağlarda paylaş

dirayet kelimesinin anlamını öğrenin, oyunlardaki stamina kavramına oradan yaklaşın, önemseyin.
en ufak şeyde çökmeyin, inatçı olun azıcık.
her şeyi hayattan beklemeyin.

bütün bunları becerebilmek için de önce sakin olmak gerekiyor.
kendinizi sakinleştirmeyi öğrenin.
bunu öğrenince, bu sefer aynı şeyi daha iyi öğrenmeye vakit ayırın (hemen öğrenilmiyor zira, ben n. kurdayım hala gidilecek yol var, ehü).

emo olmayın. emoculuk oynamayın. ipleri elinize alın baps.
göreyim sizi.

depresyon kişinin kendine yakıştırdığı bir şeydir çoğu zaman ama direnin, yakıştırmayın!

bi ara nası sıkıcı biri olunur yazımdan alıntı koyucam buraya, hatırlatın. şimdi toplantıya giriyom.
Sosyal ağlarda paylaş

düşünmeme engel olacak şeylerle uğraşıyorum, mesela beni eğlendirecek sevdiğim arkadaşlarla buluşmak vs, ya da wow falan oynuyorum, eğlenceli bir dizi falan açıyorum. sıkıntılı zamanlarda boş oturmak, öyle yürüyüş vs gibi düşünmeye zamanın olacak şeyler yapma. yoksa düşündükçe daha da darlanırsın daracık olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

evet biraz sıkıp item kassam sıkılınca bende arena yapabilirdim.ama ne yazıkki üzerimdeki itemlerle arena yapınca sıkıntım daha da artıyor.ultimada bayıyor artık.tek keyfim cs kaldı.o da ztn akşam 12 den sabah 4 e kadar oyalıyor.gerisi izlediğim filmleri bidaha izliyorum güzellerini kendi kendime komiklik filan yapıyorum.bi şekilde geçiyor işte zaman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...