toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 valla 1280*1024 cozunurluk full detay oynuyorum hd4850 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Süper olmuş oyun valla. Beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 su legend olayını da baya begendim ama gelismek cok zor ve sıkıcı. biraz daha kapsamlı biseyler yaparlar insallah gelecek sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 fram skipping olayını yapınca bende duzeldi, yillardir bunu nie gormemişim ben. Notebook ta oynuyorum oyun kötü çalışıyor diyordum hep,meğer bu opsiyondaymış olay. Legend online oynarken 11 vs 11 oluyor mu ?:) i can footbal tarzında, eğer öyle birşey varsa gidip bir orjinalini alıcam, singleda çok bayık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Multiplayer nerden yapıyoruz? Network e giriyorum login falan diyor :S Ev arkadaşımla oynamak istiyoruz ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 /nudge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 kasımda patch çıkacakmış. kaynak: www.winningelevenblog.com ben bekliyorum o zmaana kadar legends için. exhibition yapıyorum sırf. bi de training keşke pes 6 daki gibi falan böyle puanlı muanlı olsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 orjinal almaya değer mi? değmezse hiç oynamıcam. değerse alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 abi indir gor iste. ben dusunuyorum almayı, baya begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 online orjinal ile legend modu nasıl bilen var mı? yukarda sormuştum :P single player kısmı legend çok sıkıcı çünkü Aİ nin mallığından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 pes ettim artk ben DSHFjgsjfgsdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 pes 2009 çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 CaNNi said: Multiplayer nerden yapıyoruz? Network e giriyorum login falan diyor :S Ev arkadaşımla oynamak istiyoruz ama ? lan'dan oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ya ben basladı legend moda ama bi turlu kadroya giremiorm. 10 hafta oldu hala training macı yapıorm. ztn golde olmuo maçlarda. biraz sıkıcı gibi geldi ama denicem en azından kadroya girene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 o herkesin sikayetci oldugu bi konu mokoko. oyunu normal maclari oynadigin gibi zorda oynarsan karakterin baslarda cok kotu oldugu icin hic bisi yapamiyosun nerdeyse. kolaydada baslarsan manchestera 5 falan atiyosun kendi basina zevki kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben 6. maçtan sonra falan yedek çıkmaya başladım, şimdi de ilk 11 çıkıyorum bazen. çok güzel bi gol attım frikikten gelen ortaya kafayla, ilk golüm, kayıt falan ettim eheh. bi de fb ye attım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 4.maçta takıma girdim,bi ara 11 başlıodum ama takım her maç yeniliyor arkadaş. ingiltere liginde 19uncu sırada,second striker mevkiinde oynuyorum,ama soğudum resmen,maçta atak bile yapamıyoruz. takım:west midlands stripes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bu oyuna kötü diyenin alnını karışlarım ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ya bende Top Player'in bir altinda ki seviyede basladim Legends'e. 7. hafta falanim hala bir olay yok. Adam o kadar kotu ki, ne top surebiliyor, ne sut cekebiliyor, rezil rusva bir adam. Haliyle bok gibi oynuyor eleman. Ama oyun otesi muhtesem o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bence bunlar 2008 i bilerek boktan yaptılar ki beklentileri biraz düşürüp efsane bir oyunla patlamak tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bi de şeyi unutmayalım,17 yaşında bir genci yönetiyorsunuz şuanda. henry olmasını beklemeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 messi de 21 yaşında ve 17 yaşında da muhtemelen baya iyi oynuyomuştur =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Beyler forvetseniz bence hollanda liginden başlayın. Her takım maşallah 3 forvet oynuyor :)3. haftada roda takımıyla yedekten girdim ve bir asistim var ilk maçta.Önümüzdeki maçlara bakıyorum,hocam uygun görürse ilk 11'de başlamaya hazırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben de hollanda ligini tavsiye ediyorum hem ultra güçlü takımlar yok. Hem de çok forvet oynatıyorlar. Tabi top player da ciddi ciddi hırs yapıyorsunuz gol atmak için. Gol atınca resmen gerçek hayatta gol atmış kadar sevindim. Kendimi tuncayın ilk hallerindeki gibin hissediyorum. Sürekli bir oraya bir buraya koşan genç bir eleman :P peki ksıa bir soru legend modunda hangi kamera açısını kullanıyorsunuz? Ben ilk başta wide/ball deniyim dedim maçları yaptığım gibi ama sonra görüntü alanı dışında kalmak çok etkiledi. Sonra vertical/wide denedim ilk başlarda biraz zorladı da sonra alıştım şimdi onunla takılıyorum. player kamerası iyi olsa (beni sürekli arkadan takip edebilse) onunla oynayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bende leccedeym. cmf, dmf bolgelerinde oynuorm coğunlukla. ligde 11 maçta 8 malubiyet 1 galibiyetle sonuncuyuz. :D golum yok 2 asistim war ama cok egleniorm maclarda. daha hiç ilk 11 cıkmadım, sooradan oyuna girdiğim maçlarda bişiler yapmaya ugraasıorm ama baya egleniorm maclarda. hedefim gelecein pirlosu olmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar