PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 asdjkaskldjasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 toggie said: demoyu oynadım bugun, alakası yok abi ps3'teki ile? hiç beğenmedim, ne ummuştum halbuki cl videosunu izledikten sonra. bi garip geldi oyun nedense, 2008 oynarken boyle hissetmemistim. ps3 versiyonu döver :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 betaya baktım gayet keyifli ... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 spompas said: biri said: Frht] - 17 Eylül 2008 Çarşamba 08:56 Arkadaslar PES 2009 PS2 de bu şekilde olacak mı bilen var mı lütfen cevap :( bu şekilde derken? çıkacak işte oyun. pes 2008'in database update edilmiş hali olarak ve belki çok düşük bir ihtimalle bir kaç şut pas detayı değişmiş olarak. r2 ile atılan şutlar fantastik olmaktan çıkmadığı sürece ps2 oyunu biraz saçma ama gerçekten ps3 ve pcdeki iğrenç oyun ps2 deki pesin eline su dökemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bu sene de fifa. ;/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 r2 ile atılan şutlar çok da fantastik değil kanımca. kanatlara verilen arapaslar çok iyi.. ama demo olduundan mıdır bilmiyorum, mesela halftime menüsü istatistikleri falan yok. iyice saçmalamışlar, çok kart çıkarıyor hakem. semiassisted olayı saçma, niye eski bar olayı kaldırılmış ki ? uncontrolled yapınca da çok zor oluyor. senditten almayı düşünüyorum HERŞEYE RAĞMEN. çünkü pc deki en iyi futbol oyunu bu, ve server üzerinden hızlı olursa çok zevkli olabilir legends. ama beklicem açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 demoda hep aynı hakemi mi koyuyor yoksa random mu? hani normalde de hakeme bağlı sonuçta bazısı çok kart gösteriyor, bazısı az. demoda hep çok kart gösteren hakem geliyordur belki de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 fizban said: r2 ile atılan şutlar çok da fantastik değil kanımca. kanatlara verilen arapaslar çok iyi.. ama demo olduundan mıdır bilmiyorum, mesela halftime menüsü istatistikleri falan yok. iyice saçmalamışlar, çok kart çıkarıyor hakem. semiassisted olayı saçma, niye eski bar olayı kaldırılmış ki ? uncontrolled yapınca da çok zor oluyor. senditten almayı düşünüyorum HERŞEYE RAĞMEN. çünkü pc deki en iyi futbol oyunu bu, ve server üzerinden hızlı olursa çok zevkli olabilir legends. ama beklicem açıkçası. ps2 deki r2 fantastik değil mi fizban yok artık? 40 metreden 220 derecelik açıyla dönen toplar gol oluyor nasıl fantastik değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ps2 de demişsin, onu görmedim. ps2 bilmiyorum ben şahsen. demodaki hakem aynı mı bilmem de, benim kalecimle aynı formayı giyip kafa karıştırabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Demodan izlenimlerim: - bir kere fizik motoru resmen değişmiş. oyuncuların hızlanmaları-koşmalarından tut topun sekişi ve yerde gidişine kadar her şey değişmiş, daha gerçekçi olmuş -teknik oyuncuların topu sürüşü ve hareketleri, takoz oyuncuların hareketleri çok güzel ayarlanmış, top saklama, topa ilk dokunuş, kaptıktan sonraki hareketler süper. uzun top olayı tamamen düzelmiş harika olmuş. -henry pes 5 teki gibi tanrı modunda oynuyor, yine de peste bir ilk olarak gözlemlediğim şey, henry, messi, torres gibi adamları alıp dümdüz koşarak bir yere varamıyorsunuz. süper bi gelişme bu da. -valdez gerçekteki gibi mal bir kaleci olmuş (tu) -eksi olarak forma kolları-bacakları yine olmamış, aklıma sürekli "boru mu bu boru mu bu adıyla sanıyla..." repliği geliyor (td) sonuç olarak oyun hızı ve oynanış tarzıyla pes serisinin en zevkli oyunlarından biri olan pes 4 e aşırı benzemiş fakat onun baya bi gelişmiş hali olmuş. bi de zor olmuşa benziyor bakalım çıkınca oynayıp görücez.. tuttum bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yok ya 2. maçımı oynadım da yine single ı çok kolay olmuş oyunun :/ 8-0 9-0 her maç ake neyse multisi zevkli olacağa benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bir de her pozisyona faul çalınmıyor ama kartları da cömert kullanıyor hakemler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 El var olayı yok sanırsam.Ve çok abeci fauller oluyor.Pek meme bir oyun değil.(Pc için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 şeyi sorcam, pes2008 acayip sorunluydu pc'de mesela kasıyordu benle saçma sapan crysis bile kasmazken. pes2009'da var mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bence senin sistemde bir sorun var çünkü: - Crysis'in kasmaması mümkün değil. - PES 2008'in kasması normal değil. - PES 2008'in her ne kadar hafiften port gibi hissettirse de kasma gibi genel bir sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 17 ekim miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 17 Ekim evet. Seabass'ın dediğine göre şu ana kadarki en iyi online pes performansı bizi bekliyor.Become a legend bölümünde yarattığınız futbolcuyla online olarak oynayabilmek süper olacak bence. If there was a criticism of PES 2008 from the players, it was probably to do with the Online modes. How have you attempted to address those criticisms this year and make it smoother and more playable? Seabass: Oh yes, we do know and people have asked us 'What are you planning on doing about this?' I do acknowledge that last year we placed such emphasis on the controls that the online side was sacrificed. For instance if you as a player didn't have a very good connection, that could really seriously affect your gameplay and it could turn out to be very horrible indeed. This year we looked at this [online] as a top priority and we tested half way around the world, so that even for people who don't have good connections we wanted to pursue how we can make the game still playable. At the same time we didn't want to lose the controllability that PES has, so taking on this problem really did take a long time and we found a solution as well as taking on more players, four this time, for multiplay online. And we're not going to stop, until we're fully satisfied with this online version of PES 2009, we want to go even further. So I promise you it will still continue to change and improve further as we go along. Tümü için ; http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=199142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 malum yerlere düştü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 düşmüş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 şaka mı sandın düştü dediğimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 endless_night said: malum yerlere düştü oyun demosunu gördüm de tam sürümü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hee 15 inde çıkıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet tam sürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hangisine evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 endless_night said: şaka mı sandın düştü dediğimde :P 17 deniyordu ya ondan şaşırdım. bu gece yada yarın düşse np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar