GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 top isteyince pas geliyor mu hemen peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 adamın suratı sana dönükse atıo... arada adam bile olsa direk pas verio... o yüzden istiicein yeri bilmelisin... ha kornerde yada orta açılırken sen ne kadar top istesende, topun sana gelmesi ortayı açan adamın kalibiyetine bağlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 CaNNi said: CaNNi said: CaNNi said: CaNNi said: freekick te falso nasıl vercez :S birde z tuşuna basıp ayarlamalar yapılıyor freekick kullanırken. Onlar nedir ? Takın beni Plsss vururken L2 ye basman ve top havadayken falso vermek isticein yere doğru basman gerek... die hatırlıom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 top isteme olayı iyiymiş, çok baymıştım bende mal mal ileri geri koşmaktan bir tekrar deniyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 PrudenT said: ulan şu yedekten oyuna girene kadar 60 dk falan beklemek var ya işte bu yüzden içtiğim sigara sayısı arttı. bi de tüm defans oyuncularının buldukları topu dikmeleri yok mu. allahım. beklemene gerek yok sardırabiliyosun hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben defans denicem oynamayı bi, forvette çok bayık, kağnı gibi adam zaten top gelmiyor dogru dürüst AI den , elim havada koşturuom bir o yana bir bu yana. edit: en geri DMF olabiliyormuşuz hay allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yedek cıktıgınız maçlarda zaman geçirmenin en iyi yolu alt+f4 windows mode dönüyor oyun sizde paticiğe girebiliyorsunuz :) 3. sezonda reala transfer oldum ama yapacak birşey kalmadı oyunda surekli aynı döngü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 yedekken rt - lt ile hız ayarlayabiliyorsunuz. bi de windowed yapın 5 dk lık devre 2.5 dk da patide geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Abi falso için sadece şuta basmayı bırakıp aşağıda bar hala duruyoken o yön tuşuna abanacaksın. Gayet deli falsolar veriliyo. Kornerlerde de aynı şekil, gol bile atarsın Giggs'le atıyorum ben bazen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Teşekkürler nilep ve ereg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 fizban said: yedekken rt - lt ile hız ayarlayabiliyorsunuz. bi de windowed yapın 5 dk lık devre 2.5 dk da patide geçsin. ehehu abi biliyorum zaten ona rağmen sıkılıyordum, sonra benim de aklıma alt+enter yapıp patide gezmek geldi sdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 endless_night said: 2 kere basınca R2 elini kaldırıp top istiyor enee ben de diyorum neden hep olmuyor meğer yanlış keşfetmişim tuşu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 offical patch çıktı sonunda v1.10 oyundan atma sorununu halletmişler. http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben çökme sorunu yaşamadım hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 gamespot 7.0 vermiş. fifa ise 8.5 almıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bende de yer yer çökme sorunu veriyordu. Beşiktaş'ı kendim koydum lige, Fenerbahçe - Beşiktaş - Galatasray'ı ve bazı İngiliz takımlarını editledim ligimde. Çok güzel bir karma oldu. Yavaş yavaş gelişiyor yeteneklerim. 19 yaşındayım 530 P transfer ücreti alıyorum. Ama hala gelişim evremi tamamlamadım :) O yüzden bir yere kıpırdama niyetinde değilim. Bazen güzel penetre ediyorum, yorulunca kıpırdamıyor oyuncu. Beşiktaş tek forvet sistemiyle oynuyor. Arkamda Delgado var. Güzel paslar atıyor. Bobo - Nobre - Ben rotasyonlu oynuyoruz ama genelde Bobo ile başlıyor 35 dk ben giriyorum eğer vasat bir oyun sergilersem 70. dk'da Nobre'yi alıyor. Milli takıma seçildim. İrlanda maçında yedektim. 2. yarı bir şey yapamadım. Belçika maçında 1 asist 1 sarı kart. İngiltere maçında 1 asist 2 gol :) 2 forvet oynuyoruz. Yanımda Nihat oynuyor, arkamda Arda. Çok güzel Türkiye'nin sistemi. Finallerde güzel işler başaracağız. İnanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 beyler bende ilginç bir sorun var.Oyun mükemmel bir şekilde çalışıyor 60 fps de.Yalnız replayler inanılmaz hızlı.Diğelim gol attım replayını gosterıyor(yada foul oldu flm bu tarz) ama gerçek zamanx2 gibi bişi.Ayalardada bunu düzeltmeyi bulamadım.İçinizde boyle bir sorun yaşayan varmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 arkadaslar çıkan 1.10 patch i kuramıyorum. böyle bir soruna karşılaşan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu hafta sonu için dolar kuru mavibilgisayar.com'da 1.45'miş kampanya varmış. belki ilgini çeker :) rubrubbakidibakbak said: Şanslı adamlarsınız vesselam. Tam bilgisayarı almak için gidecekken dolar fırladı. Sonra belki düşer diye biraz bekledim. Ancak düşmesinin uzun bir zaman alacağını anlayınca 1.500 olsa da alayım dedim. Ancak ne var ki bugün 1.5570 seviyesine geldi. Gene vazgeçmek durumunda kaldım bilgisayar almaktan. Ah ah, ben de isterdim PES 2009 oynamayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 1.10 yamasındaki düzenlemeler neler acaba diyenler için: English Patch Notes Time of Release: 23/10/2008 Implementing this update will fix the following problems: * Problems that affected the game in various game modes when played in a resolution higher than 1280*720. Once implemented, the game can be played in higher resolutions than the one previosly without the same problems. IMPORTANT NOTICE: Please be informed that by implementing the patch, the save file you created in advance for ""Become a Legend"", ""Champions League"", ""League / Cup"" and ""Master League"" modes may become unusable. Finally, we would like to apologize for any inconveniences and confusion caused. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ya bi arkım yeni yukledi pes'si ama oyunu menusunde deli gibi kasıo oyun. ozellikle formation ekranında. ayarları en dusuğe getirmekte bi işe yaramadı. yardım edebilcek warmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 fab said: gamespot 7.0 vermiş. fifa ise 8.5 almıştı. gamespot sabıkalı zaten bu puan konularında, resmen parayı yediren yüksek puanı alıp gidiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 mokoko said: ya bi arkım yeni yukledi pes'si ama oyunu menusunde deli gibi kasıo oyun. ozellikle formation ekranında. ayarları en dusuğe getirmekte bi işe yaramadı. yardım edebilcek warmı acaba? yeni pc alması konusunda yardım edebiliriz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Bana yardım edin. 1800 dolara kadar çıkabilirim. Bana şöyle oyun oynamalık. Pes 2013'e kadar dayanacak bir pc yapabilir misiniz şu fiyata? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 öyle bi pc yok malesef, 2003-2004'te aldığımız pcler pes2009'u açmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar