Enzo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu aradım ama bulamadım,umarım benden öne biri açmamıştır.İlk gördüğüm sonunda dedim,yıllardır beklediğim olay gerçekleşti.Şampiyonlar ligini artık yamalarla uğraşmadan orjinal haliyle oynayabileceğiz. Detaylı Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben hala bu pes nasıl bir oyun çözemedim ya.oyun o kadar mükemmelki anlatılmıo.bi kaç sene içinde bu oyun nasıl bi hal alır düşünemiyorum.pes oynarkenki muabbetler hiç bi yerde yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pes 2 sene oncesine kadar mukemmel ve rakipsizdi. sonraki sene yine ondeydi ama birseyler eksikti, sonra nextgen pes cikti ve tum dunya agladi. Bu sene toparlamazlarsa fifa yakalayabilir. benim istegim ise ikisinin de birbirinden guzel olup, bana saatlerce iki tarafta da keyifli anlar sunmasi. Hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 daha gelmemiş oyun sendit'e. biran önce elime geçsede online online oynasam barçam ile :) azmo rekabet güzel bişi ama konamiye tapan biri olarak fifa'nın pesi geçmesini istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ikisi de guzel olsun ikisini de oynayalim bol bol. konaminin de tapilacak yani yok, herifler ea yi her sene ayni seyi surmekten suclarken ayni boku yapiyor 2 senedir, o uzdu beni. insallah gelistirir kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 release oldu mu oyun? yoksa bekliyo muyuz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 10 eylul sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Ekim'i kastettin herelde. Varmıs daha. Ama sampiyonlar ligi videosu cok hos olmus canım cekti simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 eet ekim. ama 28 ekimmis, baktim simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 11 ekimde demosu çıkcaktı fifa demoyu çıkardıkdan sonra direk tam sürümünün yayımlancağı duyuruldu konomiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pesten korkuyorum. leipzingdeki sergide ve preview demoyu oynayan yazarlar oyunun gecen seneden cok farkli olmadigini soyluyor. Hatta Konaminin avrupa ofisinin cok sikayetci oldugu, konaminin avrupadaki oyuncuyu pek sallamadigini ve japonyaya gore oyunu yaptigi cikardigindan sikayetciydi. Yeterince kasip onem vermemesinden falan bahsediyordu ki dogrudur, konaminin pes 2009 icin dogru duzgun bir websayfasi bile yok. EA den nefret ediyorum ama herifler en azindan deniyorlar, degistiriyorlar birseyler. Konaminin umurunda degil, ve simdi baktilar ki oyun kotu ve bugli, demoyu cikarmiyorlar insanlar oyunu satin almaktan vazgecmesin diye... tek dusunebildigim mantikli sonuc bu. Umarim guzel olur, pes'e karsi acaip sempatim vardir, onu kaybetmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 adamlar demiyomuydu zaten asıl devrim pes 7 çıktığı zaman olucak şu an ps3 sistemini tanımaya çalışıyoruz fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ps3 çıkalı neredeyse 2 sene oldu hala tanıyamadılar sistemi be bu sözüm tüm oyun yapımcılarına. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Pes 2009 demo icin su linki buldum http://relink.us/go.php?id=313331&p=878 cekip denemedim ama adam gibi sitelere gelmedi henüz sanırım? dosya şifresi : flatliners.in çalışıp çalışmadığından emin değilim az sonra çekmeyi denicem edit: hm oyun sitelerinde falanda varmış , yinede rapid link bulunsunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 http://www.gamershell.com/download_33628.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bu be a legend modu sağlam olcak gibi full versiyon çıksada oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oyun inanilmaz olmus. Harika bisey ya. 1 mac yaptim, ciktim pre-order verdim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Oynadım demosunu fena değil bir kaç değişiklik var görsel açıdan pek bişi yok gene saha zemin kötü gene benim asıl merak ettiğim be a legend modu çıksa full sürümde oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 oyuna güzel diyen arkadaşlar , öncesinde pes 2008i beğenip beğenmediklerini de sölerlerse , daha gerçekçi yorumlar algılamış olucam. teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 var mı oynayan yorumları alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 her maçtan sonra tanıtım videosu geliyor , iptal de ettirmiyor kendini , bu nedenle 89 da direk manuell çıkın ana menüye dönün. Demo için zamanı durduran hede çıkar her yıl ,birisi bulursa burayada yollasın :) Oyun aynı her zamanki pes, ilk çıktığında yeni versiyon bu ne be dersin, çünkü eskisine göre farklı gelir , alışınca gene başından kaldırtmaz, oynama faktörü 100. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 GEd said: her maçtan sonra tanıtım videosu geliyor , iptal de ettirmiyor kendini , bu nedenle 89 da direk manuell çıkın ana menüye dönün. KONAMIPro Evolution Soccer 2009 DEMOimg bu klasördeki pes09pv dosyasının adını değiştirin.. 89'da menüye dönmenize gerek kalmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 An itibariyle bu konu PES 2009 ana konusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gayet güzel olmuş,2008 e 5 basar açık ara. online modu inanılmaz gözüktü bana,yok pas isteme,orta aç falan tarzı. champions league in lisansını almaları da süper bir artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar