Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ow şit neler dönmüş serhat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hmm demek ki kimseye dalmıyoruz=) zaten o kadar tepemi attırcak bi olay olursa daldıktan sonra yurttan ayrılır abimin evine dönerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ah ah, mazi canlandı birden gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yurtkurun %90 ı zaten yapısal ve fiziksel olarak mal insanlar.çok tanıdıgım var ilk haftasında okulu bırakma raddesine gelen bu yurt macerası yüzünden.sonra eve fln cıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 kritik gelmiş keşek kisisel de olsaydı topic, post gelmiyor burdan malum off çok acı verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yurtkur yurtlarından uzak durulmalı. belli olmaz. dövebilirler bile. erkekler için demiyorum kızlar için diyorum bunu. var yani böyle şeyler oluyor. aman diyim dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 egede kız yurduna baskın yapıyor erkek yurdu sakinleri geleneksel olarak, elektrikleri kesip. sdf. yani rivayet tabi. //utopia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben 4 sene lisede kaldım yurtta şimdi de gene kalmak zorundayım mesafe uzak. Devlet yurdu pistir, banyolarda 10 duş varsa 4 ü çalışmayabilir. Yemekler her zaman iyi olmaz. Erkek yurtlarında kız arkadasıma bakmıssın bi de politik kavgalar olur. Kız yurtlarında da cinnet geçiren kızlar delirip etrafa saldırabilir onun dışında rahat edersin bişey olmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben yurt disi anladim, dedim ne guzel iste, harika ortam bombos beles beles gezersin diyecektim ama yurtmus megersem. o halde TOUGH TITS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 özel yurtlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pogodi said: yüzyılın en gereksiz postu ilan ediyorum. gerçi postlarının geneli böyle de neyse. en gereksizi bu en azından. ben gereksizim zatii olsamda olur olmadamda sen bana bakma ama kızlar pis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 LLama kız yurdundaki kızların çoğu pis:( ve fare oluyor böcek oluyor yarasa oluyor o yurtlarda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ginaly said: egede kız yurduna baskın yapıyor erkek yurdu sakinleri geleneksel olarak, elektrikleri kesip. sdf. yani rivayet tabi. //utopia tanıklık ettim bu olaya. abaza yürüyüşü deniyor. hatunların yurdunun önüne geçip türlü marşlar efenim 'ver ver ver' diye bağırmalar falan. bikaç hatunun tanga falan fırlattığını gördüm (izmirliler büyük ihtimal) ama genelde ağlayan kızlar falanda oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Raincloud said: LLama kız yurdundaki kızların çoğu pis:( ve fare oluyor böcek oluyor yarasa oluyor o yurtlarda:( deme! aman diyim gereksiz etiketi yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ne biçim yurtlardan bahsediyosunuz be, fenaymış. Ben de şikayet ediyorum ama temizliğe falan geliyolar, otel gibi. Ama ev>yurt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 İtü' vadide de yapılıyor aynısı. Geleneksel vadi yürüyüşü adı da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bahsi geçen ege yurdu ne tarafta kalıyordu izmirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 direk okulunki kampüs içinde idi de şimdi öğrenci köyü açıldı oda hastane arkasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yurtlardaki kızlar pis. Llama said: kızlar yapısal olarak pis zati... hepsi.. +1 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bana destek çıkmayın arkadaşlar pogodi kızıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 pogodi said: Llama said: aglaures said: su yurttaki kızlar cok mi pis hepsi mi bana denk gelio bi anlayamadım ya kızlar yapısal olarak pis zati... hepsi.. yüzyılın en gereksiz postu ilan ediyorum. gerçi postlarının geneli böyle de neyse. en gereksizi bu en azından. katılıorm sana pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ayakkabı boyası ve rujla yüz boyamak, dişmacunu sürmek, çengelli iğne ile yatağa iğnelenmek, sabahlara kadar kapanmayan ışıklar, gürültü gibi şeyler ilk haftalarda insanın başına gelebilir:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Llama said: bana destek çıkmayın arkadaşlar pogodi kızıyor sonra burda korkmam ya da çekinmem mi gerekiyodu :) gerçekten de katılıyorum o yüzden +1 dedim. Destek çıkmak için atlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok herkeze diyorum bana destek çıkanlara :D bi öncede biri demiş onada dedim destek çıkma bana diye : )) kabul edemiyorlar ya işte neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yurt sux. evimi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar