Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şimdi adresini unuttum ama neti biraz araştırın uydudan izlemek için sifreler bir çok forumda mevcut zaten gerçi ben bulup ayarlayana kadar dün akşam ki maçın ilk yarısını kaçırdım :D not:maçı star tv veriyor ama uyduda ki star tv den izlemek için sifre lazım
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Star Tv yayınlamıyor mu maçı?
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 A0 21 23 00 35 46 14 00 yazın bunu stardan izleyin maçı :P uydusu olanlar. porto fena ezicek gibi geliyo bana
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 EagleEye said: maçı d smartmı veriyo yine? rubrubbakidibakbak said: Star Tv yayınlamıyor mu maçı? Zlaneth said: Star TV 21:45
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 endless_night said: A0 21 23 00 35 46 14 00 yazın bunu stardan izleyin maçı :P uydusu olanlar. porto fena ezicek gibi geliyo bana aga nereye yazcaz? daha detaylı anlat pls, hatta mümkünse özürlüye anlatır gibi.
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 markaya göre değişiyor key girme zımbırtısı site veriyim ordan bak bulursun senin makineye göre anlatılan topic. http://www.supersatforum.com/?
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 şans eseri yaptım. menüye girdikten sonra 3-5 tuşa bastım biss menüsü açıldı falan. oldu sanırım sdfds
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 rubrubbakidibakbak said: Star Tv yayınlamıyor mu maçı? star yayınlıcak macı ama uydudan star ı izleyemeyeceksin sifreli olucak bilmem ne anlaşması falan varmıs simdiye kadar yokmuydu bu anlaşma anlamadım ama
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Beklediğim 11 şöyle... Volkan Gökhan Yasin Lugano R. Carlos Kazım Selçuk Maldonado Emre Alex Guiza
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Emre yalan olur Uğur çıkar. Bence güzel 11. Beraberlik kokusu var... İşallah 7-0 olmaz tırsıyorum ne yalan soliyim :). Mal volkan hafta içindeki yukarda allah var şeklini yaparsa bu sefer sarıdan diil direkten kırmızı yer rahatlarız :D
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Emre kesin ilk onbirde ama uğurun mu maldonadonun mu yerine oynayacak orası muamma.
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 uğur mutlaka oynamalı. emre ve maldonado beraber oynayabilir de. yani ortasaha uğur - emre - maldonado - kazım şeklinde olabilir. ideal kadro volkan gökhan gönül - önder - lugano - roberto carlos kazım - emre - maldonado - uğur alex güiza çıkarabileceğimiz en iyi kadro bu.
eldar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Selçuk sakat mı? 4-3-2-1 oynanamaz mı?
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bok gibi top oynuyoruz.dalga geçmez inşallah porto.bu seneki takımla gruptan çıkarsak daha büyük başarı olamaz,final oynamış gibi bişey oluruz.rezalet çünkü takım da,oynadığımız futbol da
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 portoyu takip etmeden popolardan sallamış millet skorları.
dereque Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 porto yu takip etmeye çokta gerek yok , feneri takip etmek yeter.
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Fenerbahçe mevlütü alsın deivid'in yerine monte etsin, gül gibi yedek olur, deivid'in açığını kapar. Önder turacıyı da alın, aurelio yapın, efsane takılın :D İdeal Kadrom Fenerbahçe İçin.. Volkan Gokhan G. Yasin(edu) Lugano Carlos Mevlüt Önder Turacı Alex Uğur B. Semih Güiza Önder defans orta saha arası oynayacak, Mevlüt sağ açık oynayacak, AMCR yani, Semih Guiza forvet, güçsüz bir orta saha gibi göründü ama öttürür bence :D He he bu arada kadro tamamen hayal ürünüdür :D
onthere Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 alırız bu maçı ya ne kadar üçyetmişbeş deplasman oranı versede kararımı değiştirmiyo.
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 said: Fenerbahçe’nin 46.dakikadan itibaren 9 kişi oynayan İstanbul Belediye’ye karşı aldığı galibiyet, G.Antep maçındaki neticenin ardından ortaya çıkan homurdanmaları kesmişti. Ama gerçek orada, öylece duruyordu. O değişmeyen gerçek, Ankara’da Fenerbahçe’nin karşısına bir kez daha çıktı. “Ben demiştim” demeyi biraz abartacağım ama Fenerbahçe’nin birçok transfere ihtiyacı olduğunu ve bunların içinde alınacak bir de stoper olması gerektiğini söylemiştim. Son derece savruk, Fenerbahçe’de oynayacak kaliteye sahip olmayan bir Edu var dedik ama onun yerine oynayan Can daha da felaket. Lugano da sahada olmayınca Fenerbahçe savunmasının sahada düştüğü aciz durum ortada. Defans oyuncusu sürekli kendi kalesinin önünde ve sürekli top karşılamaya çalışıyor, bunların arasından bir tanesine ters vuruş yapabilir ama ortalama bir defans oyuncusu Can’ın ilk golde yaptığı hatayı yapmaz, maç boyunca da Can’ın girdiğinin 2 katı kademeye girer. Yanında oynayan Yasin de çok iyi bir oyuncu değil zaten. Bu durumun ortaya çıkması da son derece doğal. Josico da ilk kez forma giydi. İlk maçı olduğundan dolayı kesin bir şey söylemek yanlış ancak ortalama, Maldonadovari bir oyun ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu yadırganmamalı, ne kadar ekmek o kadar köfte.. Josico fiyat/performans açısından Senna’ya göre çok daha iyi ancak geldiğinde de söylediğim gibi Fenerbahçe’nin aradığı, beklediği bir oyuncu değil. Fenerbahçe’de bir Gökhan Gönül sorunu da var. Sezon başından beri çok formsuz Gökhan, eski Gökhan’ın yerinde yeller esiyor. Osman hoca da bunu fark etmiş olacak ki maç boyunca takımı sürekli Gökhan’ın tarafını zorladı. Zaten milli maç yorgunu, üstüne formsuzluğu eklenince epey bir zorlandı. Savunma görevlerini bir şekilde yerine getirse de hücuma çıkmakta çok güçlük çekti… Beklerden girmişken araya Carlos ile ilgili de birkaç cümle sıkıştıralım. Carlos iyi oyuncu, kötü oyuncu, ofsayt bozuyor, çok ileri çıkıyor falan filan değil sorun. Sorun, Roberto Carlos’un Türkiye’ye geldiği günden beri maçlarda sürekli agresif olması, tepkilerini hep abartması ve çizmeyi aşması. Geçen sene yaptıkları bir yana Hacettepe maçında penaltıdan sonra hakeme yaptıkları, maçtan sonra topu eline alıp hakemin üstüne şut çekmesi hiç hoş şeyler değil. Carlos benim ve tüm futbolseverler için efsane olan bir oyuncu ama bu davranışları sergilemese çok daha güzel olacak. Hafta içi Porto maçı var, Fenerbahçe’nin. Orada da bu sıkıntıları yaşayacağını söylemek çok zor değil. Sakat Edu da yetişemezse –Edu ne kadar kötü olsa da bu Can’dan çok çok daha iyidir- acemi Yasin-Can ikilisinden oynayacak olanın ne yapacağı meçhul. Emre’nin akıbeti ne olacak, oynayacak mı? Semih’in sakatlığı ne durumda? Gökhan bu formuyla oynamaya devam edecek mi? Aynı şekilde Kazım da? Bunların hepsi birer sorun. Fenerbahçe, Portekiz’de bu sorunlarla nasıl boğuşacak, bekleyip göreceğiz. Hacettepe-Fenerbahçe maçının ardından yazmıştım.
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bu maç kazıma bakar.avrupa maçlarında oynadığı standartta oynarsa alırız
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Tam emin değilim ama sanırım Kazım'ın en büyük sorunu fizik gücü çünkü 2.Yarı girdiği maçlarda çok daha iyi performans gösteriyor. Açıkçası Fenerbahçenin bütün maçlarını izlemedim ama benim gördüğüm kadarıyla en büyük problemi bu 90 dakikayı tam çıkaramadığı için savruk oynuyor biraz fazla koşmuyor ilk 11 de başlarsa böylece maçı tamamlıyor. 2. yarı oyuna girdiğindeyse zaten zamanın kısa olduğunu bildiğinden elinden geleni yapıyor ve zaten öyle oynadığında çok etkili bi oyuncu olduğunu herkese kanıtladı. Açık söylemek gerekirse Fenerbahçenin bu akşam işi kolay değil ama çok zor da değil karşısındaki takım Fenerbahçe'nin yenemeyeceği bir takım değil ordan galibiyetle dönerse Fenerbahçe gruplardan çıkma yolunda çoook büyük bir adım atmış olur. edit:Semih'in yokluğu çok büyük bir eksiklik.
Grange Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 İlk 11 ler acıklanınca sonucu soylerım sıze ızlemezsınız bosa :P
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 fenerde cristiano ronaldo yoksa yeniliriz mesela ona mı bakçan?
Öne çıkan mesajlar