Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Porto - Fenerbahçe 17.09.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

la_bombonera said:
aquila said:
sezon ortasinda gene istifa eder aziz yildirim, sonra ikinci devre baslayinca geri doner.

tek bir cümleyle haykırıyorum:

DÜŞ ARTIK ŞU TAKIMIN YAKASINDAN

Zaten böle 1-2 tip vardır XX Takımın temsilcisi forum yazarı, XXX takımın temsilcisi forum yazarı bunlar için klasik tanım parayla bu işi yapan surferboicikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakem 2 taraf içinde kötüydü çok ciddi hatalar yaptı lugano'nun elle müdahalesinden sonra da kart verip atması gerekirdi mesela.
penaltı pozisyonunda hatalıydı dönüp luganoya kart göstermemesi de hataydı.
gökhana yapılan çok net fauldü ondan birkaç dakika önceki offside kararı katliamdı porto için vs...
Sonuçta bir şampiyonlar ligi maçına bu kadar kötü bi hakem verilmesi gerçekten kötü.
Ama Fenerbahçe suçu hakeme atarsa durum daha da kötüye gider sadece çünkü ortada çok ciddi sorunlar var Fenerbahçede.
Volkanın saçma çıkışlarına biri dur demeli kalp hastaları var bu ülkede.
R.Carlos geziyor sahada,Emre 3-5 dakika var geri kalanında yok sahada defans desen fiyasko bi lugano vardı iyi de direndi ama o da son dakikada yaptı bi hata gerçi orda da asıl suçlu bence lugano değil o pası atandaydı ama neyse.
Kısacası Fenerbahçe böyle devam ederse Kiev'in aldığı bir puana üzülür çünkü Uefa yarışına girer Kiev'le.
İşin en acı kısmı Porto gerçekten iyi değildi ve biraz istekli oynasaydı Fenerbahçe sonuç çok farklı olabilirdi.
Neyse geçmiş olsun diyoruz şimdi Kiev maçı çok daha stresli olucak çünkü kazanmaktan başka şansı yok Fenerbahçe'nin seyirci baskısıyla birleşip kötü etkilemez umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Roberto Carlos
ölmüş artık, dediğim gibi onda biri bile değil eski carlos'un. ha elbette ekstra özellikleri var ancak asıl görevlerini yerine getiremedikten sonra faydasız

Yasin Çakmak ve Can Arat
Bu iki adamın 2 sene falan orta seviye takımlarda kiralık oynayıp tecrübe kazanması gerekli, böyle olmaz çok tecrübesizler gerçekten

Josico
bu adamı unutabilirsiniz, bi kere sakatlandı mı iflah olmuyor, yaşı da var epey zaten zor iyileşmesi

Uğur Boral
Bu adamın parladığı maç Sevilla maçıydı. Dünyanın en iyi beklerinden olarak lanse edilen fakat defansif özelliği çok az olan dani alves e attığı vücut çalımlarıyla büyük sükse yapmıştı. Fakat bu adam üst seviye maçlarda boy gösterecek fiziğe sahip değil. Hızlı, zeki olabilir fakat vücut gücü olarak bir futbolcunun sahip olması gerekenin çok altında. Bu şekilde anca vücut çalımları ve geniş alan futboluyla yararlı olabilir, onun dışında pat küt yere atıyorlar bu adamı omuz omuza mücadelelerde falan. halbuki kazım'a bakarsak 3 kişinin topu zor aldığını görürüz. her neyse gitsin vücut yapsın bu adam da, arda'nın yaptığı gibi.

Edu
kendi kalesine gol atan adamı arar olmuş fener, tecrübesiz can ve yasinle gitmez bu iş acilen dönmesi gerek

guiza
bu adamı beğeniyorum fakat fener'in acilen orta sahasına level atlatıp çift forvete geçmesi lazım bu adamdan tam yararlanabilmek için. şöyle hava toplarını indirip defansı bu fırsatçı adama hazırlayabilecek bir partner şart gibi.

semih
bu adamın maçıydı, oynasaydı kesin 1 gol atardı

yorumlarım bu kadardır. fenerbahçe sonuncu olabilir gibi gözüküyor grupta :/
Sosyal ağlarda paylaş

kanatlarda kesinlikle uğur boral ve kazım oynamalı. burak, emre, josico, can, ilhan parlak, ali bilgin ve sayın aziz yıldırım bunlardan acilen kurtulmamız lazım.

yasin beklemediğim derecede iyi performans gösterdi özellikle portoda hulk diye bi artist girmişti sonradan onu paçavraya çevirdi resmen. :)

ayrıca takımın başında zico olsaydı bu maçı böyle kaybetmezdik.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe etkilenmiş bence bir şeylerden, guiza dışındakiler çok moralsiz göründüler bana, porto en ufak press de mandalin gibi soyulurken, takımda tek press'i guiza'nın yapması bana çok ilginç geldi, biraz bassalardı portoya en az 4-5 atarlardı, defanslarından forvete takımın tamamı hava toplarında çok güçsüz, açık veriyorlar pozisyon alamıyorlar, ama bizimkiler basmadı hep içerde karşıladılar, biraz önde karşılasalar tarihi farkı koyarlardı porto'ya.

Neyse, kötü bir maçtı, kötü bir yenilgiydi, kötü bir yönetimdi, sonuç olarak elimize bir sakat ve bir yenilgi daha geçti, yakında 11 kuramayacak Fenerbahçe gibi Türkiye'Nin önde gelen takımlarından biri, heh neredeyse.. : )

Porto oyunuyla, ilerde kurduğu baskısıyla bence maçı hakeden ve kazanan taraf oldu. Ne mutlu onlara.

Fenerbahçe'nin toparlanması lazım, böyle moralsiz olmaz, moral vermeli takıma, zico'nun en sevdiğim yanıydı işte bu, artık adam ne yapıyorduysa takımı canlı tutabiliyordu, bu Fenerbahçe?? hmm bir ölü kadar soğuk ve hareketsizdi..
Sosyal ağlarda paylaş

uğur boral, can, selçuk, yasin , burak bunlar fenerde oynayacak adamlar değil. 2-3 maçta bir kaç hareket yaptı diye siz bi adamı oyunda tutar ve pirim verirseniz ne uefa da nede şampiyonlar liginde başarılı olursunuz. fener yıllardır ben şampiyonlar liginde başarılı olacam diyor. gidiyor bir futbolcuya yatırıyor milyon dolarları ama geri kalanların hepsi neredeyse 2. sınıf futbolcu. e ben ne anladım ozaman avrupada başarı kazanmaktan. nasıl olacak bu işler aziz başkan ? roberto carlos u aldın getirdin iyi güzel ismini kullanıyorsunda adamın zararı artık dağları tepeleri aştı.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
la_bombonera said:
aquila said:
sezon ortasinda gene istifa eder aziz yildirim, sonra ikinci devre baslayinca geri doner.

tek bir cümleyle haykırıyorum:

DÜŞ ARTIK ŞU TAKIMIN YAKASINDAN

ben mi dusiim? ne isim var benim fenerin yakasiyla?

şükrü düş artık diyorum. nerden gidersin nereye gidersin bilmiyorum da git düş bi yerlere işte o_O
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçın kelime anlamı tam olarak : FAIL
dı.

fener yetemedi.
bu kadar paraya oyunculara bak.
yasin maldonada selçuk .
zicoyu falan verdi adamlar aurelio ile .
ölmüş bir emre.

sakat josico .

ne kadar hani veli göçer tarzı transferler.
aziz yıldırım bu sene saçmaladı .
Sosyal ağlarda paylaş

fenerde bugün futbolcu diyebileceğim çok az adam vardı.

güiza: yırttı parçaladı eleman kendisini. gerçi bariz bir golü kaçırdı ama fener bugün puan çıkarabilseydi bugün bu adamın rolü çok ayrı olacaktı.

gökhan, uğur: bu adamlar bugün elinden gelebilenin en iyisini yaptılar. top ortaladılar, geri döndüler top çıkardılar, hoş uğurun bindirmelerinde top kaçırdığı oldu baya.

alex: aslında öyle şahane bir oyun çıkarmadı. ama kötü de değildi. adam oyun mu kursun, güizaya top mu çıkarsın, gol mü atsın?

gerisini komple at çöpe. direk çöpe. aziz yıldırım evet fenerbahçeye maddi anlamda çok şey verdi bugüne kadar. ama artık onun dönemi sona ermeli. çünkü artık takıma zarar vermeye başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
yasin beklemediğim derecede iyi performans gösterdi özellikle portoda hulk diye bi artist girmişti sonradan onu paçavraya çevirdi resmen. :)

dalga geçtin demi ..
yasin in halısahada top oynayamaz gibi gozuktu bana ..
adamlar biraz son vuruslarda becerikli olsaydı yasinin hatalarından sırf 5 gol atarlardı
Sosyal ağlarda paylaş

bunu benim yazmam biraz komik kaçacak ama fenerlilerin takımlarını çok fazla eleştirmesine gerek yok. rakip gerçekten çok güçlü ve diriydi. şiir gibi top oynadılar. ilk 20 dkk dışında fener rakibini bozmayı başardı ve golüde buldu. 84. dkk da ki o kaçan pozisyon gol olsaydı 2-2 bitebilirdi maç. çok fazla üzülecek birşey yok. ama önlemini şimdiden alması lazım fenerin. ayrıca fenerin 2 penaltısı ve ilk yarıdaki uğura yapılan hareketler ve çekmelere sarı kart bile verilmedi.

r.carlos,yasin,selçuk,emre,çosiko,maldonado ve burak bu fenerbahçeye hiç mi hiç yakışmıyor. işin kötü yanı , bunların yerine oynatacağı adamlarıda yok fenerin.

guizayı ilk defa beğendim. gol pozisyonuna girememesine rağmen çabası alkışı haketti. ama yardım olmadan guizada bir yere kadar oynadı porto karşısında.

portonun forveti lopezi pek beğendim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...