Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Porto - Fenerbahçe 17.09.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

guiza kadar kosan olmadı sanırım macta. ha gokhanda cok kostu.

yasin kafa toplarında feci yetersiz, 1v1 de iyi isler yaptı bazen.

takımın durmadan gerı pas muhabbeti baydıkca baydı macı, bırak kardesım cıdden durmadan ileri şişirseler daha cok pozisyon olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. hakeme ağlamak en kolay iş. fenerin yediği 3 gol oturup izlesinler saatlerce ondan sonra bi daha roberto carlos la yasinlerle falan çıkmasınlar. emreye verilen paraya yazık. ona verdiğin parayla en azından 2 3 tane adam gibi oyuncu alırdın be ismi olmasada olur aldıklarının.
Sosyal ağlarda paylaş

mac harikaydi bu arada, 7-0 yenilsek bile farketmezdi, cunku ilker yasinin harika bombasi beni benden aldi ahahaha

+Ve portonun yeni oyuncusu HULK oyuna girdi

-bu oyuncuyu portolu taraftarlar cok seviyor, hatta o kadar cok seviyor ki... cizgifilm karekterine benzetiyorlar, YESIL deve... Hareketlerini benzetiyorlar...

+isim benzerligi de var tabi...

-eooo tabi...
(karizmayi son anda kurtarma cabasi)

ahaha adamin hareketleri hulk'a NASIL benzeyebilir lutfen aciklasin biri bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı özetlemek gerekirse beğenemdiğimiz Maldonado FB için sahanın en iyisiydi, Emre'ye verilen para çok yazık en kötüsüde emre idi, Yasin bu takımda yedek olarak iş yapamaz 2. can Edu ve Luganodan sonra buralara acil önlem lazım, Guiza iyiydi gereksiz sarı yemesi kötü oldu, bence Kazım 11 de oynamalıydı yada daha erken oyuna girmeliydi, Carlosun futbolu bırakma zamanıda gelmiştir, Zaten bu grupda FB nin rakibi Porto'dur Kiev maçlarını kazasız belasız atlatması gerek yoksa uefa yolu gözükür.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçeye geçmiş olsun. geçen sezon fenerbahçe'nin bu sezon gruplardan çıkamayacağını söylemiştim çok kez. hala da diyorum. önümüzdeki maç fenerbahçe içeride kiev'i yener fakat kalan maçlardan bir ya da iki beraberlik dışında puan alamaz diye düşünüyorum.

çok kötü top oynuyor fenerbahçe. josico kötü. en iyi adamı maldonado'ydu ki bu da ironik olsa gerek.

önümüzdeki sezon aziz yıldırım'ı yoğun transfer görüşmeleri bekliyor. teknik direktör başta olmak üzere bir çok oyuncuya ihtiyacı var fenerbahçe'nin.
Sosyal ağlarda paylaş

Guiza'yı ilk kez izledim, azmine hayran kaldım, rep verdim. Fener belki kötü oynadı ama ortada bir inanç vardı ve o istek neredeyse skoru değiştiriyordu.

Hakemle ilgili kötü şeyler söylemek istiyorum. Neymiş Fransız hakemlere deneyim kazandırıyorlarmış, gidin Türk takımı olmayan maçlarda kazandırın, resmen handikap yaratıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

herkesten önce çok değerli sayın aziz yıldırım başkanımızı tebrik ederim. bu zat-ı muhterem geçen yıl çeyrek final oynamış olan takımımızın içine etmiş de olsa, bu sezon stadda televizyon karşısında işkenceden işkenceye koşacak olsak da yine de nolur laf söylemeyelim söylettirmeyelim sayın aziz yıldırım başkanımıza. çünkü o mükemmel bir şahsiyettir, en ufak bir dalgaya eleştiriye malzeme olması forumumuzda yasaktır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...