Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bence carlos a laf etmeyin adamın soldan kestigi 4 tane orta şut karışımı topları dışında fener pozisyona giremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 dede kasmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 fenerbahcenin defansı iyidi bu maçta . kendi kalesine atmadı en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 guiza kadar kosan olmadı sanırım macta. ha gokhanda cok kostu. yasin kafa toplarında feci yetersiz, 1v1 de iyi isler yaptı bazen. takımın durmadan gerı pas muhabbeti baydıkca baydı macı, bırak kardesım cıdden durmadan ileri şişirseler daha cok pozisyon olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Catzee said: Hakeme 1, defansa 2, Guiza'ya 3 kere kafam girsin. Maçı da özetlemiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet orada guiza kafasını uzatmasa koyucaktı lugana çok yazık oldu. allah kahretmesin =) sinirden küplere bindik burda. Yanlız kiev le arsenal 1-1 kalmış iyi olmuş. Y son olarak. yasin allah belanı versin birde selçuk sen odunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 2pacAmaruShakur said: fenerbahcenin defansı iyidi bu maçta . kendi kalesine atmadı en azından asistler sayılmıyor sanırım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ya ayrıca bence 1 forvet olmuyo orta sahadan geçemiyoduk zaten geri dön geri dön nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kiev arsenal 1-1 iyi skor fener için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 geçmiş olsun. hakeme ağlamak en kolay iş. fenerin yediği 3 gol oturup izlesinler saatlerce ondan sonra bi daha roberto carlos la yasinlerle falan çıkmasınlar. emreye verilen paraya yazık. ona verdiğin parayla en azından 2 3 tane adam gibi oyuncu alırdın be ismi olmasada olur aldıklarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Can Arat çokta kötü gözükmedi bana bu maçtan sora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 mac harikaydi bu arada, 7-0 yenilsek bile farketmezdi, cunku ilker yasinin harika bombasi beni benden aldi ahahaha +Ve portonun yeni oyuncusu HULK oyuna girdi -bu oyuncuyu portolu taraftarlar cok seviyor, hatta o kadar cok seviyor ki... cizgifilm karekterine benzetiyorlar, YESIL deve... Hareketlerini benzetiyorlar... +isim benzerligi de var tabi... -eooo tabi... (karizmayi son anda kurtarma cabasi) ahaha adamin hareketleri hulk'a NASIL benzeyebilir lutfen aciklasin biri bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 kiev arsenal 1-1 bence hiç te iyi skor değil hatta kötü bile..sonuçta fener bu grupta lider olamaz,arsenal "bir şekil" çıkar bu gruptan o zaman kiev potaya girmiş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Khelben said: kiev arsenal 1-1 iyi skor fener için. aslında hiç de değil, arsenal hepsini kazansaydı belki fenere yayardı. şimdi fener arsenal'dan da puan alamayacak, porto'nun çıkma ihtimali artacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Maçı özetlemek gerekirse beğenemdiğimiz Maldonado FB için sahanın en iyisiydi, Emre'ye verilen para çok yazık en kötüsüde emre idi, Yasin bu takımda yedek olarak iş yapamaz 2. can Edu ve Luganodan sonra buralara acil önlem lazım, Guiza iyiydi gereksiz sarı yemesi kötü oldu, bence Kazım 11 de oynamalıydı yada daha erken oyuna girmeliydi, Carlosun futbolu bırakma zamanıda gelmiştir, Zaten bu grupda FB nin rakibi Porto'dur Kiev maçlarını kazasız belasız atlatması gerek yoksa uefa yolu gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 porto bu futbol'la arsenal'i zor yener... kiev'le berabere kalır... kadıköy'de yenilir.. evet, emre sahanın en silik ismiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 fenerbahçeye geçmiş olsun. geçen sezon fenerbahçe'nin bu sezon gruplardan çıkamayacağını söylemiştim çok kez. hala da diyorum. önümüzdeki maç fenerbahçe içeride kiev'i yener fakat kalan maçlardan bir ya da iki beraberlik dışında puan alamaz diye düşünüyorum. çok kötü top oynuyor fenerbahçe. josico kötü. en iyi adamı maldonado'ydu ki bu da ironik olsa gerek. önümüzdeki sezon aziz yıldırım'ı yoğun transfer görüşmeleri bekliyor. teknik direktör başta olmak üzere bir çok oyuncuya ihtiyacı var fenerbahçe'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Guiza'yı ilk kez izledim, azmine hayran kaldım, rep verdim. Fener belki kötü oynadı ama ortada bir inanç vardı ve o istek neredeyse skoru değiştiriyordu. Hakemle ilgili kötü şeyler söylemek istiyorum. Neymiş Fransız hakemlere deneyim kazandırıyorlarmış, gidin Türk takımı olmayan maçlarda kazandırın, resmen handikap yaratıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 herkesten önce çok değerli sayın aziz yıldırım başkanımızı tebrik ederim. bu zat-ı muhterem geçen yıl çeyrek final oynamış olan takımımızın içine etmiş de olsa, bu sezon stadda televizyon karşısında işkenceden işkenceye koşacak olsak da yine de nolur laf söylemeyelim söylettirmeyelim sayın aziz yıldırım başkanımıza. çünkü o mükemmel bir şahsiyettir, en ufak bir dalgaya eleştiriye malzeme olması forumumuzda yasaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 porto 3. yü laubaliliğine atamadı,3 olsaydı çok farka giderdi fener için donum noktası oldu o top...ama maç 2.yarı sonların dışında pek zevksizdi portoluların bile uykusu geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 sezon ortasinda gene istifa eder aziz yildirim, sonra ikinci devre baslayinca geri doner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 3-1 bitti mac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 o basındaki ilk 20 dk dan bahsediyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Emreye vereceğin o kadar paraya gidip adam gibi orta saha alırsın olmadı bunuda beceremıon aurellioyu tut elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar