Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&R ve Warhammer

ebolamaxi

Öne çıkan mesajlar

ZaugnaKhaldun said:
Tam şu anda ya da yarın satan bir yer arıyorum oyunu, capitol elimizde şu an sadece preorder pack var gibi saçmasapan bir cevap verdi.

Mavi de olur fark etmez, yeterki bir yerde bulabileyim yarın ya da cumartesi. tercihen yarın. hatta tercihen bu akşam.

sacma cevap degılkı capıtoldakı :D yazmıstım ben 2 tane pre order paketı kaldı dıye. ayrıca bır cok yer once ce lerı satacaz dıyor. normal satmama olayı olursa cıngar cıkar valla :P
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:
5 30 da çıkıcam cevahire falan uğrucam ordanda bakırköye geçcem d&r a megavizyona falan bakarım. yokmu bulma ihtimalim yav.

Megavizyonla fazla uğraşma. D&R'a gelmediyse oraya hiç gelmemiştir bence. Ön sipariş vermekle de uğraşma. Son verdiğim ön siparişi(wow 1. paket) 6 ay sonra aramışlardı geldi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

jonywayt said:

sacma cevap degılkı capıtoldakı :D yazmıstım ben 2 tane pre order paketı kaldı dıye. ayrıca bır cok yer once ce lerı satacaz dıyor. normal satmama olayı olursa cıngar cıkar valla :P

Saçma çünkü bu saatten sonra alacak adam pre-order ı napsın?

Normal satmama olayı ellerine gelmezse olur sadece, ce yide pre-order pack i almamışlar alamaz, ilk hafta için. En azından d&r ın uygulaması böyle.

elesso said:
megavizyona falan bakarım. yokmu bulma ihtimalim

Bulursan bakarsın :)
Sosyal ağlarda paylaş

ahuha

Mavi'yi aradım (yine) "Ben Onur, Murat Bey ile görüşebilir miyim?" cinsinden birşey söyledim.

Adam aldı telefonu "Hani nerde oyunlar?" dedi direk :s

"Anlamayadım, efendim?"

"Hani 15 dakikaya geliyordu oyunlar?"

"Karıştırdınız galiba, ben müşteriyim, geldi mi diye soracaktım."

"Gelmedi, bekliyoruz, trafiğe sıkışmışlar."

:d
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
ahuha

Mavi'yi aradım (yine) "Ben Onur, Murat Bey ile görüşebilir miyim?" cinsinden birşey söyledim.

"Anlamayadım, efendim?"

zuhahaha... kafaya alsaydın...
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
ahuha

"Anlamayadım, efendim?"

Sen direk sardırıp "Oyunların gelişi ertelendi 1 hafta geç gelmesi bekleniyor..." diyip forumlara gelip bekliycektin Mavi yi arayıp 1 hafta sonra gelicek cevabı alanların postlarını :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...