Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gelsin gelsin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 capitol dnr ı az önce aradım.aksam elimize gelecek yarın sabah satmaya baslıyacagız dedı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Akşam kesin satarlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bunu da WoW TBC gibi yapsalardı iyi olurdu. Biraz kuyrukta beklerdik belki ama eğlenceli olurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bazi yetkililere dedik dedik, inandiramadik, yaptiramadik, kulaklari cinlasin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ege park d&r'ı aradım oyun sorucam dedim adam direk warhammer daha gelmedi 1 haftaya anca gelir dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hoop karşıyaka d&r 3 tane ayırtıldı elleşmeyin ha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Tam şu anda ya da yarın satan bir yer arıyorum oyunu, capitol elimizde şu an sadece preorder pack var gibi saçmasapan bir cevap verdi. Mavi de olur fark etmez, yeterki bir yerde bulabileyim yarın ya da cumartesi. tercihen yarın. hatta tercihen bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 5 30 da çıkıcam cevahire falan uğrucam ordanda bakırköye geçcem d&r a megavizyona falan bakarım. yokmu bulma ihtimalim yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ZaugnaKhaldun said: Tam şu anda ya da yarın satan bir yer arıyorum oyunu, capitol elimizde şu an sadece preorder pack var gibi saçmasapan bir cevap verdi. Mavi de olur fark etmez, yeterki bir yerde bulabileyim yarın ya da cumartesi. tercihen yarın. hatta tercihen bu akşam. sacma cevap degılkı capıtoldakı :D yazmıstım ben 2 tane pre order paketı kaldı dıye. ayrıca bır cok yer once ce lerı satacaz dıyor. normal satmama olayı olursa cıngar cıkar valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 elesso said: 5 30 da çıkıcam cevahire falan uğrucam ordanda bakırköye geçcem d&r a megavizyona falan bakarım. yokmu bulma ihtimalim yav. Megavizyonla fazla uğraşma. D&R'a gelmediyse oraya hiç gelmemiştir bence. Ön sipariş vermekle de uğraşma. Son verdiğim ön siparişi(wow 1. paket) 6 ay sonra aramışlardı geldi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 jonywayt said: sacma cevap degılkı capıtoldakı :D yazmıstım ben 2 tane pre order paketı kaldı dıye. ayrıca bır cok yer once ce lerı satacaz dıyor. normal satmama olayı olursa cıngar cıkar valla :P Saçma çünkü bu saatten sonra alacak adam pre-order ı napsın? Normal satmama olayı ellerine gelmezse olur sadece, ce yide pre-order pack i almamışlar alamaz, ilk hafta için. En azından d&r ın uygulaması böyle. elesso said: megavizyona falan bakarım. yokmu bulma ihtimalim Bulursan bakarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Bence erken çıkmayın, aradığım bütün D&Rlar akşam gelicek dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ahuha Mavi'yi aradım (yine) "Ben Onur, Murat Bey ile görüşebilir miyim?" cinsinden birşey söyledim. Adam aldı telefonu "Hani nerde oyunlar?" dedi direk :s "Anlamayadım, efendim?" "Hani 15 dakikaya geliyordu oyunlar?" "Karıştırdınız galiba, ben müşteriyim, geldi mi diye soracaktım." "Gelmedi, bekliyoruz, trafiğe sıkışmışlar." :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Ohahah iftar trafiğine yakalanmış oyunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gangren said: ahuha Mavi'yi aradım (yine) "Ben Onur, Murat Bey ile görüşebilir miyim?" cinsinden birşey söyledim. Adam aldı telefonu "Hani nerde oyunlar?" dedi direk :s "Anlamayadım, efendim?" "Hani 15 dakikaya geliyordu oyunlar?" "Karıştırdınız galiba, ben müşteriyim, geldi mi diye soracaktım." "Gelmedi, bekliyoruz, trafiğe sıkışmışlar." :d zuhahaha... kafaya alsaydın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Gangren said: ahuha Mavi'yi aradım (yine) "Ben Onur, Murat Bey ile görüşebilir miyim?" cinsinden birşey söyledim. Adam aldı telefonu "Hani nerde oyunlar?" dedi direk :s "Anlamayadım, efendim?" "Hani 15 dakikaya geliyordu oyunlar?" "Karıştırdınız galiba, ben müşteriyim, geldi mi diye soracaktım." "Gelmedi, bekliyoruz, trafiğe sıkışmışlar." :d Sen direk sardırıp "Oyunların gelişi ertelendi 1 hafta geç gelmesi bekleniyor..." diyip forumlara gelip bekliycektin Mavi yi arayıp 1 hafta sonra gelicek cevabı alanların postlarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 axedice said: Bence erken çıkmayın, aradığım bütün D&Rlar akşam gelicek dedi. Aşam göreceli bir kavram. Saat 5'e de, 9'a da akşam denebiliyor. Bence asıl önemli soru oyun geldikten sonra hemen satışa girecek mi yoksa ertesi günü mü beklemek zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bildiim kadarıyla hemen olması gerek... tarih 18 dio çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mavide olur umarım sabah. yoksa kapısının önünde oturur ağlarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 mavi yarın gönderecez dedi bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 bakirkoy capacity deki dnr a ugradim bugun CE ler gelicek dedi digerleri gelmiycek !! :P bakiykoydeki diger dnr a girdim oda telefonumu aldi aksam 9-9 30 gibi arayacaz gelip alirsin dedi. beklemedeyim .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 CE ıcın fıyat olarak ne belırlemısler bılen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ce pre orderı olanlar alabilii sağdece ve fiyat 140 ytl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Cevahir D&R'a uğradım bugün gelse bile satışa ancak yarın sunabiliriz dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar