fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 2 şey söyleyeyim. 1- voys yok başvurdu o da. 2- benim x'im küçük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ana listeden bakarak yaptım. değişiklikleri yaptım. ayrıca bu örnek. her birisi katıldığında tekrar değişiyor eşleşmeler. şimdiden aa bunla eşleşmişim lan diye heveslenmeyin. görmek için f5. hatta ctrl+f5 gerekebilir. ctrl f5 yapıp üstüne resmi büyüt e tıkladım. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 VEYR10'la benim maçı pazar günü halledebiliriz saati seçin ki lobide bekleye bekleye verem olmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 abi ehe. yukarda ne yazdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fastreloader said: abi ehe. yukarda ne yazdım ben yukarıda maç saati mi yazıyor, gözünü sevem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 fastreloader said: ana listeden bakarak yaptım. değişiklikleri yaptım. ayrıca bu örnek. her birisi katıldığında tekrar değişiyor eşleşmeler. şimdiden aa bunla eşleşmişim lan diye heveslenmeyin. görmek için f5. hatta ctrl+f5 gerekebilir. ctrl f5 yapıp üstüne resmi büyüt e tıkladım. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 lan dumur oldum "turnuva başladımıki lan ? ben nezaman cüceyle eşleştimde elendim" felan gibisinden. sora rahatladım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ya Xenocide, senin bağlantı problemi nasıl hallolacak? hep mavisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 maç saatleri nasıl olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben nıye yokum o lıstede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 sturmvogel eledi seni asjfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 başvurup da adı listeye geçmemişler bana pm, mail, msn, hamachi, telefon, sms, posta, tv broadcast gibi yollarla ulaşsın da ekleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 rakipler çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 arkadaşlar patinin sisteminden galiba, ben resmi güncellesem bile orda direkt gözükmüyor. ctrl f5 yapıp üstüne resmi görüntüle ye tıklamak gerekiyor. arcane e mesaj attım img tagıyla değil de url ile yap diye ama unuttu sanırım. siz direk resimden takip edin. ayrıca, ordaki eşleşmeler GERÇEK EŞLEŞMELER DEĞİLDİR. bir kişi daha eklenince tekrar random karışacak. aa bunla eşleştim diye düşünceniz olmasın. gerçek eşleşmeler yarın(pazar) akşamı belli olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 herkes aynı haritada oynasın. her turda haritalar değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 herkese selamlar! bu aksam kuralar cekilecek. arcane listeyi guncellicektir pm attim. katilmak isteyip de ismini vermeyenler en gec bu aksama kadar isimlerini versinler. ilk mesajdaki scheme i indirmeyi unutmayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben de katılıyorum pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 fede'yi de aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 an itibariyle 23 kişiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 ben de katılmak istiyorum da kesin gelebilirmiyim bilmiyorum, saati belli mi bunun? yoksa hadi toplandık maç yapıcaz modunda dalıcakmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Gençler ben hafta içi yokum. Okula gidicem. Artık haftasonuna ayarlarsınız benim maçı bir şekilde. Olmadı bu sefer girmeyiz turnuvaya sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 shadow seni de aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ilk sayfadaki sablona tiklanildiginda buyuk resimde eslesmeler degisiyor dsf. hangisi dogru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 tıkladığınızda gördüğünüz eşleşmeler doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar