PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Emaleth said: taa eskiden olduğu gibi yayın programı olacak mı boş bulan mı dalacak? ona göre başvuru şeytçem ben. kamuoyu aydınlatılsın. abo,terlikler ortaya çıksın diyom yine,güzel olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 HellHound said: free for all, set saatlerde bir program olmayacak. Bununla birlikte "ben su saatlerde soyle bir yayin yapacam, bos tutun" tarzi bir rezervasyon sistemi de dusunuluyor detaylari daha kararlastirilmadi başvurduk da halen avatara gözüm takılıyo ama neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 caktirma mr_hand, afisi "We want you for PatiRadyo" diye nah ceken uncle sam yapacaktim, ayip olur diye vazgectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 dogi naber : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 slycan özellikle sölicem yetkililere slyı almayın diye dfsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 buna cevabımadsfdd :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 AHAHAHAAHA ulan gülüorum da birazdan ben girince aynı şey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 eheh böyle yapacağını bildiğim için önceden tedbirimi almıştım tabi mal değilim gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Arap şükrü daha büyük basiretsizlik bence ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 asdfsad sonuca bakalım..arkamı sağlama almadan iddialı laflar etmem fdsafadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 susssss sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 arkadaşlar böyle yarışa kasmayın en büyüğü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 zaugna senle savaşmıyorum fdsafads slycanı susturmak için lazımdı. ha illa savaşalım diosan varım iddialı programlarla geliorum bu sene fdasffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok ben de dalgasına koydum da, piyasaya oynamak lazım kapışmak için ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 4. Mevcut muzik arsivinizin boyutu? Mumkunse winamp'de cikarilmis bir listin linki guzel olur. (Misc -> Misc -> Generate HTML Playlist (Ctrl-Alt-G)) nereye upload edicem peki sorun o... yaptım bunu ancak atamıyorum playlisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 gmail >> dosya ekle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Korax said: Emaleth said: taa eskiden olduğu gibi yayın programı olacak mı boş bulan mı dalacak? ona göre başvuru şeytçem ben. kamuoyu aydınlatılsın. abo,terlikler ortaya çıksın diyom yine,güzel olur valla iyi diyosun anacım da work sux. sux hard. gündüz zaten kaput, çoğu zaman akşamlar da. anca şifreyi cepte tutup kırk yılda bir boş gördüğümde dalma metodunu uygulayabilirim olsa olsa. onu da yapıp başkasının hakkını çalmak istemedim. ki mikrofon filan da lazım. lambır lumbur şafıl olmaz, playlist yapmak lazım filan. bilemedim.. bilemediğim için de başvurmadım hala :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bil bil,herşey çok güzel olcek :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben gizli fourmdada dedim simdide diyorum yayin programi yalan bisi bence rezervasyon olsun yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 confimasyon(?) maili süpermiş yanlız cevap atasım geldi o kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 başvurumu yaptım... hatırlayan hatırlar eskiden wj neco ile yayınlarımız vardı (bkz babam) yeni yayın döneminde de imkan olursa yapmak derdindeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de başvurdum bakalım =) aa yazmayı unuttum, canlı müzik de yapabilirim aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 bende basvurucam, 5. maddeyi ne kadar karşılarım bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 ben de geçen alım mı var mı acaba bi gimlicana sorayım diyordum ki en tepede gözüme giresici bir topic varmış. *hızla başvur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar