nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 http://www.wardb.com/item.aspx?id=435134 gibi.. Buradan genis yardim alabilirsiniz. http://www.wardb.com/syndication.aspx Simdi bunu kullanarak bi soru soracam, white lion oynayan varsa , karakter hakkindaki yorumunu alman istiyorum, eger daha once yazdigi bi yer varsa link verirsede olur.. Kisaca, wow'da ki hunter'dan farklari neler gibi bilsem yeterli olur heralde.. nette okuyorum ama tatmin etmiyor. birde solo content nasi oyunda, solo dag bayir gezip maceralara atilabilir miyim? PvP agirlikli biliyorumda, solo content onemli benim icin.. euhue.. tesekkurler..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hunterdan en önemli farkı range deil :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 test http://www.wardb.com/spell.aspx?id=1691 en az 1 kere link i vermek mi gerekiyor
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iih html taglar calismaz.. onun yerine soyle deneyebilirsin.. iste boyle
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Aa süper evet. Nedanko EU'da oynayacaksan gel bize de US sanırım senin yamulmuyorsam.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ikiside deil, oceania'da oynicam, ama client US clienti olacakmis, yani US serverlarinda oynayabilecek misiz.. gerci lag/loss dan dolayi oceania'da oynicam heralde.. leopar'da burada oynicak, beraber takilicaz muhtemelen..
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 en az bir kere atmak lazım sanırım linki database e girmesi için
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bence EU'da oynamak istiyorsun. Evet.
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 DB'ye falan eklenmesi diye bisi yok, otomatik cekiyo oradan. Yani hata olusuyosa orada olusuyodur, bizim yapabilecegimiz bisi yok.. Xaenin said: Bence EU'da oynamak istiyorsun. Evet. euheu 400-500 ping alsaydin sende oynamak isterdin..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nedankocum, solo üzerine kurulu bir oyun değil, her şeyden grup olarak daha çok zevk alınacak gibin. ama solosu da wow'dan daha güzel gibi geldi bana (çok mmo oynamadım, hardcore bir oyuncu da değilim, pek kıyaslayamıyorum) open beta'da solo takıldım, aslında temel amaç laptop kaldıracak mı diye bakmaktı, bayağı sardı, oynadım =) public quest ve rvr olaylarıyla birlikte ne olduğunu anlamadan 7-8 level kasmışım.. wow'da oyunun bu başı bile sıkıcı gelmişti bana. ki oyunda bakınamadığım çok şey oldu, o yüzden solo bile uzun bir süre oyalar gibime geliyor. özellikle de public quest olayı çok güzel. haritanın bir bölümünde tanımadığın adamlarla bir queste başlayabiliyor ya da devam eden queste dahil olabiliyorsun. ekstra hiçbir şey gerekmiyor..
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mum_Chamber said: nedankocum, solo üzerine kurulu bir oyun değil, her şeyden grup olarak daha çok zevk alınacak gibin. ama solosu da wow'dan daha güzel gibi geldi bana (çok mmo oynamadım, hardcore bir oyuncu da değilim, pek kıyaslayamıyorum) open beta'da solo takıldım, aslında temel amaç laptop kaldıracak mı diye bakmaktı, bayağı sardı, oynadım =) public quest ve rvr olaylarıyla birlikte ne olduğunu anlamadan 7-8 level kasmışım.. wow'da oyunun bu başı bile sıkıcı gelmişti bana. ki oyunda bakınamadığım çok şey oldu, o yüzden solo bile uzun bir süre oyalar gibime geliyor. özellikle de public quest olayı çok güzel. haritanın bir bölümünde tanımadığın adamlarla bir queste başlayabiliyor ya da devam eden queste dahil olabiliyorsun. ekstra hiçbir şey gerekmiyor.. eed public quest olayi benimde hosuma gitti, benim aradigim bisi.. ya pvp ye sundan uzagim, hardcore oyuncu olmadigim icin adam akilli grup bulmakta zorlaniyorum, buldugum gruplar cok sallmasyon oluyo, 12 yasinda cocuklar falan.. ya da olu gruplar, kimse online olmuyo benim gibi euheuh.. o yuzden wow'da paso solo takiliyodum, cok da zevk veriyodu, instance yapiyodum tabii denk gelirse ama level 70 karakterim vardi, bi kere raid yapamadim istememe ragmen. grup bulunmuyo.. simdi bunda oyle bi muhabbet yok biliyorum , war is everywhere.. ama pvp ye bi soguklugum var, ne bileyim bazi oyunlarda pvp hic sarmiyo, bazilarinda cok sariyo.. ama genelde pve ciyimdir yani ben. wow'da insanlar battlegroundlardan ne anliyolardi bilmiyodum mesela.. paso genkleniyodum belki ondandir euheu.. o yuzden solo contenti falan mumkun mertebe garantiye almak istiyorum, ne var ogrenmek istiyorum.. cevap icin tesekkurler..
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Xaenin said: Bence EU'da oynamak istiyorsun. Evet. hiss baska olusumlardan adam calmayalim plx. apisin aklini celmissiniz zaten 'donunce k3nklerimle oynayacam' diye burda baslamadi =( bi de nedanko olm biz destro oynayacaz nerden cikti white lion hehe
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bence order oynamak istiyorsun. Evet. uehue, abi inceliyorum classlari, ama white lion squig herder'dan daha bi hunter gibi duruyo, ikisinide denicem 5-10 saat.. bu arada 1 saat kadar once aldim pre-order'i, bi kart verdiler ustunde open beta access key ile live game head start (early access) hedeleri var. simdi cekicem clienti siradayim 120 dk.. sen gelmeden denemis olurum zaten classlari euheue.. bu arada leo, us sunuculrinda ping olayina bakalim mi dersin akilalarla falan ayni sunucuda olmus oluruz, ben wow u oyle oynuyodum, rahatsiz edici bi lag olmuyodu genelde (bazen oluyodu) . Bi bakalim derim ping durumlarina..
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 CLIENT CLIENT CLIENT ahah bende aldim pre-order kartimi bugun ama tam "nasi cekicem lan 9gb klayinti uhu" gibisinden uzuluyordum, senden calarim artik hehe US olayina gelince; yani elbet akila kenkle oynamak isterim ama biliyosun bende broadband yok, 512k wireless var burnumuzun dibindeki serverlardan ortalama 200ms ping aliyorum. hal boyle olunca usaya baglanirsam pingler ne olur bilmiyorum. bi de aradaki zaman farki sikintisi var, 14 saatcik =)
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 hmm eed 512 ise etkiler cidden eed.. client icin ozele bak..
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bakalım bu da varmıymış?.. [item]Warlord Flamerobe[/item]
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 link vermen lazim siteden. ben sizin serverlarda oynayabilir miyim acaba?
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yok, bazı forum entegrasyonlarında benim yaptığım gibi bbcode geliyormuş da phorum yoktu bunlar arasında.. belki nedanko entegre etmiştir diye denedim. çok önemli değil zaten. meraktan..
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 white lion benim ob de izledigim kadarıyla kolaylıklar class ı. git bobi diyosun oraya braya saldrıyo sende arkadan destekleyici seyler atıyosun sana gelirlerse kaplanı yolla kac falan super yani.ama keeplerde ne kadar efektif olur onu bilemiyorumda scenarioalrda hic olmeyenlerdendi.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 o aslan gelişince iyi oluyor ama rvr de yaşadım büyük avantaş sağlıyor
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben oynamıştım white lion lvl 14 e kadar. Dmg ı iyi, bi eksiği yok, 1v1 meleede problem yaşamıyor, fakat herhangi bi range class rvr de canına okuyor yapacak hiç birşeyi yok, aslanda çabuk ölüyor, 2h bi halberd kullandığı için kendi attacki yapaş, bleed dotları var, petinde özellikleri ve attackları var. arkadasında bi healer olursa güzel şeyler olabilirde, rangeleri kesemedim bi türlü.
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Valla hiç bir class ı lvl 12 iken değerlendiremezsiniz Master Talentleri full leyip lvl yada Rank de gelebileceğiniz en üst seviyeye gelince anca class değerlendirmesi yapabiliriz diye düşünüyorum. White Lion ın Master talentlerini inceleyin ufakda olsa rank 40 renown 80 de nası bir class olacağını tahmin edebilirsiniz die düşünüyorum.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yarın size bir Zealot açıklaması yazarım :p
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 zaten ana değerlendirme istememiş, oynayan varsa nasıl onu sormuş. oyuna lvl 40 başlamıyorsun, lvl 1 charı lvl 40 yapman gerek bide. neyse gayet boş bir mesaj olmuş, ben lvl 14 e kadar oynadım, sen hiç oynamadın yorumunun gözümde zerre değeri yok desem? Orsom said: Valla hiç bir class ı lvl 12 iken değerlendiremezsiniz Master Talentleri full leyip lvl yada Rank de gelebileceğiniz en üst seviyeye gelince anca class değerlendirmesi yapabiliriz diye düşünüyorum. White Lion ın Master talentlerini inceleyin ufakda olsa rank 40 renown 80 de nası bir class olacağını tahmin edebilirsiniz die düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar