Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet fransızım. yıllardır şunu çözemedim. ne bu warhammer online yahu? MMO mu? Öyleyse SS görmek isterim. Nasıl birşey? WOW gibi mi? Ücreti ne kadar toplamda oynamaya kalksak? Oynamak istiyorum yahu zaten mmo açlıgım var. parası neyse vericem nedir bu biri bilgilendirsin lütfen yaw.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 12.167 mesaj hatrına sessiz kalıyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Çok kabaca WoWun biraz değişiği diyebiliriz. Ama detaya girince iş çok uzun.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sana surda kufur etsek yeridir bilekays.
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hakkaten soruyo musun bu soruları? Şu konuyu açtığın yerin tamamı bu soruların cevabını veriyorkan hakikaten soruyor musun?
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet hatta bir kez daha sorayım; şimdi ben bunların cevabını bulamadım; -bu oyun şuan oynanıyor mu? beta'da mı. -EA accountum var UO'dan kalma onla üye olmaya çalıştım beceremedim -napacağım ben de oynamak istiyorum? -orjinal sitesinden üye olmaya çalıştım beceremedim? daha doğrusu neye üye olacağımı bilmiyorum beta lafları geçiyor birsürü. burda da oynayanlar falan var şu serverda şu factiondayım fln diyenler. şimdi bu soruların cevaplarını bana isterseniz link link verin hani benim şu bulamadıgım linkler. ya da ne biliyim benim gözümün önündeymiş de görememişim. bu göremediğim şeyleri gösterin bana. çünkü hala göremiyorum. yahu hakkaten anlamadım. arama yapıorum bi warhammer 40k çıkıo o başka bişey başka warhammerlar çıkıo e bu ne. bi mmo öğreneyim yeni ufuklara yelken açayım dedim azıma sıçtınız. stickylere baktım yazıları okuyorum hiçbişey anlamıyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Oyun headstartta yani bu hafta ici release olcak ama preorder yapanlar icin erken baslama fırsatı verildi 3-4 gun. Eski EA accountun işe yaramaz yenisini alman lazım ana sayfadan ve tabiki gidip oyunu internetten veya kitapçılardan vs box olarak alman içindeki codeu girmen lazım oynamak için.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Sağol Absolut. bütün merak ettiğim buydu. diğer laga lugacı arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 +999 dreagloth said: 12.167 mesaj hatrına sessiz kalıyorum.
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ben çıkıyorum bu warhammer bölümünden. Siz konuşmaya devam edin. çok seversiniz zaten.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 rica ederiz. 18inde cikicak oyun, sagda solda satilir heralde kutusu, zaten oyunu yuklerken yonlendirir heralde suraya gir burdan acc al cart curt diye. yalniz EUdan sorumlu GOA adli firmadan sikayetci insanlar.
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yıllardır şunu çözemedim. ne bu warhammer online yahu? MMO mu? böyle yazarsan demekki hiç bir mesaja bakmaışsın demek ondan :)
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bölümün olayı Warhammer Online iken Warhammer Online de diye sormadan önce etraftaki topiclere bakmadığın için, onun üstüne yukarıda kocaman Warhammer Online Türkiye diye portala giden link varken gelip de nedir bu diye topic açıp kirlilik yaratıyorsun, sonra insanlara kızmışsın laga luga diye. Forum adabını biliyor olmanız lazım, topic açmadan önce aramaya inanın.
Öne çıkan mesajlar