Vodan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Abiye diyecek söz bulamayız o zaman ablaya diyecez bişeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Syn said: böyle biri miydi ahauahh Ben bugün Ulustan Arnavutköye inerken şu Mavi Veyron'la burun buruna geldim. Camı da açıktı içinde bu uzaylı vardı. Neyse, Istanbul'da Veyron görmekte nasipmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 mb plakalı pazartesi gunu dogusta servisteydi.. bugatti turkiye genel muduru arabanın basında bekleyip fotograf cektirtmedi.. komik iş valla adamınki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Selam, Doğuş da ne anlar ama servisinden :) ayrıca kaç km bakımı kardeşim bu ?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 5k heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bence burada ancak lastiklerini değiştirirler. ya da çizik varsa onu kapatırlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/9500/nemanyakadamimc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 eheh yalnız, burada züğürt 69,999,999 kişi oluyo :D 1 kişi sahip araca sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Selam, Grafik yanlış, parabolic bir eğri olmalıydı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Mr_Hand said: eheh yalnız, burada züğürt 69,999,999 kişi oluyo :D 1 kişi sahip araca sadece :P İstese alabilecek çok insan var bence. Gizli zengin çok. Göze batıp maliyenin üstlerine çökmesini istemiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 ya adamin 60 70 tane arabasi var maliyeyle falan alakasi yok, herkes aptalca goruyor bu arabayi almayi. gidip 2.5 milyon euro verip son sahibi sen olacagin bir arabayi almaz kimse. boyle enzo gibi cok ozel falan olsa kabul, ikinci elde yabanci ulkelerde yerin dibine vurdu araba bir ara 500 euro lara kadar dustu Afterdeep said: Mr_Hand said: eheh yalnız, burada züğürt 69,999,999 kişi oluyo :D 1 kişi sahip araca sadece :P İstese alabilecek çok insan var bence. Gizli zengin çok. Göze batıp maliyenin üstlerine çökmesini istemiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 paramecium said: Selam, Grafik yanlış, parabolic bir eğri olmalıydı :) Saygılar. Para bir yere kadar değil mi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 paramecium said: Selam, Ühüüüüüüüü... Adam gibi atraksiyon olacaksa kenardan foto çekimi yapayım. Pek hızlı obje çekme şansım olmadı, denerdim kendimi canlı örnekler üstünde :D Dün akşam iftarı Bayramoğlu'nda yapıyordum, baktım yıldırımlar çakıyor. Hemen hanımla tam gaz Tuzla'ya, alırsın yukarıdan makinayı ve tripodu, doğru Tuzla sahile. Bagajdan çıkardım koydum arka koltuğa sarı balıkçı yağmurluğumu da amma velakin gittiğimde yağmur ve yıldırımdan eser yoktu :( Bari yıldırım üstünde çalışmadım, hızlı objeler üstündfe çalışayım ;) Saygılar. veyron ile hic alakasi yok ama paracim bu sana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Selam, Obarak... saygı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 paramecium said: ...Bari yıldırım üstünde çalışmadım, hızlı objeler üstündfe çalışayım ;) Saygılar. o zaman abicim bu sene yine F1 bileti bulursan gitmemezlik etme, acaip zevkli o aletleri fotoğraflamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 pek cirkin bi arabaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar