paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selam, said: "Dünyanın en pahalı seri üretim spor otomobili" Bugatti Veyron 16.4 model serisi, Türkiye'de satışa sunuldu. Bugatti Veyron'un Türkiye'deki fiyatı 2,5-2,6 milyon avro civarında olacak. Adblock Doğuş Otomotiv-Bugatti Genel Müdürü Gino Bottaro, aracın tanıtıldığı basın toplantısında, bu markayı temsil eden dünyada 20. ülkenin Türkiye olduğunu belirterek, Bugatti'nin, 300 kilometrelik hıza 16,8 saniyede ulaştığını, bu sürenin, rakiplerin performansının yarısı olduğunu ifade etti. Araç üretiminin dünyada 300 adetle sınırlandırıldığını ve sipariş üzerine kişiye özel olarak üretileceğini kaydeden Bottaro, dünyada vergisiz anahtar teslim satış fiyatı 1,1 milyon avro olan aracın Türkiye'deki satış fiyatının ise 2,4 milyon avro olacağını bildirdi. Bottaro, "Türkiye'de gelecek seneki kotamız bir adet Bugatti Veyron" dedi. Bottaro, önümüzdeki yıl dünyadaki satış fiyatı 1,2 milyon avroya çıkacak Bugatti Veyron'un Türkiye'deki fiyatının ise 2,5-2,6 milyon avro civarında olacağını ifade etti. Bugatti Satış Pazarlama ve Satış Sonrası Direktörü Alasdair Stewart da, ilk otomobili 10 Mart 2006'da sahibine teslim ettiklerini, şimdiye kadar dünyada 175 Bugatti Veyron teslimatı gerçekleştirdiklerini, 75'inin de siparişinin alındığını, dolayısıyla 2006'dan bu yana 250 adet sipariş adedine ulaştıklarını söyledi. Son 3-4 yılda koleksiyonerlerin otomobil yarışlarında da varlık gösterdiklerini ifade eden Stewart, ayrıca Hong Kong, Moskova ve Çin gibi dünyanın birçok yükselen yeni piyasasında başarılı tanıtımlar gerçekleştirdiklerini, Pekin'de tanıtımdan 2 saat sonra ilk Veyron'u sattıklarını söyledi. Verilen bilgiye göre, 2009 yılının mart ayından itibaren müşterilerine teslim edilmeye başlanacak Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport'tan sadece 150 adet üretilecek. İlk 50 adedi mevcut Bugatti müşterileri arasından sipariş verenlere öncelik tanınacak şekilde üretimi gerçekleştirilecek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 gelen 1 tanesi Ismail YK alırsa ne gülerim ama!!! "bas gaza gülüm bas gazaaaa veyron u sevdi deli gönül vur sazaaaaaa!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yazık ya. Türkiyede kullanılır mı o araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selam, Ben de gülerim ama sonra foruma dönüp seni uzaklara uçururum; sebep ise şom ağız :D Tövbe de çarpılacağız bak... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selam said: Bugatti Veyron'un Türkiye'deki fiyatı 2,5-2,6 milyon avro civarında olacak. Oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yarin da bugatti nin test surusu yapiliyor :( davetli degilim uhuu :( dogustan araba almazsan bole oluyor :( neyse cumarteside lambo test surusu varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 O tek kotayı da Havaş'ın sahibine satarlar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selam, Nerede? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 istanbul park sir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bugatti eksikti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Selam, Gelip el sallayabiliyor muyuz? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Hmm, Bundan bi tane alıp "Konu dışı" nın önüne parketmek lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 para cim ben sozumu unutmam :) ama velakin sadece bir kisilik mis davetiye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Selam, Ühüüüüüüüü... Adam gibi atraksiyon olacaksa kenardan foto çekimi yapayım. Pek hızlı obje çekme şansım olmadı, denerdim kendimi canlı örnekler üstünde :D Dün akşam iftarı Bayramoğlu'nda yapıyordum, baktım yıldırımlar çakıyor. Hemen hanımla tam gaz Tuzla'ya, alırsın yukarıdan makinayı ve tripodu, doğru Tuzla sahile. Bagajdan çıkardım koydum arka koltuğa sarı balıkçı yağmurluğumu da amma velakin gittiğimde yağmur ve yıldırımdan eser yoktu :( Bari yıldırım üstünde çalışmadım, hızlı objeler üstündfe çalışayım ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Bayağı uygunmuş fiyatı, bir tane kendime, bir tane de bizim hanıma alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Selam, Olmaz, sadece 1 tane ayırmışlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Hanım yok zaten, sorun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 MrMarvelous said: O tek kotayı da Havaş'ın sahibine satarlar kesin. habaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 para tanidigim kimse yok lamboda tamamen potansiyel alici kadrosuyla gidiyorum israr edicegim biri olsa yapardim kusura bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Selam, Al mektuplarını, ver mektuplarımı :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 huun said: MrMarvelous said: O tek kotayı da Havaş'ın sahibine satarlar kesin. habaş typo ben yapamıyo muyum B ile V klavyede yan yanayken bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ramocan said: Hmm, Bundan bi tane alıp "Konu dışı" nın önüne parketmek lazim... arkadaşım dükkanın önünü kapamayın.. bi tur atayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 su habas in sahibiyle bir sekilde kontak kurup gorusmek lazim :) nasil bir otoparki var adamin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 HBK almazsa çatlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 MrMarvelous said: typo ben yapamıyo muyum B ile V klavyede yan yanayken bi de. havaş diye bir firma da var, olur ya akılda yanlış kalmıştır diye şeetmiştim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar