eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 her aldığım silgi sınavlarda 4e bölünürdü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 SİLGİSİ OLUP TA VERMEYENİİİİİİİİİİNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 lan gonuşma matematikten sayemde geçtin 2+2'yi yapamıyon daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Masakari said: benım zamanımda uzerınde arı resmı olan yesıl yada pembe renklı cok guzel kokulu sılgıler vardı kare seklınde ole guzel kokardıkı dayanamaz yerdım sılgıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xenocide said: lan gonuşma matematikten sayemde geçtin 2+2'yi yapamıyon daha. olm alcaz biranı tamam sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abooo. başlığı sevgilimin hiç sivri köşesi kalmadı diye okudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eisenheim said: Xenocide said: lan gonuşma matematikten sayemde geçtin 2+2'yi yapamıyon daha. olm alcaz biranı tamam sus yaa ya ya.. evli barklı adamlar olcaz, torunumla içerim artık o biraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xenocide said: eisenheim said: Xenocide said: lan gonuşma matematikten sayemde geçtin 2+2'yi yapamıyon daha. olm alcaz biranı tamam sus yaa ya ya.. evli barklı adamlar olcaz, torunumla içerim artık o biraları. oha okadar deil lan evlenince söz bak :D sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 silgi zaten parçalayıp birinin kafasına atılmak için yapılmış. sağlam bi kaynaktan duydum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 silgi loser lar için hiç kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tükürüpmü siliyodun yazdığını karalıyordum diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xenocide said: tükürüpmü siliyodun yazdığını karalıyordum diceksin hiç hata yapmadım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 holy ▄█▀ █▬█ █ ▀█▀ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Xenocide said: holy ▄█▀ █▬█ █ ▀█▀ indeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bide böle her sınıfta illa ki birinde default olarak bulunan yeşil pelikan silgiler vardı.. çok tiksinirdim be, kokusuyla olsun tadıyla olsun çok tiksinirdim.. hatta eğitim-öğretim hayatım boyunca silgi artıklarından da tiksindim hep. millet benim sıramın üzerinde yere düşmüş yada 1 sayfa resim silinmiş silgisini temizlemeye başladığında kendimden geçer küfürle yollardım. sıranın üzerine elimi koyduğumda vücüdumla teması sonrasında hemen tepki verip iyyykkk iyyyykkk die üfler (elimle atmaya bile tiksinir) sıranın üzerine yapışmış olanları defterle vurarak çıkarırdım.. Yeşil Pelikan iykk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o değilde silgi yemek nedir ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 PATA said: o değilde silgi yemek nedir ya ahaha bırak şimdi hiç yemedinmi silgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 haşlama bile yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 en azından kafasına yemiştir canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 vivavale said: PATA said: o değilde silgi yemek nedir ya ahaha bırak şimdi hiç yemedinmi silgi? sadece tadına bakmış olabilirim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar