Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev arkadaşı arıyoruz.

xunn

Öne çıkan mesajlar

Ahmet adam sana iyilik olsun diye bunlar olabilir hazırla kendini demiş neden tersledin anlamadım

Ben zydarla birlikte yaşadım ne kola derdi vardı ne bulaşık 1 ay süreyle onun cebinden yaşadığımıda hatırlıyorum gıkını çıkarmadı eksik yazdığı için anlatamamış kendisini

xunn kendine çok güveniyorsun bu iyi bişey tabi ama zararını görmenden korkuyoruz candasta bende uyarıyoruz sallamıyosun inşallah başına bişey gelmez

gencolar atar yapmışsınız xaenin dışında içi dolu laf söyleyen yok ama koyun sürüsü aklıyyla ha u adama bok atmışlar demekki iyi bişey ben niye atmayayımki demişssiniz helal olsun

zydar abi sana ne oluyoki bırak adam kendisi tecrübe etsin olgunlaşsın seveni naparlar biliyosun

perşembe veya cuma binip geliyorum hepinizi ben dövücem
sevgiler saygılar

edit:bu accde sermaye olmus 5 kişi birlikte kullanıyoruz heralde
Sosyal ağlarda paylaş

Xinroth adlı hesabı bariz 5+ kişi kullanıyor. Report ftw, ve yardımcı olmak isteyen adamın uslübu bellidir. Katılmayanları da açık açık ve pmle tehdit etmez, küfür maillemez. Çocukça şeyler bunlar. Bir sürü aday var zaten, hiçbiri ben kesin gelirim beni alırsanız demedi ama bulunur elbet biri, çevre sorunu yok çok şükür.

Yani iyi hoş abini koruyorsun ama, ayıp etmiş abin bir sürü kullanıcıya. Katılmıyorsan ona dirke hakaret ediyor bir kere.
Sosyal ağlarda paylaş

bence interenette ev arkadaşı aramak kadar normal bişey yok. patiden tut sahibinden.com a kadar her yerde aranabilir ev arkadaşı. insan evladı arıosun zaten, ayı çıkarsa yolları ayırırsın olur biter.

ben xunn larla çıkardım valla eve. yılbaşı dönüorum istanbula, iki arkadaşımın yanına cihangirde eve çıkacağım, öle bi fırsatım olmasaydı çalardım xunn ların kapısını, talip olurdum.

tanımam gerçi ama çok da tanımak gerekmiyor eve çıkmak için. yurtdışında dişl okulunadyken hiç tanımadığım 6 adamla eve çıktım, herkes bi odada kalıodu, mutfak salon ortak. sık sık da kalanlar değişiodu. gayet de doğal bişeydi bu. büyütülcek bişey değil. karşısındakine saygısı olan herkes becerebilir.

xunn, war a başlamıonuz mu? hala mı wow?
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu şikayet ettim ama, aynı hesabı 5 kiş ikullanıyor diye. Daha önce banlıyken Odium'un hesabından post attım diye adamı da banlayan insanlar ne yapıyor şu an? Açık açık bir de yani.

Jose'nin arkadaşları da talihsiz bir kazaya kurban gidecek, böyle çalışıyorum artık, temiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar salak saçma muhabbetmiş arkadaş bu. Niye karışıyorsunuz ki adama bir kere? Yok onu yap yok bunu yap demiş zydar, xunn da demiş ki "yok ben öyle yapmam senin gibi" bilmemne demiş, bir daha benimle konuşma demiş adam karşılığında. Komik lan bu ne?

-Seninle aynı fikirde değilim.
-O zaman bir daha benimle muhattap olma.

Bunun üstüne gelip de bilirkişi konuşması dönmesi apayrı bir komedi unsuru.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmet ben doğaç şimdi. batu yazdı onları. ister inen ister inanma ikimiz de senin ayıp ettiğini düşünüyoruz.

bu arada şimdi kimse bilmiyomuş gibi ayaklara yatmasın pls. resmen adamın üstüne gittiniz, ahmet de her defasında abime küfredercesine tepki veriyo, resmen şerefsizce. burda da yaptığı da farksız oldu.

axedice sana saygım falan kalmadı tanımadığın etmediğin abime direk kıl etiketi yapıştırdın. asıl klavye delikanlılığı bu işte zaten. tanımadığın etmediğin adama bir mesaja dayanarak kıl demek.

greeny zaten ortamcı gibi atlamış onun yazdıkları direk hakaret.

abim sayfalarca yazı yazmış başında ahmete "zeki adamsın sen" diyerek üstelik birde. zaten teşekkür beklediğini sanmıyorum, ama küfür beklediğini de söyleyemeyiz hani!

neyse öyle yada böyle özetle söyliyim ben gene tekrar: adam boş yere sinirlenip çekip gitmedi(yada banlanmadı. hangisini demek isterseniz.) klavye delikanlısı gibi edepsiz edepsiz adama saldıran axedice gibi adamlar(adam?) yaptı bunu. sizin eseriniz, adama yüklemeyin.

ahmetle de bunlar daha önce konuşuldu, kendisi bizim evimizde kalmış etmiş bi adam, samimiyiz(dik?). ama kendisi ısrarla bizi görmezden gelip gayet de ayıp ediyo. bu olay abim için bardağı taşıran damlaydı.

axedice olayına geri dönmek istiyorum. içeriğin e'sinden bahsedilemeyen 2 satır yazı yazıyor. ayrıca abime "sen ne kıl adamsın" diyor. ahmet sen ise "kocaman +1 diyorsun". hakareti de destekliyorsun yani. ne diyim ben sana? bişey demiyim. kibar olayım falan diyodum ama yok abi sen hakkaten bişeyleri ya şuan anlayacak durumda değilsin yada hiç anlamayacaksın. batu sana kapı açık bırakabilir ama ben seninle bundan sonra kolay kolay konuşmamaya karar verdim. kitabını alırsın, konuşmayız sonra da. ne de olsa herkese hakettiği gibi davranılmalıdır.

wall of text gibi oldu hafiften ama critlemez bu; okumayı bilmeyene yazı göstersen ne olur? sağır adama seslensen ne çıkar?
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
kavga etmeyin yahu.

Kavga karşılıklı olan birşey. Şu ana kadar tek verdiğim cevap "Ben sana katılmıyorum.", ona da böyle ranta bağlıyorlar abi kardeş. Bir kere çok tutarsız adamlarsınız. Patiye saydırıp saydırıp kullanmaya devam ediyorsunuz. Zydar zaten ayarı alıp alıp saçma salak topiclerine paticiğe laf giydiren bir adam.

İşsiz abin kısacası. Burada herkese direk hakaret etmiş, tehdit etmiş, sen gelip bana burada "Ama abi bak hakaret/zevzeklik wall of textinin içinde sana zeki demiş bir yerde." gibi işlevselliği yada mantığı olmayan bir savunmayla geliyorsun.

Üstelik, ikinizin bariz kişisel garezi var yani, msn'im var sizde, gelip burada kendinizi rezil etmek, gelen geçenden ayarı almak yerine özelden anlatın derdinizi. Ama yok, zydar kazması msn'den ben pc başında değilken önce bana sonra patilere küfredip sonra engelledim seni lolol demiş. Bunlar fazla olgun haraketler.

Ki bu paticiğin hiç umrunda olmayan, benim ev arkadaşı topiğimle hiç alakası olmayan ve topiği tamamen katleden bir muhabbet. MEcbur tekrar topic açıcam ben bunu kitletip. Ne kinli ne çekemez adamlarmışsınız, sizle değil başkasıyla çıktım diye böyle ranta gerek yoktu, direk msnden küfredebilirdiniz yani.

Kilit şimdi lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...