Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Yeni arc bitti. Set halinde yayınlanmaya başlandı torrent sitelerinde. Messiah Complex'de House of M, X-Men'in dağılması ile bitmişti en sonunda. Burada bundan sonra olanları anlatıyor. Daha çok Yeni başlayan Manifest Destiny'ye bir hazırlık gibi, ama önemli olaylar olduğundan okumalısınız. Bir sonraki arc bittiğinde yine buradan söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 divided we stand'i yeni duydum. küçük emrah şeysi gibin olmuş. "bölünsek de ayaktayız ulan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
claw Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Diveded We Standı daha okumadım ama Messiah Complex tek kelimeyle harikaydı bence. Bayadır X-men okumuyodum beni tekrar X-men e sardıran crossover oldu. Okumadıysanız kesin tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar