Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 merak ettim bir su bölüme giriyim de sorayim dedim.. bir iki yerde rurouni kenshin scriptine kadar birçok sey gördüm.. mesela D&D büyülerini kullanabilecegimiz, o tarz featleri koymus bir server var midir, mümkün müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xontix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mümküdür kesinlikle ama millet uo yu rpg olmaktan cıkarıo aptal aptal itemlar fln koyuyo eer bildiiniz D&D tipi warsa banada sölein yawww..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leomar Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 War ama daha açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 D&D nin kendisi mmorpg oyun yapıyor UO sunu ne yapacaksınız :P[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 up?[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ona benzer abilityleri iceren Ethernass vardi vakti zamaninda. Bir turlu bitirememistik Abilityleri. Fakat D&D degildi :) Ama herhalde D&D ye en yakin sunuculardan bir tanesiydi. Yanliz vakti zamaninda POL email listesinde Full D&D olan, hatta Combatlar bile Turn Based olan ( nasil bir mantik yuruttuler cozemedim henuz ) bir serverdan bahsediliyordu.. Bir check et istersen :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Sihirlisayfalar bünyesi altındaki role playing zorunlu oyun sunucumuz Ring of Life ı bu sisteme göre ayarlama çabalarımız sürüyor baya bir ilerleme kaydettik ırklar ve class sistemleri yaptık, silah zırh ve büyü sistemlerinde değişiklikler yapıyoruz anlatmaya burda devam etmeyeyim hoş olmayacak :) en iyisi girip öyle bakın[signature][hline]Sihirlisayfalar Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Leomar, 08 Nisan 2004 20:23 tarihinde demiş ki: War ama daha açılmadı. yoksa senmi acacaksın :P[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar