Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&D benzeyen bir UO serveri var midir? ya da samurai üzerine bir yer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merak ettim bir su bölüme giriyim de sorayim dedim..

bir iki yerde rurouni kenshin scriptine kadar birçok sey gördüm..

mesela D&D büyülerini kullanabilecegimiz, o tarz featleri koymus bir server var midir, mümkün müdür?
Mesaj tarihi:
Mümküdür kesinlikle ama millet uo yu rpg olmaktan cıkarıo aptal aptal itemlar fln koyuyo eer bildiiniz D&D tipi warsa banada sölein yawww..[signature][hline]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
D&D nin kendisi mmorpg oyun yapıyor UO sunu ne yapacaksınız :P[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
Ona benzer abilityleri iceren Ethernass vardi vakti zamaninda. Bir turlu bitirememistik Abilityleri. Fakat D&D degildi :) Ama herhalde D&D ye en yakin sunuculardan bir tanesiydi.

Yanliz vakti zamaninda POL email listesinde Full D&D olan, hatta Combatlar bile Turn Based olan ( nasil bir mantik yuruttuler cozemedim henuz ) bir serverdan bahsediliyordu.. Bir check et istersen :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
Sihirlisayfalar bünyesi altındaki role playing zorunlu oyun sunucumuz Ring of Life ı bu sisteme göre ayarlama çabalarımız sürüyor baya bir ilerleme kaydettik ırklar ve class sistemleri yaptık, silah zırh ve büyü sistemlerinde değişiklikler yapıyoruz anlatmaya burda devam etmeyeyim hoş olmayacak :)
en iyisi girip öyle bakın[signature][hline]Sihirlisayfalar Admin
  • Yeni Oluştur...