Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet arkadaşlar bende bi tane tasarımımı koymak istedim. Hobby olarak yada kar düşünmeden yaptığım bi tasarım,kendi odam için, sizlerde isterseniz yaptırabilirsiniz duvar boşluğunuz varsa inanılmaz bi boş alan yaratıyo. Projesi duruyo hala isterseniz ölçüp kendi evlerinize yaptırabilirsiniz. Dolap in görüntüleri Bu arada adama o kadar laga luga yaptın chemical e paylaşma falan diyede sonra fikirlerim en azından bu site için değişti işinize yararsa ne ala :)edit/dasaaa: resimleri düzelttim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ne kadara maloldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 içine etmişim yine arkadaşlar bnm görüntüleri hayrına biri düzeltebilirmi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Maliyeti anneme ayitte 800-900 olması lazım .arası bi şey tuttu normal bi yerde yaptırdım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 imageshack te o linkin sayfasında en altta bizim spo kutuları gibi bi yer var. ordaki linki koyman gerek image tag ine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Benim odamda bunun için bile yer yok ya :( Ama güzel olmuş cidden. Fiyat olarak aşağı yukarı ne kadara geldiğini yazsaymışsın iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Baluu teşekkür ederim. Redeagle bilirkişi yani anneme danıştım 800-900 arası diyoda daha ucuz malzemelerle aynı şekilde bi şey çıkartılır odan içinde formatları küçültüm yapabilrisin ya böle bi şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Teşekkürler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Çok hoş duruyor cidden :) tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yaptın topla bari.ne o kıyafetler bürüm bürüm bürülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Toplama işine ben bakmıyorm ya bildiğiniz dağınık odam tek derli toplu ve sadece benim ilgilendiğim kısım masam ve çizim malzemelerim gerisine elimi sürmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bu arada teşekkürler :) isterseniz sizin odanıza görede bi tasarım rahatlıkla yapabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bir kaç güne kadar yeni bir eve çıkıcam, durum elverirse konuşalım bu işi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ya ben kitaplık istiyorum çok ince ama çok uzun yani yerden yavana kadar ama eni çok dar olcak nasıl diyim eni klavye kadar uzunlugu boydan boya işte böle 20 cm aralıklarla ince bölmeler olsun bide kolaylıkla alıp koyabilecegimiz bişe böle bişe yapılabilirmi ikeada gördüm boydan boya dvdlikmiş ama o :/ onun kitaplık versiyonunu arıorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 800 900 ytl mi yen mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Uzun ve öle bi kitaplik tasarımım var İstiyosan yapabilirim senin için. Özel mesaj at konuşalım bu arada aket senlede konuşabilirz ben odamın tıkış tıkış olmasını sevmediğimden bu tarz şeyleri rahatlıkla bulursunuz bende :).Yer kaplamayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Lopeth said: 800 900 ytl mi yen mi ? YETELE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Lopeth said: 800 900 ytl mi yen mi ? YETELE :) ama malzemesinden dolayı bide duvara basitlenmesi falan filan var. Ayrıca deprem esnasındada üzerinize yıkılma ihtimali yok :). Kitaplıkta güzel dekoratif bi şey :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bunların parçalarını ölçer biçer bauhauss'tan falan kestirirseniz daha ucuza çıkar. ama önceden bi montaj falan yapmış olmanız lazım aksesuarları, menteşeleri falan takabilmek için.. bi de maktap ve uygun uçlar lazım tabii. elinizde dekupaj falan da varsa dilediğiniz gibi kafanıza eseni yapabilirsiniz.. suntanın açık köşeleri varsa, kenar bandını ütü ile geçmeyi unutmayın. fazlalıkları falçata ile alabilirsiniz.. DIY güzeldir.. kendi işini kendi yapan adam, hobi sahibi adam candır.. ha unutmadan bi de ikea hack sitesi koyayım. eserse kesersiniz, delersiniz mobilyaları falan.. ne biyiim ikea kumaşlarından giysi dikmek istersiniz vs. http://ikeahacker.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ben tasarım göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 geçen 50 ytl verdim kitapliğa için acıdı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 IKEA diyede bir yer açmışlar. uğrarsın bir ara. yada uğramalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Biliyorum seneye yazın staj a kabul edildim :). Ama kendi hoşuma giden bi şeyi yaptırmak daha güzel geldi bana. Ordakilerde hoş tabiide odamda deli bi boşluk yaratmak için yaptım bu tasarımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 o sandalye neden orda anlama vermedim yanında da yatak var: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar