Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dolap tasarımı ufak alanlar için.

Dolis

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar bende bi tane tasarımımı koymak istedim. Hobby olarak yada kar düşünmeden yaptığım bi tasarım,kendi odam için, sizlerde isterseniz yaptırabilirsiniz duvar boşluğunuz varsa inanılmaz bi boş alan yaratıyo. Projesi duruyo hala isterseniz ölçüp kendi evlerinize yaptırabilirsiniz.

Dolap in görüntüleri

Bu arada adama o kadar laga luga yaptın chemical e paylaşma falan diyede sonra fikirlerim en azından bu site için değişti işinize yararsa ne ala :)

edit/dasaaa: resimleri düzelttim ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kitaplık istiyorum
çok ince ama çok uzun yani yerden yavana kadar ama eni çok dar olcak nasıl diyim eni klavye kadar uzunlugu boydan boya işte
böle 20 cm aralıklarla ince bölmeler olsun bide kolaylıkla alıp koyabilecegimiz bişe
böle bişe yapılabilirmi
ikeada gördüm boydan boya dvdlikmiş ama o :/ onun kitaplık versiyonunu arıorum işte.
Sosyal ağlarda paylaş

bunların parçalarını ölçer biçer bauhauss'tan falan kestirirseniz daha ucuza çıkar. ama önceden bi montaj falan yapmış olmanız lazım aksesuarları, menteşeleri falan takabilmek için.. bi de maktap ve uygun uçlar lazım tabii.

elinizde dekupaj falan da varsa dilediğiniz gibi kafanıza eseni yapabilirsiniz.. suntanın açık köşeleri varsa, kenar bandını ütü ile geçmeyi unutmayın. fazlalıkları falçata ile alabilirsiniz..

DIY güzeldir.. kendi işini kendi yapan adam, hobi sahibi adam candır..

ha unutmadan bi de ikea hack sitesi koyayım. eserse kesersiniz, delersiniz mobilyaları falan.. ne biyiim ikea kumaşlarından giysi dikmek istersiniz vs.
http://ikeahacker.blogspot.com/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...