Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 yarın tatil ne küsel :)!ne yapacaksınız yarın bakiim?ben valla 11:30'a kadar uyumayı düşünüyorum 6'da kalkmakan bıktım artık okula gitmek için.ardında bütün gün herhalde far cry oynar ve oyunu bitiririm :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hergün ne yapıyorsam onu.. :) (grz: deliye hergün bayram)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Ben ders çalışmaya çalışacam ve inşallah da muaffak olacam bu işte...[signature][hline]...come forth my fallow ally,come forth guenhwyvar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 her gün ne yapiyorsam onu.. bilgisayar karsisinda bos bos oturcam kitap okuycam yemek yiycem uyuycam.. ha bir de Ankara'daki saticilari anicam: Bladesinger, Azmodai ve Eagleeye..[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 c'est tout ce que j'aime ;-) (türkçe olarak:işte bunu seviyorum)[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Elemanlarla halı saha maçı yepçaz soora da manitayla bulu$acam yeah ![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 kill bill 2 + butterfly effect yapıp gökyüzüne birkaç metre daha yaklaşmayı umuyorum[signature][hline][i]I come along but i don't know where you're taking me. I shouldn't go but you're reaching back and shaking me. Turn off the sun, pull the stars from the sky! The more i give to you, the more i die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 hayvan gibi uyucam kalkınca bilgisayarı açcam patiye giricem sonra bişiler bulurum[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sabahın köründe kalkıcam 5 6 gibi dalıcam bok gibi balık vurcam öğlen dinlencem akşam üstü gene dalıcam vurmaya devam akşamada ziyafet çekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behemoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 sen delimisin DonCarleone :)?o saatte balıklar bile uyuyor!tabii uyurken işlerini bitiryim diyorsan başka :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 :) yok yok o saatte avcı balıklar cin gibi dolaşıor olur ama aralarnda daha cin bi avcı olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 balığın türüne göre değişiyor mesela gümüş balığı gece 2 3 gibi tutulur suya spot vurulur ve balıklar toplanır ağ ile falan avlanır istarvit mesela güneş batmaya yaklaşana kadar tutulabilir öğlenden sonra çıkar mezgit öğlende çıkar akşamda çıkar ışık olsun yeter en azından marmara denizinde böyleydi:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Behemoth, 22 Nisan 2004 17:31 tarihinde demiş ki: c'est tout ce que j'aime ;-) (türkçe olarak:işte bunu seviyorum) Bu daha çok bütün sevdiğim bu gibi oldu :) T.E.S.T çöxücem bide özel hoa var 9:30 da ..[signature][hline]Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 napıyım ben gümüş balıkgını parmak kadar balık benim zıpkının şişi daha kalın ondan :P sinarit istiorum ben.. işallah karşılaşırım bi kaçıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 3 gün 3 gece sürecek FRP PARTİSİNİN başlanıgıcını Azuahahah :)[signature][hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 oha bide zıpkınlamı dalcan:) yuh ben havalı tüfek ile gümüş vurmaya kasıyordum bi ara vurmuşluğumda vardır ha direk dibe gidiyo:)[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Zıpkınla vurulabilecek en güzel balık Orkinos'tur.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Nisan 2004 18:17 tarihinde demiş ki: Zıpkınla vurulabilecek en güzel balık Orkinos'tur. neye dayanarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Slmmmmm milllettttt..... Nihayet pati sahasına geri döndüm.. Ehehehe... Hemen konuya da dalış yapıyımm.. Yarın ne hikmetse üniversitlerde tatil ehehehe, kız arkımı eve çaardım.. Yarın güzel olucak :D[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Bu arada Orkinos vur dedim de imkanı yok Orkinos vurmanın tüpsüz. Yani vurursunda tutarsan dibe gidersin direkman. Biz yeleği havayla doldurup anca yukarı çıkıyorduk Orkinoslarla.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Dragonmax, 22 Nisan 2004 18:19 tarihinde demiş ki: Slmmmmm milllettttt..... Nihayet pati sahasına geri döndüm.. Ehehehe... Hemen konuya da dalış yapıyımm.. Yarın ne hikmetse üniversitlerde tatil ehehehe, kız arkımı eve çaardım.. Yarın güzel olucak :D o zamn hemen gidip bir süpermarketten keçi boynuzu pekmezi alıyorsun yatmadan önce 5 6 kaşık alıyorsun ertesi gün yapacaklarına kendin bile şaşırıyorsun sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Alexi_Septimus, 22 Nisan 2004 18:20 tarihinde demiş ki: Bu arada Orkinos vur dedim de imkanı yok Orkinos vurmanın tüpsüz. Yani vurursunda tutarsan dibe gidersin direkman. Biz yeleği havayla doldurup anca yukarı çıkıyorduk Orkinoslarla. vurursun güzel bir zıpkın 120 lik yada daha uzun sora makara ve 50 100 metrre falan ip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 :D güseellll.. ama ben zaten hiper bi şahısım, bide onu yesem, birimiz sabaha çıkamayız...[signature][hline]Design is not a life! I'm not a designer. So, am i mydonose? .::. mydonose® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 senin dediğinde bek inandırıcı deil ama hadi neyse.. kaç kiloydu o balıklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 said: Dragonmax, 22 Nisan 2004 18:23 tarihinde demiş ki: :D güseellll.. ama ben zaten hiper bi şahısım, bide onu yesem, birimiz sabaha çıkamayız... boyutlarında bile bir değişme oluyor.. denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar