Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koclu Patiler

Waqas

Öne çıkan mesajlar

Ya geçen hafta baktım gayet güzel her gün 2de falan çıkıyordum. Cumartesi sabah baktım gene değiştirmişlerdi Pazartesi, Çarş 4de Salı 2de, Perş de Lab yüzünden 6daydı. Şimdi her gün min 4:45 Cuma günü de 5de Lab var. Arada boşluklar var böyle ama hani sporla harcanabilcek 3-4 saatlik değil 2 saatlik falan.
Hani Commu pazartesi-çarşambaya alabilsem çok iyi olucak. O bozuyor bütün programı.
Sosyal ağlarda paylaş

Okul gittikce sIkIcI bir hal almaya mi basladi yoksa bana mi oyle gelmeye basladi yahu? Herhangi bir aktivite yok artik. Bu okulun tek aktivitesini saglayan rams miydi de onlarin cogu gidince okul aktivitesiz kaldi. Ben 2006 girisliyim, o sene inanilmaz muthisti. Hani olay derslerin az olmasindan falan filan degil, okuldaki aktivite ve canlilik cok daha fazlaydi.
Sosyal ağlarda paylaş

yeditepe öğrencisi olmama rağmen koç a girmek hep istemişimdir ; ama tut ki VCD nin olmaması büyük bir fail okul için.

gidip koç dan şikayetçisiniz ama bu sene içerisinde yaptıkları the hall daki parti efsaneydi diyebilirim.

ayrıca okulun kendine ait öğrenci konseyinin yaptığı club ı var. daha ne ulan. Ha tabi yurtta kalıyorsan güzel bu seçenek.

ayrıca koç fest de mükemmeldi bana sorarsanız.
rams in yaptığı partiye katılmadım ama tekrarlıyorum the hall daki harikaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
sayın arkadaşlar,
koçta bu arkadaşı bulup, "sabancıda sana çok pis güldüler ahauhauahuhauhauahuahauauahauhauahauhau rezil oldun" der misiniz?
[quote=Mykoc]
"sabancı unicersitesindekilerden nefret ediom sözde bizimle yarışıolar bizim onları taktımız bile yok siz kim oluosunuz ya!!! shuttle kaçırdınızmı otelde kalmak zorunda kalıosunuz bi seye benzemio kampüsünüzde. evet nefret ediom sabancılılardan we asıl nedenini itiraf ediom 2 yıl cıkıp ayrılmak zorunda kaldımız için seni hala sewiom anladınmı sewmiom dedime bakma ama artık sana geri dönmem sen beni mutlu edemedin o üniversiteye gittin gideli alla belanı wersin bana bu kadar acı cektirdiin için!!!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...