Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Koclu patilerimizi bu konu altinda toplayalim tanisalim kaynasalim buradan da aktiviteler cevirmeye baslariz. Secerenizi yazin alt tarafiniza =] Kemal Kocabiyik Bilgisayar Muh. 2. sinif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bilgisayar Mühendisliği 1. Sınıf Comm hocam nasıl olcak çok merak ediyorum ya, ATOWNLEY diye geçiyor. Bir de add/dropla haftalık programı değiştirebilir miyim acep? Edik: Buluşuruz ya zaten isme gerek yok, akilayı dinleyelim :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 isim vermeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ATownley mi? O yeni gelmis sanirim hic ismini duymamistim. Haftalik ders programini tamamiyle ne yazik ki degistiremeyeceksin. Comp101 in sadece 1 section i var. Bazi derslerde ancak ve ancak oynama yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kucuk sınıflarda pek add drop oynatmaz, ozellikle muhendisliklerde. zaten secmeli yok, corelarda da section az. yanlız prens endustri muh 4. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya geçen hafta baktım gayet güzel her gün 2de falan çıkıyordum. Cumartesi sabah baktım gene değiştirmişlerdi Pazartesi, Çarş 4de Salı 2de, Perş de Lab yüzünden 6daydı. Şimdi her gün min 4:45 Cuma günü de 5de Lab var. Arada boşluklar var böyle ama hani sporla harcanabilcek 3-4 saatlik değil 2 saatlik falan. Hani Commu pazartesi-çarşambaya alabilsem çok iyi olucak. O bozuyor bütün programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben varım ekonomi 4. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Okul gittikce sIkIcI bir hal almaya mi basladi yoksa bana mi oyle gelmeye basladi yahu? Herhangi bir aktivite yok artik. Bu okulun tek aktivitesini saglayan rams miydi de onlarin cogu gidince okul aktivitesiz kaldi. Ben 2006 girisliyim, o sene inanilmaz muthisti. Hani olay derslerin az olmasindan falan filan degil, okuldaki aktivite ve canlilik cok daha fazlaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yeni girenlerle yaş ortalaması düştü ondandır... yoksa senede 1 kere yapılan rams partileri nedir ki.. ha geçen sene hiç parti yoktu doğru düzgün, olanlar da çok rezildi.. bir de odeon altı tadilatta falandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Birseyler yapmak lazim en azindan aktiviteler, sosyal interaksiyonlar . Yoksa odada oturup bilgisayar basinda, dominos soyleyerek yillar gecmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 waqas şu dark knightın dvdsini çek. bir heves çektim büyük let down yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ekonomi 2. sınıf =) bu arada kertenkel senin önerilerin batırdı beni abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nihayet koç başlığı da açılmış =) uluslararası ilşkiler 2.sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sene içersinde burslu koç matematik master başvurularımın arasında yer alacak (gerçi sanırım burssuz master yok orda zaten). Yani oraya gelme ihtimalim var yurtdışı olmazsa ve boğaziçi fizik daha cazip gelmezse ve tabi ki kabul ederlerse heh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yeditepe öğrencisi olmama rağmen koç a girmek hep istemişimdir ; ama tut ki VCD nin olmaması büyük bir fail okul için. gidip koç dan şikayetçisiniz ama bu sene içerisinde yaptıkları the hall daki parti efsaneydi diyebilirim. ayrıca okulun kendine ait öğrenci konseyinin yaptığı club ı var. daha ne ulan. Ha tabi yurtta kalıyorsan güzel bu seçenek. ayrıca koç fest de mükemmeldi bana sorarsanız. rams in yaptığı partiye katılmadım ama tekrarlıyorum the hall daki harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 the hall'da nefes alamadım ben eğer yılbaşından öncekini soruyorsan, o kadar dar yere o kadar fazla kişi nasıl girmiş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 anam 3. sayfadan çıkarttım, çamura batmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aquila said: isim vermeyin lan versek nolucak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 benim kenk var koçta adı emir ekonomide çok kral adamdır gelir arada yazar buraya Requem nicki ile, dikkat edin ona! efsane adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 aquila said: isim vermeyin lan kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 sayın arkadaşlar, koçta bu arkadaşı bulup, "sabancıda sana çok pis güldüler ahauhauahuhauhauahuahauauahauhauahauhau rezil oldun" der misiniz? [quote=Mykoc] "sabancı unicersitesindekilerden nefret ediom sözde bizimle yarışıolar bizim onları taktımız bile yok siz kim oluosunuz ya!!! shuttle kaçırdınızmı otelde kalmak zorunda kalıosunuz bi seye benzemio kampüsünüzde. evet nefret ediom sabancılılardan we asıl nedenini itiraf ediom 2 yıl cıkıp ayrılmak zorunda kaldımız için seni hala sewiom anladınmı sewmiom dedime bakma ama artık sana geri dönmem sen beni mutlu edemedin o üniversiteye gittin gideli alla belanı wersin bana bu kadar acı cektirdiin için!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben de koçlu sayılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Bizden de çıkar böyle şeyler muhtemelen confessudan da, bu arkadaş ağır malmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 örenci birliği başkanı benim kenkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 söyle torpil yapsın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
sesu
Sosyal ağlarda paylaş
Xaenin
Sosyal ağlarda paylaş
Sly-One
Sosyal ağlarda paylaş
Ardeth
Sosyal ağlarda paylaş