aritra Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 yapana bak çay demle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ııde ıbo yıllardır bu tarz kı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben küçükken değildi. edebiyle çıkıp adam gibi türkü söylerdi. sonra imparator triplerine başlayınca böyle oldu not: ben küçükken sen küçük değildin sanki, ben küçükken diye yazmışım, o ne be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 eskiden ameleydi, şimdi zengin amele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 show triplerine girmezdi evet de, konu din min olunca gene dışa vururdu. çok diil şöyle bi 5 sene oncesıne bakarsak mesela bu kadar olmasada konuşmalarının bir kısmı din üzerineydi bu adamın.Şarkılarında bilem basa basa soler zate ha öküz mü eet öküz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Spacecake said: izlemeyin abi ibo şov.o şovu izliyosanız çıkarıp sallasa bile hakkediyosunuz yani. ahahahahaha. doğru diyor adam sdsg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar