fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 şimdi açtım izliyorum filmi, bittikten sonra yorum yapıcam da, filmin en başında çalan şarkıyı söyliyene camerın diyaz vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi topici acmak icin keske bitmesini bekleseymissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya da şarkı için müziğe, izlenimler için buraya topic açsaydın, 2 katı kadar post kazanmış olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 işi biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ofc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oha ben de şu an izliyorum 36. dakikadayım. Mika - Grace Kelly çalan parça da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bi de yayinlarimi dinledigini sanardim fede. mika'yi kac yuz defa caldim. otur, sifir. (film nasil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çok güzel filmdi gerçekten de. ya o an şarkı çok hoşuma gitti sorayım film bitince cevap gelir hemen indiririm diye düşündüm. ayrıca mafyasın, alırım ifadeni, yargılama. şarkı sorarken spoiler yapan insan bi de sonda deniz fenerine giderken çalan şarkı da güzeldi. onu da bi şeyedersek? :D nakaratında "i'm not over" diyor. carolina liar hehe i'm not overmış şarkının adı :D edit: deniz feneri diyince yalnış anlaşılma olmasın. ayrıca spoilera alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 off çok kötü ayar yedim. üzüldüm. gerçekten üzüldüm. bundan sonra radyo yayında olmasa bile hep açık olacak radyom. hep seni bekliyciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fena değil bu gece izledim ben de..klasik popcorn sineması işte..ders kayıtları beklerken iyi geldi dffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Güzel filmdi ya, çerezlik tam. Özellikle filmin sonunda, vegasta neler olduğunu gösteren kısım yardı geçti. Ayrıca Cameron Diaz (tu) Kaç yaşına geldi, hala über Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Klasik bir romantik komedi. Hani herşeyin çiftimizin ilişkisi bakımından kötü başladığı, sonra tarafların aşık olduğu, sonradan tekrar aralarının bozulduğu, finalde ise mutlu sonla biten film. Bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 5 dakka izlemek için başladığım ama bırakamadığım bi filmdi,Cameron Diaz'a zaten hayrandım ama onu aksiyon filmlerinde görmek daha bi güzel.Bu arada o şarkıda o adamın sesinin o kadar inceldiğine inanamamıştım,ama öyleymiş. Vay anasını http://www.youtube.com/watch?v=mC9UzFhNlbA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar