BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yıldız teknik davutpaşa kampüsüne taksimden en kolay nasıl gidilir veya havaalanından bi tarif edebilir misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 güzel gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Taksim -> Mecidiyeköy metro Mecidiyeköy otobüs, numarasından emin değilim ama 93M'ydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Havalanında ise, Taksim'e giden HAVAŞ'a bineceksin, yarım saatte bir kalkar, sonra yukarıdaki söylediklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 93M deilmiş bu arada pardon. Mecid'den 97 Mecid'den 85M Şişliden 54E (Mecid'den geçer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Efsane 500ES imizi unutmayalım lütfen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yarın sınava gitcem ben de oraya, kadıköyden nasıl gidebilirim ? 127'ye güveniyordum ama onu da kaldırmışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Aksaray-Hava alanı metro hattının üzerinde durağı var kampüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 @BeIlow: Havaalanından direk metroyla okulun önünde inebilirsin.Taksimden ise metro veya otobüsle mecidiyeköye geçip ordan 500es -seni seviyorum 500es- 'e binebilirsin.Taksimden direk otobüs var okula fakat o biraz fazla dolaştırıyo numarasını hatırlayamadım yalnız. İstersen onada binebilirsin 500es in kalabalığını çekmek istemiyorsan. @erucalavera: Kadıköyden en mantıklısı köprüden geçen herhangi bi otobüse binip (500 500a 110 ve aklıma gelmeyenler) köprü girişinde inmek ve 500es'in gelmesini beklemek.Veya trafik çekmek istemiyorum diyosan vapur iskelesinden Karaköye.Karaköyden tramvayla Aksaraya ve Aksaray'dan metroyla okul önüne gelebilrisin.Ha bide yukarı çıkmak için girişte bi otobüsün gelmesini beklersin:P Bu arada gerçekten 127 kaldırıldımı? Oyy vay başıma gelenler çile yeniden başlıyo desene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 seph çok teşekkürler, sabahki ruh halime göre seçicem artık birini (:P) bu arada kaldırılmamış, yanlış öğrenmişim onu, ama azaltılmış, mesela yarın 07.30'dan 16.30'a kadar seferi yok 127nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nasıl giderimli başlıkları konu dışına yönlendirsek mi arkadaşlar .hem Gezdim Tozdum ' da cevap bi hayli gecikiyor , hem başlık boşuna açılmış oluyor . yardımcı olmak babından ,hem buranın forum olması nedeniyle böyle bir şeye sanki gerek var gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar