ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 zavallı ayçiçekleri akşam büktüler boyunlarını ufukta inerken güneş gülümsedi anneleri neden dedi küçük ayçiçeği annem neden gülümsüyor oysa onun çekirdekleri diş arasına kaçmıyor ucundan çıtlatsan usulcacık açılıyor macit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Zehir gibi nikin var Ama kafan biraz dar Uzaklara bakarsın Gay sevgili ararsın Nah bulursun o tiple Yediklerini bi ziple Kadınlar sana uzak Hala ararsın budak Ayran içip uyursun Lale yer osurursun Dün gittiğin o barda Uyluğun eğilmiş arda Nasıl bi adamsın sen anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 imza ettim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Axedice Anlamak istemiştim olayını, X fayıls gibi yazdığın topaçları, Elbet bir gün anlaşılacak tüm yazdıkları... Diyemem işte garbıç çocukları, İnceden fark ederiz troll yapıldığını. Canımsınız ama nolur durdurun atakları, Eceline susayana görünür yörünge yolları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Gkgokhan Gökkuşağındaki tabancalar gibi Kırıntıları topladın elin kirli Gitsen de olurdu hani Oradaki köyde teyzemlerin evi var Kışın martılar ölür zaten Hamakta yatan saçına sürmüş bepanten Armutların iyisini ayılar götürürken Nalbantların söyleyecek çok şeyi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fadime ile çıktık dağa Lambayı kaptık koştuk ahra Yermisin yemez misin löööl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sabah çıktım yola Pidelerin en güzelini almaya Ismarlasaydın alırdım sana Derenin altından gecen sular Erikleri yeşil yeşil yıkar Rica etseydin giden mi var Sarı yapraklar pencereme düştü Devenin toynağı yaklaşık üç Rüştü Arzu etmeyeydin kedim üşümüştü Narların çıktığı topraklar Gergedanlar ve fildişi taraklar Er ya da geç kapıyı çalacaksın Roketatarımın tadına bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Firar ettim mapus gecelerinden Lakin edemedim firar sensiz gecelerden Yalvardım gardiyana beni bi sevsene amcaoğlu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 kamile dedim vur diye elini uzattı tut diye naparsın ki salak idi zamanında çok dayak yedi ama vardır onun da bir amacı pişiyor tepesinde yuvasının aşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aman drall gitme drall drall drall naber drall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mavi zeplin yıkılır üstüne Usülsüz inşa edildi diye Lpg niye takarsın Garaja çek de üstü kalsın Eyvah eyvah yangın mı var Arka koltukta maymunum sayıklar Rüstem bişeyler diyor kendisi çok pis 666 the number of the beast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Seviyorum ama fly En tatlı fly Nasıl söylesem fly İlk harflere fly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Şanlıı Barbekü Her kucağın şanla dolsun Barbekü seni yüceltmeye Antlar olsun. Not: Sabah sabah aklıma daha iğrenç bişey gelemezdi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mike hammer vardı bır zamanlar illede roman olsun kraldan cok kralcı olma elhadurillah muslumanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 salatalıkmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mike sıra sende hadi ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hadi ban yazın sıkıysa :D içinde kesin quote kelimesi geçer yanlız söleym :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bıldırcın yumurtası ile cilit bang Basit makineler gibiyiz oysa seninle Anevqunemar ile Lui Kang Quoten olsam alır mısın beni? Ginseng kokan kanatlarının arasına.. Quote de kullandım herşeyi kullandım mahvettim tamam mı?(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Alabalıklar çürürken karşı kıyıda Ne duyduğumu kimse bilmez ama o bir gayda Evin hanımı pazara gitti şu anda sokakta Vur dedim vurmadı elmamı çaldı kaygısızca QNCX-192 den bir gemi kalkar adı Selami Uğraşmışlar belli ki çok parlak dış yüzeyi EMP torpidolarını hunharca ateşledi Masmavi oldu kafamdaki falçata Arabası bozulanlara bu bir ders olsun Radyoyu açıp dinleyenler o kulakları unutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Anevquemar. A benim şaşkalozum Ne olmuş nickin uzunsa Elbet bir yazan çıkacaktır Ve o an gelir QQ etsen de ne çare Ulan hala okuyor Edepsiz misin nesin Muradına erdin işte Artık senin de akrostişin var Rerörerö . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tek noktayla veya nokta kullanılmadan yazılan dizeleri kabul etmiyorm :D bide passive_kesh e yazın banı açılana kadar kendimi tatmin edeyim :D fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Portmantoma asılı bir kedi Arka sokaktaki mi bunun sahibi Sen sorma ben sorarım Salı gittim onlara Ihlamur ikram etti içmedim ama Vakit geldi ben kalkarım Elma yedim eve dönerken Kilosuna tonla para döktüm yan marketten Enerji doldum ben koşarım Su içmek güzeldir Hani bana hani bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pasifmisin keşmisin at ölüsü gibi leşmisin salla şiiri boşver s iki taneymiş meğersem ilelebet yaşamıcan sonuçta varmı lan bana yanbakan emceee karın ölmüş kemale erdim sonunda eşe dosta küpe ola sanırmısın ki cips sağlıklıdır heryer böyle dağlıkmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar