Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Masquerade said: erkek? kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Allahtan dalga geçmiyosunuz.Sayenizde yüzyılın aşkı başlamadan bitti artık üzüntüden dalga vuruyorum BEN SESU'NUN BENİ SEVEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM %0,1 olsa da Neyse daha fazla kızdırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Voys said: ekmeğin arasına koydum sucuğu lafı heralde gecevardiyasının en büyük katkısıdır literatüre allahım nasıl bir brainstorm döndü ya. memleket kurtulur lan bu enerjiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek nerde ya ekmeek!.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aga sen de sıçtın sıvıyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Farketmez. Sivilceler iğrenç. O değil de, nickini unuttum, sesuya aşık olan arkadaş. sesu yattı şimdi uyuyo. Onu geçtim öm atsaydın konu açmak yerine. Daha güzel bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mortis said: Masquerade said: erkek? kız? bilmem. gagılladım bıyıklı kız diye bu çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 şurda dalga geçiyorsam fotoğrafa aşık olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Allahtan dalga geçmiyosunuz.Sayenizde yüzyılın aşkı başlamadan bitti artık üzüntüden dalga vuruyorum BEN SESU'NUN BENİ SEVEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM %0,1 olsa da Neyse daha fazla kızdırmayalım AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AGA NE OLUR BU SEVDADAN VAZGEÇME NE OLUR AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Allahtan dalga geçmiyosunuz.Sayenizde yüzyılın aşkı başlamadan bitti artık üzüntüden dalga vuruyorum BEN SESU'NUN BENİ SEVEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM %0,1 olsa da Neyse daha fazla kızdırmayalım biz aşkı meleklerden çaldık .. ekmek onları arasına aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 gecevardiyası ne alaka ki dota da çıkmıştı o laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://lh3.ggpht.com/_sAKng2iPL8c/RvHoyo6rpEI/AAAAAAAAAaA/uDUxndUtddY/2007_0918_5K_with_FDI_0120.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 seni gördüm paticikte ekrana apışıp kaldım öyle sordum soruşturdum iyice uykum kaçtı gece gece sevmek ayıp mı dedim onlara ezeriz seni dediler burda sustum kaldım öylece orda uzaklarda kaldı kalbim severim,sevince tam severim elimde klaye pogodiye pm çekerim sensiz dunyayı ben neylerim uyuyamam ben bu gece . . f5im bozuldu la:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 eller günahkar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Oha asdasf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dota tayfadır zaten gecevardiyası. dotada olupda gecevardiyasında olmayan birini söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 annem hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sevmek ölmekten beter ellerinde tut yeter sensiz olamam aga uza sen uza yeter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 AHAHAHAHA ben mesela =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Chrome kaldırmadı lan bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Dediler sana yar olmaz. Olacak dedim Ruh ikizleriyiz biz çünkü. Yıllanmış şarap gibi. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 e sen dotada dıılsen nasıl çıkıo geyiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek said: Aga 15 dakka önce yedim sucuk ekmek tam ekmek hem de arasına soğan yanında da acılı şalgam. tuvalette doom yemiş gibi yavaş yavaş ve acılı bir şeilkde can vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 +7 dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ya tamam aşk abartı belki ama harbi harbi etkilendim.Yoksa gecenin 4'üne kadar dalga olsun diye bilgisayar başında oturmadık.Üstüne bide siz ve iğrenç şakalarınızla uğraşıyorum.Bunlarla mücadele için gerçekten iyi bi sebep gerekir takdir edersiniz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar