do9uz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 cahilligimi mazur gorun Invadoria ve Paticik ayri guildlar mi olacak. Yazilanlardan anladigim kadariyla Invadoria cok eski bi guild ve uyeleri belli. Biz yeniler paticik tarafindami olacagiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Xaenin said: Invadoria Karak-Hirn demiş Devo. Bana farketmez siz nereye ben oraya. Finansmanları ayarlıycam ben gelince, vergilere hazır olun sfd. o OB serverları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 do9uz said: cahilligimi mazur gorun Invadoria ve Paticik ayri guildlar mi olacak. Yazilanlardan anladigim kadariyla Invadoria cok eski bi guild ve uyeleri belli. Biz yeniler paticik tarafindami olacagiz? İlk aşamada ayrı olacak; yaşanacak ayrılmalar, bırakmalar SONRASI birleşme olabilir (konuşulur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Xaenin said: Invadoria Karak-Hirn demiş Devo. Bana farketmez siz nereye ben oraya. Finansmanları ayarlıycam ben gelince, vergilere hazır olun sfd. ula betadaki server idi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 SON KARAR HENGİ SERVER OLDU BELLİ Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 8 peaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Karak Sekiz Tepeler gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 twin peaks olsaydı bari ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Account tamam serverların açılmasını bekliyorum ki charı yaratayım akşama hazır olsun. 5te mi acılıyor serverlar? Bonus item kodlrınıda girebiliyoruz bugün değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Absolut said: Account tamam serverların açılmasını bekliyorum ki charı yaratayım akşama hazır olsun. 5te mi acılıyor serverlar? Bonus item kodlrınıda girebiliyoruz bugün değil mi? lol abso, disardan yeni gelmis gibisin, bir gazla pati ye ugramissin :D 4:30pm de aciliyor, 20 dk kaldi yani. kodlari da girebiliyorsun, sana ozel cevap vermeye alistik zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abi abso olmasa ben updateleri nasi alcam.. simdi oturdum makinanin basina lol :D 8 peaks deiz olemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mom says I am special :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sorularınız ve sorunlarınız için: Soru moru sormayın şaka yaptım da, guild topiği açtık, guild ismi kararlaştırılıyor, şu anda benim teklifim olan Quo açık ara önde, yeneceğim, kampanyama destek verin.: Guild Topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Bu arada code serverı gene cort galiba bonus item ha bire 414 veriyor ama bize sökmez 414 biz neler yaşamız bir gençliğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Absolut said: Bu arada code serverı gene cort galiba bonus item ha bire 414 veriyor ama bize sökmez 414 biz neler yaşamız bir gençliğiz. valla 2 sinide sorunsuz girdim mailleri de geldi : ) 414 görmedik alla şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Opera ile deniyordum 20 keredir 414 error verdi chrome ile denedim ilk seferde 0.5 saniyede kabul etti codeu bilgilerinize sunulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Acıldı serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 MUhteşem abso yaratıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 1 spawn yerinde durup orayı harraslayın yoksa quest admalarını yakalamak cokz zor çok kalabalık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Biraz bekliyorum kalabalık dağılsın diye, Yarın akşam itibari ile online olucam sevgili zealotumla... Fenix Düşünüyorum, Zeratul da olabilir. ama Zealot kesin, healer olarak hem guilde hem realm e faydamız olsun... Server ismini bi daha alayım lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Karak Eight peaks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 queue position 286 of 286 yihuuuu dolu serverı bulmuşuz :P Estimated time 1hr aborevvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Şu an serverlar: Karak Hirn, High/Full KArak Azgal, Medium/full Karak Eight Peaks, Full/full ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Order açan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Full full icin herhalde bu akşama biraz arttırırlar char sayısını serverlar icin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar