Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Headstart Serverları Belli Oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cahilligimi mazur gorun Invadoria ve Paticik ayri guildlar mi olacak. Yazilanlardan anladigim kadariyla Invadoria cok eski bi guild ve uyeleri belli. Biz yeniler paticik tarafindami olacagiz?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Invadoria Karak-Hirn demiş Devo. Bana farketmez siz nereye ben oraya. Finansmanları ayarlıycam ben gelince, vergilere hazır olun sfd.

o OB serverları için
Mesaj tarihi:
do9uz said:
cahilligimi mazur gorun Invadoria ve Paticik ayri guildlar mi olacak. Yazilanlardan anladigim kadariyla Invadoria cok eski bi guild ve uyeleri belli. Biz yeniler paticik tarafindami olacagiz?

İlk aşamada ayrı olacak; yaşanacak ayrılmalar, bırakmalar SONRASI birleşme olabilir (konuşulur)
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Invadoria Karak-Hirn demiş Devo. Bana farketmez siz nereye ben oraya. Finansmanları ayarlıycam ben gelince, vergilere hazır olun sfd.

ula betadaki server idi o :D
Mesaj tarihi:
Account tamam serverların açılmasını bekliyorum ki charı yaratayım akşama hazır olsun. 5te mi acılıyor serverlar?
Bonus item kodlrınıda girebiliyoruz bugün değil mi?
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Account tamam serverların açılmasını bekliyorum ki charı yaratayım akşama hazır olsun. 5te mi acılıyor serverlar?
Bonus item kodlrınıda girebiliyoruz bugün değil mi?

lol abso, disardan yeni gelmis gibisin, bir gazla pati ye ugramissin :D 4:30pm de aciliyor, 20 dk kaldi yani. kodlari da girebiliyorsun, sana ozel cevap vermeye alistik zaten :D
Mesaj tarihi:
Sorularınız ve sorunlarınız için:

Soru moru sormayın şaka yaptım da, guild topiği açtık, guild ismi kararlaştırılıyor, şu anda benim teklifim olan Quo açık ara önde, yeneceğim, kampanyama destek verin.:

Guild Topiği.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Bu arada code serverı gene cort galiba bonus item ha bire 414 veriyor ama bize sökmez 414 biz neler yaşamız bir gençliğiz.

valla 2 sinide sorunsuz girdim mailleri de geldi : ) 414 görmedik alla şükür
Mesaj tarihi:
Biraz bekliyorum kalabalık dağılsın diye, Yarın akşam itibari ile online olucam sevgili zealotumla...
Fenix Düşünüyorum, Zeratul da olabilir.
ama Zealot kesin, healer olarak hem guilde hem realm e faydamız olsun...
Server ismini bi daha alayım lütfen...
  • Yeni Oluştur...