Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşim olacak!

Behemoth

Öne çıkan mesajlar

bilemem ama oluo bööle şeyler, mesela eskiden bi arkadaşım vardı, kız halasını kucaanda taşıodu :D aslında metni dikkatle okuyunca bakıosunus ki hiç de olmicak bişii deil.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi onun yerine sen kızıyla evlenseydin, babanda annesi ile evlenseydi de bu havuz problemi hayatımıza girmeseydi :-)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Onun yerine seni ameliyatla erkek yapı önce anneni öldürelim. Sonracıma seni o hatunla evlendirip babanı da kızı ile evlendirelim. Baktık durum istediğimiz gibi karışık oldu ve ortaya bir havuz problemi çıktı sende babanda boşansın ve doğru sırayla sen kızıyla babanda annesi ile evlensin.

Hımm yanlız bir sorun çıkıyor ortaya ki şinmdi sen hem kendinin büyükbabası oluyorsun hemde annen ile evlenmiş. Aynı şekilde babanda kızından boşanmış oluyor ki teknik olarak ameliyat öncesi seninde kız olduğun düşünülecek olursa babanın seninle evlendiği zannedilebilinir.

Yok yok biz havuz problemini çözelim derken değişik boyutlarda bir iki musluk daha ekledik, delimiyiz neyiz, evet evet az buçuk deliyiz :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

bence sen deriiiin bi nefes al şööle, bi de arkana yaslan mis gibii ooohhh, bi süre de ekrana bakmamaya çalış, gözlerini kapa yemyeşil çayırlar karlı daalar falan düşün... kendini havuz kenarında elinde kokteylle fln da düşünebilirsin ama sen şimdi raghat durmas o havuzda da problem ararsın, kalsın o son kısım :-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

*! Elinde kokteyli yeşil çimenlere uzanmıştır*
Hayat bu olsa gerek, doğa, çiçek böcek...
*! Karşıki dağlardaki karları izlemeye koyulur ve bir türkü mırıldanmaya başlar*
Benim yarim karşıki dağda
Jandarma Jandarma

Şimdi karşıdaki dağlarda eriyen sular ırmaklara karışacak. O suları inekler içecek. Suyu içen ineklerin sütünü çiftçiler sağıp süpermarketlerde annelere satacaklar. Sütü alan anne çocuğuna kaynatıp içirmeye çalışacak ama ağzı yanan çocuk sütü yere dökecek. Yere dökülen sütü yalayan kedi gidip kumuna tuvaletini yapacak. Kirlenen kum çöpe dökülecek. Çöp kamyonu çöpleri depolama alanına götürecek. Çöp alanında sızan sulara basan kadın o ayakkabısı ile tatil köyüne gidecek ve koridordaki halıya ufak bir leke bırakacak. Lekeye çıplak ayağı ile basan çocuk koşarak cuppadanak havuza atlayacak, havuz havuz....

Peki havuzu kim boşaltacak. Boşaltma işlemini yapana gıcığı olan zevat kim ki o da bir yanda doldurmaya çalışıyor. Peki bu boşaltma işinde Jandarmanın rolü ne.... Dünyanın yarıçanın karesi ile bülent Ersoyun memeleri arasındaki mesafenin 10 üzeri 542654'ünün aynı olmasının Piramitlerin yapımını açıklaması mümkünmüdür... Dülülü dülülüüü lay lay looommm....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 22 Nisan 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bu ii bi çocuktu, hisliydi, içliydi, nooldu buna bööle birdenbire? alla allaaaa :([signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Trojanmistress senin olayın çok karışıkmış.şu saatte aklım karıştı valla.herhalde tek sende vardır böyle bir aile durumu :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

Delirttiler beni sonunda olan o oldu :-P Hisli kısmı histeriye, içli kısmı içli köfteye dönüşü verdi.

Hayır hayır havuz havuz... doldumayınn doldurmayın

Aslında çok da fazla bir değişiklik var sayılmaz bende her zamanki gibi boş insan olarak boş işlerle, vatanı kurtarmayla filan uğraşıyorum.

yakalayın kaçıyor havuzu delen adam, çabukkkk...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ay o ben diiliiiim :hrr: artı paylaşiim demiştim sadece yaw, çıldırtmayın gece gece beniii, ben yaşlı bi kadınım yüreeme inecek walla :-)[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Sen sinirlisin ben anlarım. Tamam yaşlanıyor olabilirsin, hayat senden çok fazla şey alıp götürmüş olabilir, hatta ömrünün son baharında olabilirsin ama bunlar seni sinirlendirmemeli.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar havuzu boşaltıp kaçanlar mı? Merka etme ben onları yakalamak üzereyim. Her an iş üzerinde iken teslim ol çağrısına uymamaları sonucu ölü ele geçirebilirim.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

aman dur biz gidelim de soora, şahit mahit ayzarlar neme lazım gece gece. bi sooraki yılın öss soru bankası kitapcıklarında adım geçsin istemiom. onca çarçur edilmiş genç beynin ahını alıp da gitmiim bu diyarlardan...[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yanlış anlamışız noolmuş yani :-P!bende uyku sersemiyim ne yapayım :).[signature][hline]Yıllardır Yiyip Duruyoruz, Tabaklar Dolusu, Cacık ve de Salata, Ama Yine de Azalma Değil, Artış Var Hıyar Sayısında, Bu da Demektir Ki, Hıyarlık İnsanoğlunun Mayasında...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok seni şahit yazmayız merak etme zaten bizim çıkardığımız işlerde şahit olmaz. Ama soru bankası değilde Garanti bankasında adın geçebilir. Zira onların havuz hesap projesini ben aldım, inşatına her an başlıyabilirim. Havuz başı animasyon işi ihalesini de sana veriyim istersen.
Bir havuz, bir havuz için küvetimi verirdim...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

neyse... bu konu hafiften mali bi olaya dönüştü, bunları salim kafayla yemekte konuşurus, ben şimdi gidip yaşıma yakışır bişşiler yapiim, diabloda xp falan kasiim mesela... sen de detaylar üzerinde younlaş... haa bu arada bi oolun olursa ismini havuz koymayı da unutma.[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten benimde XP çöktü çökecek microsoft sucks havuzlar daha bir sucks. Ben sabaha kadar havuzu boşaltan hortumcuları bulur sonra projeyi netleştiririm. Yarın akşamda havuzbaşındaki yemekte ayrıntıları konuşuruz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...