Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunlar ne kadar iğrençler ya, insan etini yiyorlar üstelik birde ölü olanı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hmmm bi filmde vardı uçak düşüo falan karlı dağda mahsur kalıyorlar, yiyecek bitiyor sonra karlara gömdükleri ölüleri yemeye başlıyorlar.. önce yumuşak yerlerden (kaba et diye tabir ettiğimiz) fln başlıyorlar.. 6-7ay mı ne yaşamayı başarıp kurtuluyorlardı.. birbirimizi yemek bize çok garip geliyor sadece yoksa et işte yau..
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:
hmmm bi filmde vardı uçak düşüo falan karlı dağda mahsur kalıyorlar, yiyecek bitiyor sonra karlara gömdükleri ölüleri yemeye başlıyorlar.. önce yumuşak yerlerden (kaba et diye tabir ettiğimiz) fln başlıyorlar.. 6-7ay mı ne yaşamayı başarıp kurtuluyorlardı.. birbirimizi yemek bize çok garip geliyor sadece yoksa et işte yau..

o gerçek bir olay yalnız..olmuş öyle bir olay
Mesaj tarihi:
said:
Habere gelince, abartı oluğnu düşünüyorum gerisi saçmalık satanist ayininde insan yemek mi var? ne kadar saçma.

ee.. hmm bunu söylemek zor olacak ama haber doğru. polisin iddiaları aynen bu şekilde.. ama biraz eski ayın 10'una ait bi haber
Mesaj tarihi:
Hayir 666 defa bicaklamak da zor is adami, dusunsene..

Cort cort cort..
- Ahmet kac oldu lan, kolum koptu ?
- Baba daha 500 kusursun devam et..

Cort cort cort..
- Kac oldu ?
- Dur sayayim..

Cort cort cort..
- 670 olmus.
- Yenisini getirin, bu da tutmadi!
Mesaj tarihi:
Esas konu burasıymış buraya da yazayım:

Kolları ağrımıştır 666 kere bıçaklarken hepsini.

Ayrıca satanizmde de böyle şeyler yok aslında yoz satanist bunlar.. Hayvan herifler X(

Bi de 4 genç kızı yediler diyo sonra 3ü kız 1i erkek 4 genci yediler diyo. Ne yaman çelişkidir bu?
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:
razzRaziel said:

o gerçek bir olay yalnız..olmuş öyle bir olay

evet bu uçak kazasıydı hatta.

edit: zaten yazmışsın dhdf
Mesaj tarihi:
Cotto said:
Kimse varg vikernes'i geçemez !!!

Geçer.

O değil, Faust adlı bir black abimiz bir gayi kafasından 300 sopa darbesine maruz bıraktıktan sonra hapis yatmış, çıkınca da pişman olduğu falan söylemişti. Son akıbetini bilmiyorum gerçi.
Mesaj tarihi:

O adamların elinde ben bişey göremiyorum kardeşim...
Varg Vikernes'i kimse geçemez !!!

Varg

Adam arkadaşını öldürdü üstüne birde kilise yaktı kardeşim.
Mesaj tarihi:
sharky said:
Hayir 666 defa bicaklamak da zor is adami, dusunsene..

bence bi grup klubede bıcaklama işi ile uğraşırken diğer grup mangalı yakma akabinde gelen etleri pişirme ile uğraşıyorlardı.. görev dağılımı hesabı.. ha hepsi bıçaklama seansına katılıyorsa en azından kişi başına 333 bıçak darbesi düşüyor, eline mi yapışacak asfzcgxcvnkşlkuıp
Mesaj tarihi:
Cotto said:
O adamların elinde ben bişey göremiyorum kardeşim...
Varg Vikernes'i kimse geçemez !!!

Varg

Adam arkadaşını öldürdü üstüne birde kilise yaktı kardeşim.

Horgh'un göbeği yeter. Neyse çok oftopik oldu
Mesaj tarihi:
ya yediler diyolar madem bu insanların bitaraflarını yediler 666 tane olduğunu nerden biliyolar yemedikleri kısımlarımı bıçakladılar sadece anlamadım garip

Masquerade said:
Abi olay iğrenç bir de hala makarasını yapanlar var, sitcom sanki..

napalım yani oturupta yasmı tutucaz arkalarından makara yapcaz tabi :D
Mesaj tarihi:
olmaz böyle şey yani gerçekten olmaz nasıl olsa kalkıp taaa rusyalara telefon açıp soramayacağımıza göre adamlar belli ki bi tarafşlarından atmışlar

ne yani "hmm ceset, olsa da yesek" diyen adamlar olaacak yakalanacaklar ve ortslıkda fotoğraf fln olmayacak hadi lennnnn
Mesaj tarihi:
Traji-komik her olayda bu tur seyler olur. Hatta trajik olmasa bile olur yani. Bunda bu kadar garip karsilanacak ne var anlayamadim.

Bir insanin 666 defa bicaklanmasi, bicaklayan ve adli tipdakilerin yasadigi traji-komik durum acisindan gayet espriye musait.

- ki yani adli tipda da Zeki Alasya, Metin Akpinar, "Himmet aga.." esprisi buyuk ihtimalle yapilmistir.

Melankolik mesajlar atmak durumunda degil herkes.
  • Yeni Oluştur...