razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hmmm bi filmde vardı uçak düşüo falan karlı dağda mahsur kalıyorlar, yiyecek bitiyor sonra karlara gömdükleri ölüleri yemeye başlıyorlar.. önce yumuşak yerlerden (kaba et diye tabir ettiğimiz) fln başlıyorlar.. 6-7ay mı ne yaşamayı başarıp kurtuluyorlardı.. birbirimizi yemek bize çok garip geliyor sadece yoksa et işte yau.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 razzRaziel said: hmmm bi filmde vardı uçak düşüo falan karlı dağda mahsur kalıyorlar, yiyecek bitiyor sonra karlara gömdükleri ölüleri yemeye başlıyorlar.. önce yumuşak yerlerden (kaba et diye tabir ettiğimiz) fln başlıyorlar.. 6-7ay mı ne yaşamayı başarıp kurtuluyorlardı.. birbirimizi yemek bize çok garip geliyor sadece yoksa et işte yau.. o gerçek bir olay yalnız..olmuş öyle bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 said: Habere gelince, abartı oluğnu düşünüyorum gerisi saçmalık satanist ayininde insan yemek mi var? ne kadar saçma. ee.. hmm bunu söylemek zor olacak ama haber doğru. polisin iddiaları aynen bu şekilde.. ama biraz eski ayın 10'una ait bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kimse varg vikernes'i geçemez !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hayir 666 defa bicaklamak da zor is adami, dusunsene.. Cort cort cort.. - Ahmet kac oldu lan, kolum koptu ? - Baba daha 500 kusursun devam et.. Cort cort cort.. - Kac oldu ? - Dur sayayim.. Cort cort cort.. - 670 olmus. - Yenisini getirin, bu da tutmadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 AHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Esas konu burasıymış buraya da yazayım: Kolları ağrımıştır 666 kere bıçaklarken hepsini. Ayrıca satanizmde de böyle şeyler yok aslında yoz satanist bunlar.. Hayvan herifler X( Bi de 4 genç kızı yediler diyo sonra 3ü kız 1i erkek 4 genci yediler diyo. Ne yaman çelişkidir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 birinin genç kız olmadığını sonradan anlamışlardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aket-Atum said: razzRaziel said: hmmm bi filmde vardı uçak düşüo falan karlı dağda mahsur kalıyorlar, yiyecek bitiyor sonra karlara gömdükleri ölüleri yemeye başlıyorlar.. önce yumuşak yerlerden (kaba et diye tabir ettiğimiz) fln başlıyorlar.. 6-7ay mı ne yaşamayı başarıp kurtuluyorlardı.. birbirimizi yemek bize çok garip geliyor sadece yoksa et işte yau.. o gerçek bir olay yalnız..olmuş öyle bir olay evet bu uçak kazasıydı hatta. edit: zaten yazmışsın dhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dostum kız dedin erkek çıktı buna 666 bıçak darbesi yetmeyecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cotto said: Kimse varg vikernes'i geçemez !!! Geçer. O değil, Faust adlı bir black abimiz bir gayi kafasından 300 sopa darbesine maruz bıraktıktan sonra hapis yatmış, çıkınca da pişman olduğu falan söylemişti. Son akıbetini bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O adamların elinde ben bişey göremiyorum kardeşim... Varg Vikernes'i kimse geçemez !!! Varg Adam arkadaşını öldürdü üstüne birde kilise yaktı kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sharky said: Hayir 666 defa bicaklamak da zor is adami, dusunsene.. bence bi grup klubede bıcaklama işi ile uğraşırken diğer grup mangalı yakma akabinde gelen etleri pişirme ile uğraşıyorlardı.. görev dağılımı hesabı.. ha hepsi bıçaklama seansına katılıyorsa en azından kişi başına 333 bıçak darbesi düşüyor, eline mi yapışacak asfzcgxcvnkşlkuıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kage bunshin bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Cotto said: O adamların elinde ben bişey göremiyorum kardeşim... Varg Vikernes'i kimse geçemez !!! Varg Adam arkadaşını öldürdü üstüne birde kilise yaktı kardeşim. Horgh'un göbeği yeter. Neyse çok oftopik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 adamlar uğraşmış: 666 nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 zorla içki içirmişler bide. rte rusyanın başbakanı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Abi olay iğrenç bir de hala makarasını yapanlar var, sitcom sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya yediler diyolar madem bu insanların bitaraflarını yediler 666 tane olduğunu nerden biliyolar yemedikleri kısımlarımı bıçakladılar sadece anlamadım garip Masquerade said: Abi olay iğrenç bir de hala makarasını yapanlar var, sitcom sanki.. napalım yani oturupta yasmı tutucaz arkalarından makara yapcaz tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
count Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bir tür kurban bayramı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yas tutun demiyorum da çok doğal bir olaymış gibi zorlama zorlama espriler kasıyor millet, ilginç. hoş bu olayın son örneğini "talihsiz hırsız" olayında da yaşamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 olmaz böyle şey yani gerçekten olmaz nasıl olsa kalkıp taaa rusyalara telefon açıp soramayacağımıza göre adamlar belli ki bi tarafşlarından atmışlar ne yani "hmm ceset, olsa da yesek" diyen adamlar olaacak yakalanacaklar ve ortslıkda fotoğraf fln olmayacak hadi lennnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Traji-komik her olayda bu tur seyler olur. Hatta trajik olmasa bile olur yani. Bunda bu kadar garip karsilanacak ne var anlayamadim. Bir insanin 666 defa bicaklanmasi, bicaklayan ve adli tipdakilerin yasadigi traji-komik durum acisindan gayet espriye musait. - ki yani adli tipda da Zeki Alasya, Metin Akpinar, "Himmet aga.." esprisi buyuk ihtimalle yapilmistir. Melankolik mesajlar atmak durumunda degil herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tövbe estağfurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sharky said: - ki yani adli tipda da Zeki Alasya, Metin Akpinar, "Himmet aga.." esprisi buyuk ihtimalle yapilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar