toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Smoke said: toggie said: Smoke maca gitmis demek ^^ bileti kakalayacak birini bulamadım ve maça gittim... oyuncuların bir suçu yok bütün sorumluluğu üzerime alıyorum. :) Kadıkoy'deki derbiye de bekliyoruz. Su sanssızlıgı bi kıralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ne olcak ya bu fenerin hali bee :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 DoruK said: fenerden cacık olmaz siz cok iyi oynuosunuz ya... insan bunu yazmadan utanir bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 valla fenerden baya baya iyi oynadıgımız goruluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yeni izledim görütüleri şimdi cnntrkde de carlos'un hareketli süpermiş ya uahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mumu said: aziz yıldırım seneye on bin tane yıldız getirecek eminim. zira bu futbol ile fenerbahçe'nin porto karşısında hiç şansı yok. umarım başka bi kimlikle oynarlar. oynarlar ,bu fenerbahçe o fenerbahçe'miydi ya bile olursun bence.gsliyim de öyle,kafaları avrupa'da onların. inşallah çok iyi şeyler yaparlar .ben bekliyorum. turkcell super lig bitsin bitmesin,yok derbiler falan da açıkçası hiç mi hiç umrumda değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 geçen seneki başarısından daha büyük hedefler peşinde koşan bir takımın josico ve maldonado gibi 2 orta saha oyuncusu ile hiç bir başarısı olamaz. hedefleri olan bir takımın 33 yaşındaki bir adama para verip alması rezalettir. kimsenin yedeği yok o yüzden 11 de oynayan herkes laubali. daha çok şey kaybeder bu kafa ile fener. disiplinli teknik adam diyip dünya paralar verildi, formalar yerlere atılıyor, çıkarken el kol yapılıyor ama cezasız kalıyor. krediler doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Fenerin puan kaybı bir Beşiktaşlı olarak hoşuma gitti tabi ama umarım Porto karşısında düzgün oynar ve kazanır. Bu oyunla çıkarsa Porto maçına sonu üzücü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Josico vs igib adamların transferine para harcayacağına o paranın hepsini ver Aurelio'ya, kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 SüngerVolkan Karekafa'dan başka kalecimiz yok bu sene, Porto'yu gectim sampiyonlar liginden endişe duymaya başladım tamamen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Seni şu ana kadar yanından geçemdiğin başarıya ulaştıran Zico'yu gönder sen. Daha başlarına neler gelecek bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Azmodai said: DoruK said: fenerden cacık olmaz siz cok iyi oynuosunuz ya... insan bunu yazmadan utanir bee. tsl de fenerden kötü oynayan var mı ki :D çosikonuz yeter çosikoooooooooooo pu ha ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Portoyu abartmaya gerek yok.Querasma yok bi kere. Genede o stad ve seyirci karsısında baskılı oynayacaklardır.Fenerde edu ve lugano oynuyor mu?oynamıyorlarsa gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 edu yok lugano belki dio tv ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yinede porto, dikkatli olmak lazim fenerin kazanmasini cok isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 jesicamız herşeyimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar