BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yazılanlar okunacak mı peki? Yani dövmenin temasındaki gibi üstü örtülü görüntüsü mü yaratıcaksın yoksa boşluklara mı yazılacak? Sevdiğin bi şiir falan varsa o olabilir. Şarkı sözü, film repliği falan yetersiz kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kontrolsüz güç güç değildir yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 =) yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 BaaL said: lütfen dövmeyi çalmayınız :> Demişsin ama sen çalmışsın, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 "allah bana akil versin" yazdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xaenin said: BaaL said: lütfen dövmeyi çalmayınız :> Demişsin ama sen çalmışsın, anlamadım. google da "cool tattoo" "sexy tattoo" yazıp bulabileceğin bir dövme değil. bulana kadar 1 ay bakındım benden çalmayın dedim ben. tarkanın şan pol melodisi çalıp onla şarkı yapıp korsan cd ye hayır demesi gibi bişey senin anlıyacağın. yoksa çalan çalıcak tabi kafasına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 HATALIYSAM ARA 0532xxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 "I dont wanna work today Maybe I just wanna stay Just take it easy cause there is no stress" yazdıır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Kendine özgü bişeyler yazdır ve hatta kendin otur yaz güzel bişeyler çıkar:)En azından tek sende oldugunu bilirsin o yazılanların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 lorem ipsum da iyi sıkışmış bu arada, yok ispanyol ölümsüzlük büyüsü falan. foruma bak anasını satayım, iq ortalaması nerelere gelmiş. şu 7 sayfaya bakınca 72 falan çıkıyor. neyse aradan bir kaç fikir aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 BaaL said: google da "cool tattoo" "sexy tattoo" yazıp bulabileceğin bir dövme hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben şahsen okul biter bitmez WAR da ki marauderlerim üzerinde olan dövmelerden birini seçip yaptırcam hepsi harika dikkat ederseniz : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 slkdhgkjsdhg lan lorem ipsum ve ölümsüzlük olayı süpermiş, of farketmemiştim adam yazana kadar :D alakası yok lan :D Yaygın inancın tersine, Lorem Ipsum rastgele sözcüklerden oluşmaz. Kökleri M.Ö. 45 tarihinden bu yana klasik Latin edebiyatına kadar uzanan 2000 yıllık bir geçmişi vardır. Virginia'daki Hampden-Sydney College'dan Latince profesörü Richard McClintock, bir Lorem Ipsum pasajında geçen ve anlaşılması en güç sözcüklerden biri olan 'consectetur' sözcüğünün klasik edebiyattaki örneklerini incelediğinde kesin bir kaynağa ulaşmıştır. Lorm Ipsum, Çiçero tarafından M.Ö. 45 tarihinde kaleme alınan "de Finibus Bonorum et Malorum" (İyi ve Kötünün Uç Sınırları) eserinin 1.10.32 ve 1.10.33 sayılı bölümlerinden gelmektedir. Bu kitap, ahlak kuramı üzerine bir tezdir ve Rönesans döneminde çok popüler olmuştur. Lorem Ipsum pasajının ilk satırı olan "Lorem ipsum dolor sit amet" 1.10.32 sayılı bölümdeki bir satırdan gelmektedir. 1500'lerden beri kullanılmakta olan standard Lorem Ipsum metinleri ilgilenenler için yeniden üretilmiştir. Çiçero tarafından yazılan 1.10.32 ve 1.10.33 bölümleri de 1914 H. Rackham çevirisinden alınan İngilizce sürümleri eşliğinde özgün biçiminden yeniden üretilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dövmeye bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 istiklal marşı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ama ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sevdiğin bi grubun anlamlı bi şarkı sözü olabilir. mesela hayatında özel bi anısı olan şarkı vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yazdiracagin seyi bir kac gunde forumda fikir arayarak bulmaya calisirsan pisman olma ihtimalinin yuksekligini belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 soy ağacı çizdirt agaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Namaste bi de Masagin(!) http://www.youtube.com/watch?v=Ev-wif4m88A&feature=user dasaaa'da yazdırabilirsin. trademark kopirayt istemem.. 洞山和尚、因僧問、如何是佛。 A monk asked Tozan, “What is Buddha?” 山云、麻三斤。 Tozan replied, “Masagin!” . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bir gün gelecek bir gün kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bence o dövmenin içinde ne yazsa apaçi duracak. millet beğenmiş dövmeyi de ben pek beğenmedim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cotto Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dasaaa said: dasaaa'da yazdırabilirsin. trademark kopirayt istemem.. Başına birde öp koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 4.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı dövme için yazı × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bir gün gelecek bir gün kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bence o dövmenin içinde ne yazsa apaçi duracak. millet beğenmiş dövmeyi de ben pek beğenmedim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dasaaa said: dasaaa'da yazdırabilirsin. trademark kopirayt istemem.. Başına birde öp koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar